- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.181
Ne mutlu, afiyetle yiyin...Dün öğrencinin birine köy tavuğu diğerine de süt sipariş ettim
Tavuk 25 tl 2.5 lt süt 7.5 tl
Okulumda köy çocukları olması çok büyük avantaj benim için
Abla mümkün olsa da hep beraber yiyebilsek altın kızlar olarakNe mutlu, afiyetle yiyin...
Afiyetler olsun...Dün öğrencinin birine köy tavuğu diğerine de süt sipariş ettim
Tavuk 25 tl 2.5 lt süt 7.5 tl
Okulumda köy çocukları olması çok büyük avantaj benim için
Yok artik biraktim. Yurtdisina tasindik yeni sürec is güc kosusturmaca ve bir de ikizlerim oldu borsaya zamanim kalmadiYa ne güzel evet eğlenceli takip, araştırma en sevdiğim konular zaten tüm detaylarına kadar incelerim, şirketleri araştırırım en sevdiğim konular :) şimdi devam etmiyor musun Canım.
Bu ne yaSelam kızlar, mesaideyim birazdan çıkacağım.
Çok gergin bir gün yine.
Artık mesai ücreti vermeyecek şirket, yol ve yemek masrafını karşılayacak sadece.
Neyse ben zaten dışarıdan yemiyorum malum diyettetim, taksi ücretiyle 60 TL falan eder sanırım. Kumbaraya atarım alınca.
Artık çok acil bir durum olmadıkça kalmam ama haksızlık. Zaten mesai yapan, yapması gereken belli başlı bölümler var. Karın tokluğuna çalışın modunda yönetim.
İşi olan cumartesi gelsin, o gün çalışmıyoruz ya bir o eksikti.
Özel sektör öyle birşey ki,Iyice çalışanı sömürme politikası hakim...
Eşim in iş yeri de öyle yapıyor...o yuzden hepsi karar alıp çıkış saatinde çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?