- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.161
Eşime aynı cümleyi kurdum İnan ki. Çok önemli bu anlayış. Daha teri kurudu bir de Ankara’da iş var gider misiniz diyorlar ama para yok ortada. Evin huzuru da kaçtı. Ben de eşimle gittim 8 gün masraf ettim üstüne. Güvenmemek lazım kimseye. Neyse vardır bunda da bir hayır diyelim.Ne biçim anlayış insanın alnının teri kurumadan ödeme yap ki yaptığın yaptırdığın işin hayrını göresin
Bazı inanç zaafiyeti dünyalık düşkünlüğü olanlar asalak tipler böyle böyle kazandıklarını sanıyorlar
Çok yazık
Emin ol birgün battıklarını duyarsınGünaydın kızlar
Şu işverenlere Allah hidayet versin
Bu çok önemli dürüst olacak işçilerin alın teri kurumadan maaşını verecek.zor bulunuyor böyle firmalar zaten
Ben kaç iş yerine girdim çoğu hakkım yendi. üniversitede web tasarım firmasına girdim. Yol uzak git gel 9 yıl evvel 350 tl yol parası verdim onuda babam emekli maaşını alınca vermişti adam yol paramı dahi vermedi çalıltıklarımı da alamadım
Kendi emeğime değil de babamın parasına yanarım.
haram olsun yaGünaydın kızlar
Şu işverenlere Allah hidayet versin
Bu çok önemli dürüst olacak işçilerin alın teri kurumadan maaşını verecek.zor bulunuyor böyle firmalar zaten
Ben kaç iş yerine girdim çoğu hakkım yendi. üniversitede web tasarım firmasına girdim. Yol uzak git gel 9 yıl evvel 350 tl yol parası verdim onuda babam emekli maaşını alınca vermişti adam yol paramı dahi vermedi çalıltıklarımı da alamadım
Kendi emeğime değil de babamın parasına yanarım.
Teşekkürler... gözünaydın oğluna kavuştunGeçmiş olsun kızlar Allah şifalar versin acilen
İnşaallah canımsürekli kendime düzelmek icin bir seyler uyguluyorum...
Varyemez insallah ocaktan sonra daha güzel birikimlerin olacak.
Emin ol birgün battıklarını duyarsın
haram olsun yainsan bi ümit calısıyor gıdıyor gelıyor yanlarına kalmaz bence de.
İlahi adalet canımÇok kısa sürede battığını duydum zaten. Haram olsun hakkım sonraları kim bilir kimlerin canını yaktı.
ben de hasretle ocağı beklıyorum zamlı maaslarımızı alsak hayırlısıyla2 hafta önce büyük oğlana internetten getirttiğim giysilerin bedeli 420 tl idi 300 tl sini babası göndermişti
Bugün de kalan 120 tl yi göndermiş
Böylelikle yanımdaki para 1695 tl oluverdi gel 15 aralık gel
Bu ay 1 maaş 2 ekders alacağız ve mali yılı kapatmış olacağız
Evet ne kadar zam gelecek ben de meraktayimben de hasretle ocağı beklıyorum zamlı maaslarımızı alsak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?