- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.221
Oo maşallah.Borsa olayı zor ama ya baya anlamak lazım.Anlamayıp birilerinin dediğine göre hareket edilirse çok kaybettirirOoo borsaci gelmis hosgelmisBen borsada kazandiklarimla ev almistim
Zamaniniz varsa cok da eglencelidir. Iyi kazanclar dilerim.
Bencede almalısın.Sadece vermek değil korumakta önemli çünkü.Hem bikaç kg dhaa vererek koruma döneminde alabileceğin kg larıda tolere etmiş olursun :)bu arada tebrikler çok iyi kg vermişsinSanırım ben de öyle yapacağım
Bende isterdim eskiden yanındaki komşudan şimdi ayrıldık oda taşındı bende hemen basım sikissa ona giderdim Allah razı olsun yani böyle komşu herkese lazımOğlanlara destek harçlığı 70 şer tl verdim
Sabah sabah komşum geldi 100 tl borç istedi arada istiyor ve geri getiriyor o nedenle yardımcı olmayı seviyorum
Kumbaraya 100 attım
Şöyle düşünmeye çalışıyorum Rabbim bu kulunun ihtiyacını beni vesile kılarak gidermeyi tercih etmiş bu benim için şereftir, nimettir.Bende isterdim eskiden yanındaki komşudan şimdi ayrıldık oda taşındı bende hemen basım sikissa ona giderdim Allah razı olsun yani böyle komşu herkese lazım
Aynen. Ben borsanin diplerde oldugu zamanlarda ilgilendim yani kaybetme olasiligi yok gibiydi. Zaten zamanla hersey yükseldiOo maşallah.Borsa olayı zor ama ya baya anlamak lazım.Anlamayıp birilerinin dediğine göre hareket edilirse çok kaybettirir
Ben yarin sabah açacağım cnm, annemdeyim ama sizinkileri fotolarini bile merak ediyorumKızlar bugün 1 mart kumbaraları açma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?