Maşallah canım güzel günlerde kirletin inşallah

Kolay gelsin canım,
Işler azalmış, mamalar kalmış..
Hayırlı akşamlar kızlar bende bugün kumbarama 35 tl attım Kızımı kuaföre götürmüştüm 15 tl saç kesini gerisi hoooop kumbaraya
Bereketli olsun,
Bende bugün 5tl attım

Kolay gelsin canım,
Işler azalmış, mamalar kalmış..

Bereketli olsun,
Bende bugün 5tl attım
Sağol canım
Kapı ve petekleri sildigimi de eklemek isterim:))))
Biz kumbara işini iyice bosladik, evde açılmaya bir kumbara daha var onu cikartayim da biz de ufak tefek biriktirelim

Sağol canım
Kapı ve petekleri sildigimi de eklemek isterim:))))
Biz kumbara işini iyice bosladik, evde açılmaya bir kumbara daha var onu cikartayim da biz de ufak tefek biriktirelim
Maşallah maşallah:)
Benimde kumbaraya attığım en büyük miktar 5 tl

Yapilacak cok isim oluyor ve zihnim yoruluyor..
Artık kağıda yazıp yapıştırayım günlük olarak takip edeyim diyorum.

Bazen öyle ufak tefek seyler oluyor ki unutuyorum sonra zor oluyor

Bu arada kizlar gun icinde kendinize özel zaman ayırıyor musunuz...

karamelli_turta cnm ekim birikime 5 gr yazar misin

Hafta ici 1 gr da kendime alacagim.

Okul kumbarama da pzt döviz alayim diyorum
Bereketli olsun canım ekliyorum.
Bende yoruluyorum, birçok şeye de yetişemiyorum zaten. Çalışma saatlerim karişik +fazla mesailer derken.
Bir-çok alınacak/yapılacaklar için hep notlar tutuyorum ben tatlu. Bütçe defterime herşeyi eklemesem uçup giderdi onlar da.

Gün içinde evdeyken kendime de zaman ayirmaya çalışıyorum cnm,en olmadi bir yarim saat kahve molası.
Aynen canım zaten duş almak için biraz da, erken kalkacaktim ama alarmdan önce uyandim :)

Elektriği bende ayni kullanıyorum ama faturalar yükseliyor, kombi açılınca net görünecek diyorum.

T tatlu ben hergun yarım saat kitap okuyorum, ne olursa olsun yapıyorum bunu. Gerekirse geç yatıyorum ama okuyorum.
Zaten işten sonra eve gelince bir hengame oluyor. Yemek, çay Faslı, duş derken guzduz geçmeyen zaman evde su gibi akıyor.
Bisiklete biniyorum iki haftadır. Onu kendime ayirdigim zaman sayıyorum.
Gün içinde o kadar yoruluyorum ki bazen koltuğa yığılıp kalıyorum zaten.

Bir de şunu farkettim kendimde, normalde de temizlik yaparken hep günü kurtaracak şekilde yapıyorum. Günlük mutfak ve vcyi temizliyorum.
Haftada bir sil supur yapıyorum. İki günde bir falan da kuru mopla evi dolanıyorum. Bakınca temiz görünüyor ev.
Ama detaylı işlere hiç zaman kalmıyor.
Geçen ay izinliyken detaylı temizlik yapmıştım.
Dün yine aynısı.
Haftasonu detaylara girmek istemiyorum bu sefer bana vakit kalmıyor, zaten bir yere başlayınca devamı geliyor.
Çalışırken evle ilgili şeyleri yetiştirme telasindan da kendimizi unutuyoruz.
Ben kalkıp utuye başlayayım, sonra kahvaltı ederim.

Günaydın hatunlarrr
T tatlu kahve keyfi sporum 2 dizim var izli yorum bunlar ayda 2 günüm var.
Her gün tövbe salavat ve tevhidden oluşan bir zikrim var nanazimi kilarim okuyabilirsem kuran okurum bunlar da manevi olarak sorumlulukların beni güçlendiriyor Rabbim kabul ederse

Kızlar haziranda 900 TL gelecek bir günüm den önümüzdeki hafta da 4 küçük altı n gelecek diğer gün ben de bu ay.
karamelli_turta 5 çeyrek ekleyebilir misin bu ayki birikime canım.
Oğlusun kumbarasina bütün bozuklukları ve 5 10 TL leri eşim sifonyere koydukça arıyorum. Dünden beri 40 TL atmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…