Eşime aynı cümleyi kurdum İnan ki. Çok önemli bu anlayış. Daha teri kurudu bir de Ankara’da iş var gider misiniz diyorlar ama para yok ortada. Evin huzuru da kaçtı. Ben de eşimle gittim 8 gün masraf ettim üstüne. Güvenmemek lazım kimseye. Neyse vardır bunda da bir hayır diyelim.

Günaydın kızlar

Şu işverenlere Allah hidayet versin
Bu çok önemli dürüst olacak işçilerin alın teri kurumadan maaşını verecek.zor bulunuyor böyle firmalar zaten
Ben kaç iş yerine girdim çoğu hakkım yendi. üniversitede web tasarım firmasına girdim. Yol uzak git gel 9 yıl evvel 350 tl yol parası verdim onuda babam emekli maaşını alınca vermişti adam yol paramı dahi vermedi çalıltıklarımı da alamadım
Kendi emeğime değil de babamın parasına yanarım.

Emin ol birgün battıklarını duyarsın

haram olsun ya insan bi ümit calısıyor gıdıyor gelıyor yanlarına kalmaz bence de.

Bugün hesaplama yaptım
Elimde kumbaramda ve evde acil durumlar için köşebankta tuttuğum 1000 tl ile birlikte
1575 tl var
Bir de kredi kartım var devreye koyduğum.
15 Aralık'a kadar bu şekilde idare edeceğim inşaallah

Aralık ayındaki son yüklü ödemem bittikten sonra
Ocak 2020 itibariyle aylık birikim hedefim gün parası 500 tl ile birlikte toplam 4000 tl Allah nasip ederse inşaallah .

sürekli kendime düzelmek icin bir seyler uyguluyorum...

Varyemez insallah ocaktan sonra daha güzel birikimlerin olacak.
İnşaallah canım
Allah hepimize yeni gelecek yılı her konuda hayırlı etsin, hepimiz hayallerimize 2020 de kavuşuruz inşaallah

Emin ol birgün battıklarını duyarsın
haram olsun ya insan bi ümit calısıyor gıdıyor gelıyor yanlarına kalmaz bence de.

Çok kısa sürede battığını duydum zaten. Haram olsun hakkım sonraları kim bilir kimlerin canını yaktı.

Ocaktan sonra bizde rahatlıcaz inş. Tüm paramı kumbaraya attım eşim bugün iş yerinde arkadaşları ile dışarda yicekmiş güzel değil tadı o yemeğin dedi para versene diyince kalakaldım. Neyseki bankada vardı biraz oradan alacak. En kötü huyum bu işte üstümde nakit para tutmuyorum. Tuttuğum en fazla 10 tl.
Bugün haftalık menü için 28 tl harcadım.
Kemalpaşa tatlısı içn hazır paket aldım şerbet yapıcam evde.
Kereviz havuç turp limon yufka yoğurt süt aldım. Haftaiçi meyve alırım bitmeen almama politikası uyguluyorum pazarın uzak kalması iyi oldu ihtiyacım kadar alıyorum haftalık artık.

Bu hafta balık kuru fasulye köfte patate yemeği koydum menüye. Bir günü de gün menüsü yapıcam kıymalı börek peynirli poğaça kısır kek bu haftayıda atlatıcaz inş.

2 kredi ile baya sıkıştık aralık sonu şurayı kapatsak nefes alıcaz. 150 tl de zorunlu bes çok gereksiz oldu. Tamam birikim ama auan bankanın ekstra besi saçma. Ben kendi çapımda birikim yapıyorum zaten

Ocaktan sonra 1. Sayfada ki listeye katılcam kızlar kısmetse tl olarak tutucam kısa vadeli plan için
Kumbaramdan da ne çıkıcak merak ediyorum.

Merhaba kizlar nasilsiniz
Bugun 9 gr altin daha aldim ama elimdekilerden kullanicam bir kismi sekil degistirmis olacak
Puanla marketten eksikleri aldik
Yemek dusunduk dusunduk bulamadik yufka aldik gozleme sıkma portakal kahvaltilik ile ogun yaptik simdi cay icecegiz.

2 hafta önce büyük oğlana internetten getirttiğim giysilerin bedeli 420 tl idi 300 tl sini babası göndermişti
Bugün de kalan 120 tl yi göndermiş
Böylelikle yanımdaki para 1695 tl oluverdi gel 15 aralık gel
Bu ay 1 maaş 2 ekders alacağız ve mali yılı kapatmış olacağız

ben de hasretle ocağı beklıyorum zamlı maaslarımızı alsak hayırlısıyla

Bugün aile ziyareti yapalim diyerek şehir dışına geldik...Sabah döneceğiz..Yol.ve hediyelik icin 100Tl harcadik..

Okullar tatil ama bu hafta aktif geçirmeyi planlıyorum

istediğim kursa başlarım 1 haftalık. Ayrıca sinema tiyatro öğretmenler günü olarak gecer. Ben bunları da ihtiyaç görerek harcama gibi gormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…