Tanıdığım obsesif var ileri derece. Hayatı zindan olmuş. durumda. Siz de yokturdurr. Olsa farjedikmeyecel gibi değil. Arabadan inemiyor.kapıyı 30 40 defa açıp kapatıyor. Bir kapıdan içeri bir defada giremiyor.bikaç defa geri gidip tekrar giriyor. Zaten para falan hiç kullanamıyor. Kimseden biley alıp veremiyor.

Merhaba kizlar
Esim bu ay maas almayacakmis otel kapanmak uzere
Hersey ruya gibi geliyor
Dert sandiklarimiz ne kdr basitmis dimi
Hic farkimiz kalmadi herkesin problemi ortak
Ben kamu kurumlari icin yeni onlemler ne olacak merak ediyorum
Gecen hafta altin bozdurucaktim keske bozdursaydim durumu gormek istedim
Gercekten altin kemiricem sanirim

Çoğu şirket home office çalışmaya başlamış. Banka şube çalışanlarını asgariye indirmiş, adliyede duruşmalar ertelenmiş. Biz eşimle kamudayız en azından şu süreçte yıllık izin kullanabilsek diyorum.

Ben tesadufen bu hafta izinliydim esimde yanimda
Su an cumaya kdr neler degisicek bilmiyorum
Bu hafta kontrole gidicektim. Pre Diyabet denmisti tiroidlerim kotuydu hasimato ama tsh iyi ilac vermiyorum demisti korkudan gidemiyorum kronik hastalik diyorlar.
Allahtan araba ile gidiyoruz toplu tasimaya binmem.
Bu belirsizlik cok kotu
Herkes disarida bir an once 3 haftalik sokaga cikma yasagi gelmeli

diyabetine rapor verırse idari izin kapsamında oluyorsun canım bizim kurum msj atmıs obezıte raporu olan arkadas ıdarı ızınlı

diyabetine rapor verırse idari izin kapsamında oluyorsun canım bizim kurum msj atmıs obezıte raporu olan arkadas ıdarı ızınlı

Ya kontrole gidicektim gidemiyorumki
Ilac baslicakti baslamadim diyetle idare ettim yorgun hissediyordum izni bekledim simdi nasil insan icine cikayim

Hatta check up randevusu almistim gitmedim gidemedim iptal ettim sigortadan hakkim vardi
Ne yapicam bilmiyorum

Hatta check up randevusu almistim gitmedim gidemedim iptal ettim sigortadan hakkim vardi
Ne yapicam bilmiyorum
henüz vakalar fazlalasmadan gidin bence. Su an viruslu biriyle karsilasma telikedi henüz düsük. 3-4 hafta sonra, durum cok farkli ola bilir. Gidinki ilacinizi alip, bagisikliksysteminizi yükselte bilesiniz.

henüz vakalar fazlalasmadan gidin bence. Su an viruslu biriyle karsilasma telikedi henüz düsük. 3-4 hafta sonra, durum cok farkli ola bilir. Gidinki ilacinizi alip, bagisikliksysteminizi yükselte bilesiniz.

Burda belirlenen merkez degisti ayri bir hastahane karantina hastahanesine cevrildi tum bolumleri kapatildi
Yerel medyada supheli vaka bildiren 2 vaka negatif cikti diye sonuclanmadi
Calisan 1 kac hemsire ayni vakalar icin negatif denmiyor sanirim pozitif diyor.
Umreciler sokak sokak geziyor
Sokaga rahat cikamiyoruz ki hep ayni seyi yapiyorum Kendimi erteliyorum aslinda 1 aydir kan vermeliydim bosuna bekledim

bakim almanyadayim. 3 hafta önce 200-300 kisi hastaydi herhalde, su an nerdese her gün ikiye katlaniyor bu rakam. Bugün 4000 civari. Ilerdedurumlar daha telikeli ola bilir. Tabiki ben ordaki saglik systemini cok iyi bilmiyorum, siz daha iyi bilirsiniz gidilir mi gidilmez mi diye. Bendede hashimoto var, bende ilac kullaniyorum. Corona 1-2 yil süre bilirmis diyorlar. Yani birsekil hepimizin bu duruma alisip, hayatimizi devam etdirmeliyiz.

Ben daha onceki diyeti daha sert uygulamaya basladim. Vitaminleri gunluk kullanmaya basladim. Sirke bal zerdecal zeytinyagi basladim. 2 yil surerse dunya mahvolur. Umudumuz haziran gibi bitmesi Allah hepimize yardim etsin

Hasimato cok beter birsey ya insanin tum direncini kiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…