Oğlanlara destek harçlığı 70 şer tl verdim
Sabah sabah komşum geldi 100 tl borç istedi arada istiyor ve geri getiriyor o nedenle yardımcı olmayı seviyorum
Kumbaraya 100 attım
Bende isterdim eskiden yanındaki komşudan şimdi ayrıldık oda taşındı bende hemen basım sikissa ona giderdim Allah razı olsun yani böyle komşu herkese lazım

Bende isterdim eskiden yanındaki komşudan şimdi ayrıldık oda taşındı bende hemen basım sikissa ona giderdim Allah razı olsun yani böyle komşu herkese lazım
Şöyle düşünmeye çalışıyorum Rabbim bu kulunun ihtiyacını beni vesile kılarak gidermeyi tercih etmiş bu benim için şereftir, nimettir. Aslında beni de böyle bir sebeple imtihana tabi tutuyor sonunda Rabbimin rızasını kazanmak var.

Merhaba kizlar nasilsiniz
Esimin dogumgunu yaklasiyor gunes gozlugu aldim ordan gelen puan ile bugun kot pantalon baktim
Dun cok kotu gecirdim en son esimle didistik son gucumu ona harcadim
Yahu elimden geleni yapiyorum ztn hala insanlarin fazlasini istemesini anlamiyorum
Halasinin oglunun memlekette dugunu var
Oda kardeside bize ailesinden ayri taki yapmisti yapmasada bekar kuzenleri bos birakmayiz ztn.
Acaba annemlerle yari yariya mi alsak dedi.
Demis bulundu anam anam sac diplerimden ates cikti anam
En son bana tmm biz gr aliriz ben anneme soylerim dedi.
Bugun kartiyla ceyrek alacakmis oyle diyo kiyamadim yine ztn kuzene gr az olur ya
Bende var 9 tane onda var 2 tane gerci en kucugu daha 11 yasinda
O is kvden cikti da anlamadim boyle seyler yapmazdi ev parasi icin telasli sanirim
Bir tane bebegin ilk dogum gunu onada birsey gotururum
Gorumcemide alir annemin araba ile gideriz geliriz

Dun aksam bir oyuncak krizi yasadik.
Yegenime bir oyuncak almistim bayildi bayildi. Asil ana karakteride aldim. Oyuncak demo moddaymis. Biz bozuk sandik
Aksam vakti aldigim yeri arayamadim sitede paket koliyi sart kosmuslar atmistim iyice moralim bozuldu esim niye uzuluyosun kimse yokmu verelim hic bisey olmasa kucagina alirda sevinir gidip alalim dedi bir yanimda supheliydi ama kutusundan cikarip altina bakamiyordum 2. Yi almaya karar verdik sabah mailimi gorup aramislar paket koli sart degil kendi paketini bile acsaniz biz degistiririz urun bozuk dediler degisim yapacaktik.
Sonra avmde oyuncakciya baktik hepsi ayni sorduk meger demo acikmis
Eve geldik hala inanamiyoruz azcik paketi actik acip kapadik duzeldi
Herhalde bu kdr uzulmemistim ay cok komiktim..

Günaydın kızlar
Dün şehidimizi uğurladık Allah rahmet ve merhamet ihsan etsin ailesine sonsuz sabırlar versin.

Bir düzeltme ilçemizde 1 tane şehit varmış insanlar bilip bilmeden yazmaya ya da asparagas haberlere bayılıyorlar galiba nereye varmaya çalışıyorlar merak ediyorum

Günaydın kızlar.
Burasi da yangin yeri.
Bizim 3 şehidimiz de dün uğurlandı.
Iş çıkışı eve gelir gelmez bende gittim,
Tanimasam da bende anayim belki onlar kadar büyük değil acim ama bizimde içimiz yandi
5 evladın en kucuguymus, 31 günlük askermis geçen hafta anacigini ziyarete gelmiş
Babasi zaten o küçükken vefat etmiş, anne de kalp ameliyati olmuş yakin zamanda.
Çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…