- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.861
Babam nikahı yapın, başka salon bakın yazın yapın diyor. Verilen para yanarsa yansın ben karsilayacagim diyor ama devlet iptal etmedikçe o düğün olacak diyorlar.Değişik bir tarihe denk geldi cnm.
Misafir sayisi az olabilir keşke erteleyebilselerdi ama onlar da istemiyor diyorsun.
Gerçekten zor bir durum.
Hayırlısı olsun.
Babam nikahı yapın, başka salon bakın yazın yapın diyor. Verilen para yanarsa yansın ben karsilayacagim diyor ama devlet iptal etmedikçe o düğün olacak diyorlar.
Simdiden davetiye verilenlerden gelen çok takı olmuş, bu da katilimin az olacağını gosteriyor zaten.
Hayırlısı artık, insallah en güzel şekilde atlatırız.
Babanin teklifini degerlendirseler aslinda ama onlarin karari tâbi.Babam nikahı yapın, başka salon bakın yazın yapın diyor. Verilen para yanarsa yansın ben karsilayacagim diyor ama devlet iptal etmedikçe o düğün olacak diyorlar.
Simdiden davetiye verilenlerden gelen çok takı olmuş, bu da katilimin az olacağını gosteriyor zaten.
Hayırlısı artık, insallah en güzel şekilde atlatırız.
İki hafta sonra olacak.Babanızın dediği aşırı aşırı mantıklı geldi bana..
Düğün ne zamandı belki o zamana fikirleri değişir
Maşallah canım.Neler yaptın,profosyonel destk aldınmı?Kaç kg verdin?Snein boyunda uzundu diye hatırlıyorumYalnız kızlar maşallah diyeyim önce de, bildiğiniz taş gibi hatun oldum ya
İnşallah korumayı da başarırım
Onlarda kendilerince haklı.Eğer devlet açıklama yaparsa düğünü iptal edersiniz,nikahı yaparlar evlerine geçerler.Daha sonra ortam düzelince isterlerse düğün yaparlar olmazmı?İki hafta sonra olacak.
İlerleyen günlerde daha kötü olursa diye iptal istemiyorlar.
Bugün gidip salonla da konusmuslar, her türlü temizlik önlemi var diyorlar.
Biz ailecek şimdiden erteleme taraftarıyız,nikah yapilsin istiyorlarsa evlerine geçsinler yazın düğün olsun diyoruz. Çünkü endişeliyiz.Onlarda kendilerince haklı.Eğer devlet açıklama yaparsa düğünü iptal edersiniz,nikahı yaparlar evlerine geçerler.Daha sonra ortam düzelince isterlerse düğün yaparlar olmazmı?
Teşekkür ederim.Maşallah canım.Neler yaptın,profosyonel destk aldınmı?Kaç kg verdin?Snein boyunda uzundu diye hatırlıyorum
ellerine saglık turtişim ben de yalancı profıterol yaptım kedı dılıyle ilk kez denedimTeşekkür ederim ablacım, çok pratik ama enfes oluyor.
hakkınızda hayırlısı olsun kahvemsimEğlence mekanlarını yarın sabah itibari ile kapatma kararı almışlar, ama düğün salonu diye açık açık yazmamislar.
Rabbim sen en hayırlısını ver
Allah biliyor ya içimi, sizden saklayacak değilimellerine saglık turtişim ben de yalancı profıterol yaptım kedı dılıyle ilk kez denedim
hakkınızda hayırlısı olsun kahvemsim
ertelenmek bence de mantıklı ama gencler boyle ıstıyor demekki
Hadi bakalım inşaallah düğünlere de devlet eliyle yasak gelir de bu sıkıntıdan kurtulursun canımAllah biliyor ya içimi, sizden saklayacak değilim
Ertelensin istiyorum, ülkede bu kadar önlem alınırken o kadar insan ile aynı ortmada bulunmak önce kendim için sıkıntı.
Annem için sıkıntı.
Oraya gelen insanlar içinde hasta biri olma ihtimali aklıma gelince bile tedirgin oluyorum.
Rabbim en hayırlısını versin
Amin.hayırlısı olsun. Babanın teklifi çok iyi aslında. Keşke onu yapsalarAllah biliyor ya içimi, sizden saklayacak değilim
Ertelensin istiyorum, ülkede bu kadar önlem alınırken o kadar insan ile aynı ortmada bulunmak önce kendim için sıkıntı.
Annem için sıkıntı.
Oraya gelen insanlar içinde hasta biri olma ihtimali aklıma gelince bile tedirgin oluyorum.
Rabbim en hayırlısını versin
Dün bdv de okudum organizasyon işi yapan biriydi. Bir kızın nişanı için hazırlık yapmışlar; Kızı davetliler gün içinde arayıp gelemeyeceklerini iptal ettiklerini haber vermişler. Kız üzülüyordu tüh kimse gelemiyor diye dedi. Eeee durumlar ortada ertelemezsen millet iptal eder. Annemlern de ay sonunda katılmaları gereken bir düğün varmış annem diyor ki kalabalık ortamlara zorunlu kalmadıkça girmeyin uyarısı varken ben asla o düğüne gidemem. Muhtemelen sizin düğüne devlet kanalı ile iptal uyarısı gelecek. Hafta sonuna kadar iişin rengi az biraz belli olur.Kızlar aramızda kalsın da düğün işi beni çok korkutuyor.
Salon resmi açıklama olmadan iptal etmiyor, zaten çocuklarda iptal istemiyor.
Ama en az 500 kişi ile aynı ortamda olacak olmak beni çok tedirgin ediyor. Annsm yıllar önce kemoterapi gördü onun için de ekstra dusunceliyim.
Salonu isim vermeden aradım, her düğün öncesi dezenfekte yapılıyor, masalarda kolonyagi, girişte dezenfektan falan var dedi. Canlı yayında Instagram'da baktım iki gündür olan düğünler hep kalabalık.
Annem de ekstra dezenfektan ve kolonyagi sipariş etmiş. Kapıda insanlara dağıtılacak.
Kardeşime de çok uzuluyorum, o kadar özendiler hazırlandılar ama boş geçer gibime geliyor.
Kimseye de birşey diyemem kardeşim dışında kim olursa olsun ben asla gitmezdim.
Rabbim hayırlısıyla düğünü yapmayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?