Iyi geceler kizlar nasilsiniz
Uzun zaman sonra kk az gelecek yrn maas gunu
Pek keyfim yok hatta o kdr keyfim yokki cok guzel bir habere sevinmeyi akil edemedik
Is yerinde Bizim icin cok onemli bir isim kritik bir goreve atandi resmen kac aydir cektigim sıkıntıya su serpildi elif tablosu yaptirdik hediye edecegiz gorup gorebilecegimiz en dik dogru insan su hayatta kayitsiz bana guvenen kendi isini tehlikeye atan biri Allah daha iyi gunlerinide gostersin

bir baktım ki tatlu giremedi buraya bugun... Acil ihtiyaç olunca cocuk icin dışarı çıktım. 70.tl harcadım... Eve geldim cok yorgun olunca uyuduk. Şimdi uyanınca saate baktim...Aaaaaa bugun ayın 15 i deyip aklima düşeni yaptim hemen ödeme eft işlerini hallettim...

Sabah para çekip okul icin odemeleri yaparim...

Ve hesap yaptim kalan para -400
Bu ay böyle olacağı belliydi
önemli ödeme saglik takı vs..

Gün içinde 2 gr bozarım. Borçsuz olmak eksiye geçmemek istiyoruz. Çünkü kk bırakıp nakit harcama kararı almistik..

Evdeki Kumbarayi saydik 80 tl cikti

Yarın butunletiriz... Çok ihtiyaç olursa onu harcarız...

Şu kesin bir şey ki evden cikarsan harcanıyor hele dur şu mağazaya bakayim dediğin an harcama başlıyor...

Biz zorunlu haller dışında çıkmasak iyi olacak..
zaten kış mevsimi eve kapanma zamani oluyor...

Bugun okullar 1. ara tatile girecekler..
Haftaya kursa gidecegim insallah hazır vakit varken diyerek..

Şöyle evi genel düzenler
haftalık yemek planları yapar
aylık planlarımızı oluşturur not alırım...
Okulla ilgili acil olan ya da zamani olan işlerimi listeler yapmaya başlarım...

Bu yıl cocugun gun gun giyecek kiyafetlerini sıralıyorum o bile kolaylik oluyor

Selâm kızlar,
Günler çok yoğun ve hızlı geçiyor.
Akşam için yemeklerimizi hazırlıyorum.
Iki gün yeter.
Slm cnm bu ay birikime başlıyorum .Altın hesabıma 1gr altın aldım inş bozdurmak zorunda kalmam. Artık alıp unutmak istiyorum.

benim eksi hesabına 2800 borcum vardı ondan dolayı 210 kesintim oldu bana bu ay maaştan kalan 390 oda eksi hesabımdan eksiye 2000 yatırdım ve limiti 1000 liraya düşürdüm gelecek ayda bunu kapatıcam birde 990 kredi borcum var oda ocakta bitiyor ocakta birikim yapıcam inşallah herkesin maaşı bereketi olsun

Günaydın kızlar kredi kartı odememi yaptım
Eşime ortak ödemeler için para göndermedim
Kızdırmıştı beni akşam, sinirliyim ona
Kadinin fendi erkeği yendii
Maaşlarımız bereketli olsun kızlar
Kredi kartı ödemesi yapıldı
Son yüklü ödemem kaldı
Borçlar bitiyor
Slm cnm bu ay birikime başlıyorum .Altın hesabıma 1gr altın aldım inş bozdurmak zorunda kalmam. Artık alıp unutmak istiyorum.
Alya ekledim seni de listeye, ilk birikimin bereketli olsun
Selaaam
Canim zaten birikim en son yapılmaz,maaş geldiği gibi ayırılır ve yok sayilir bereketli olsun
Sizinde borçlar bitiyor demek ne güzel

Çok şükür iyiyim canım. Kızın peşinde geçiyor günler :) sen nasılsın, fıstıklar nasıl?
oyyy çok tatlı maşallah cimcimeye takibimde zaten
tabi canım zaten sabah ilk iş bakıcı ve altın parasını çekmek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…