Merhaba kızlar,
Yemeklerimi ocağa koydum pişiyor.
Ariticimin filtrelerin değişim zamani geldi 100tl.

K kahvemsi mutluluk cnm devam etmek istiyorsan et bence gayet iyi gidiyorsun.

Çok sevdiğim bir ablam var,
Ne zamandir bekar oğlu için ev almayi istiyordu almış, öyle mutlu oldum ki.
Benim ev almam onu cesaretlendirmis.
Herkes birilerinin hayatında iyi yada kötü olaylara,durumlara vesile oluyor
Ne mutlu.

Ya ne güzel evet eğlenceli takip, araştırma en sevdiğim konular zaten tüm detaylarına kadar incelerim, şirketleri araştırırım en sevdiğim konular :) şimdi devam etmiyor musun Canım.
Yok artik biraktim. Yurtdisina tasindik yeni sürec is güc kosusturmaca ve bir de ikizlerim oldu borsaya zamanim kalmadi simdi banka hesabima altin aliyorum ay baslarinda o kadar.

Selam kızlar, mesaideyim birazdan çıkacağım.
Çok gergin bir gün yine.
Artık mesai ücreti vermeyecek şirket, yol ve yemek masrafını karşılayacak sadece.
Neyse ben zaten dışarıdan yemiyorum malum diyettetim, taksi ücretiyle 60 TL falan eder sanırım. Kumbaraya atarım alınca.
Artık çok acil bir durum olmadıkça kalmam ama haksızlık. Zaten mesai yapan, yapması gereken belli başlı bölümler var. Karın tokluğuna çalışın modunda yönetim.
İşi olan cumartesi gelsin, o gün çalışmıyoruz ya bir o eksikti.

Bu ne ya
Böyle bir kararın alınma sebebi nedir?

Mesaiye en çok kalan departman operasyon departmanı. Maaşları en yüksek olanlar ve ekstra gelirleri olan prim, yurtdışına gidince ekstra ödenek ve masraflar, vs. çalışan grubu. Beyin takımı gibi düşünün.
Mesai ücretini tüm ödemelerin ortamalari üzerinden talep etmişler, yönetim de zaten en yüksek parayı siz alıyorsunuz mesai yapmayın o zaman, cumartesi de yarım gün çalışma günü olsun dedi.
Ayda 4-5 sefer mesai yapsalar zaten asgaro ücret kadar ek gelirleri oluyor.
Kararın alinma sebebi bu.

Iyice çalışanı sömürme politikası hakim...
Eşim in iş yeri de öyle yapıyor...o yuzden hepsi karar alıp çıkış saatinde çıkıyor..
Özel sektör öyle birşey ki,
Bu durumda çalışanların hepsi birlik de olsa 3 5ini çıkarıp diğerlerine gözdağı verir maalesef
Bizzat biliyorum.

Bir de şu var, oradaki iki yonetici arkadas yazdan beridir kendi işimizi kuracağız diye söylenti çıkardı, bu zam dönemi %50 zam yapıldı, işi bırakmasinlar diye.
Üstüne de böyle bir talep gelince yönetim bu yaptığınız etik değil diyip tepki koydu. Gerekli gereksiz mesaiye kaldıklarını düşünüyoruz.
Ben geçen yıllarda çok mesai yapıyordum ama benim işim belli, vergi dönemleri yetişmeyince kalmak zorundayım.
Bu yıl eşim istemedigi için akşam mesaisi yapmadım. birkaç kere haftasonu gittim, evde halledebilecegim şeyleri evde yaptım.
Bu yıl daha iki sefer şirkette mesai yaptım ki kalsam yapacak işim var.

günaydın kızlar
dün resmen pert oldum
öğlene kadar arazideydimeve geldim yemek ye oglusu doyur kıyı bucak temızlık yaptım yarın mısafır var diye üstüne chessecake yaptım yarım da yattım gece
keske yine temizliğe ablayı cagırsaydım dedim bu sefer de 170 tl vermıs olcaktım dursun kenarda dedim ama asırı yoruldum yani çocukla çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…