- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.121
ınsAllah canım bizim izinde kesılmıyor hıc canım memurum yaSadece 3 ay kalmış harika!
Düze çıkarsınız inş az kalmış, e senin maasın da gelecek:)
Kronik az kalmış.. Bu kadar bitmiş o da biter canim...ınsAllah canım bizim izinde kesılmıyor hıc canım memurum ya
ınsAllah canımm süreclerimiz benzer olacak seninleKronik az kalmış.. Bu kadar bitmiş o da biter canim...
Sonra ikimizde büyük borca gireceğiz sıkı dur
Slm cnm bu ay birikime başlıyorum .Altın hesabıma 1gr altın aldım inş bozdurmak zorunda kalmam. Artık alıp unutmak istiyorum.Selâm kızlar,
Günler çok yoğun ve hızlı geçiyor.
Akşam için yemeklerimizi hazırlıyorum.
Iki gün yeter.
xyzt-5544 kuzum nazzzıııımmmm napıyosun
Kadinin fendi erkeği yendiiGünaydın kızlarkredi kartı odememi yaptım
Eşime ortak ödemeler için para göndermedim
Kızdırmıştı beni akşam, sinirliyim ona
Borçlar bitiyorMaaşlarımız bereketli olsun kızlar
Kredi kartı ödemesi yapıldı
Son yüklü ödemem kaldı
Alya ekledim seni de listeye, ilk birikimin bereketli olsunSlm cnm bu ay birikime başlıyorum .Altın hesabıma 1gr altın aldım inş bozdurmak zorunda kalmam. Artık alıp unutmak istiyorum.
SelaaamSelam kızlar
Canim zaten birikim en son yapılmaz,maaş geldiği gibi ayırılır ve yok sayilir bereketli olsunmerhaba kızlar nasılsınız herkes maaşını alıp ödemeler yapmaya başlamış bilebende aynı şekil hemen kk bakıcı parası şu bu derken hemencicik 1 gr altın paramı ayırdım karamelli_turta eklersen sevinirim canım para bitmeden hemen ayırayım dedim
Sizinde borçlar bitiyor demekbenim eksi hesabına 2800 borcum vardı ondan dolayı 210 kesintim oldu bana bu ay maaştan kalan 390 oda eksi hesabımdan eksiye 2000 yatırdım ve limiti 1000 liraya düşürdüm gelecek ayda bunu kapatıcam birde 990 kredi borcum var oda ocakta bitiyor ocakta birikim yapıcam inşallah herkesin maaşı bereketi olsun
oyyy çok tatlı maşallah cimcimeye takibimde zatenÇok şükür iyiyim canım. Kızın peşinde geçiyor günler :) sen nasılsın, fıstıklar nasıl?
tabi canım zaten sabah ilk iş bakıcı ve altın parasını çekmek olduKadinin fendi erkeği yendii
Borçlar bitiyor
Alya ekledim seni de listeye, ilk birikimin bereketli olsun
Selaaam
Canim zaten birikim en son yapılmaz,maaş geldiği gibi ayırılır ve yok sayilir bereketli olsun
Sizinde borçlar bitiyor demekne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?