- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.061
Bacim virüs var,
bende bugün 3bim 1 şok gezdim
Abla senin göbek bağını sokağa gömmüş olabilirler mi acabaHayır ben değilim
Afedersiniz bir sebepten kendimi sokakta buluyorum
ya dedimya radyo lazımdı tava lazımdı.Bacim virüs var,
Gezinip durma market market.
Kesinlikle evetAbla senin göbek bağını sokağa gömmüş olabilirler mi acaba
O zaman her sokağa cikmani birimize itaf et artık.
Neyse hadi halletmişsin hepsini, bosuna girmemissin ya kalmayaydiya dedimya radyo lazımdı tava lazımdı.
Şoka da hediye kartlarından doldurttum 5 tane 100tllik onun için girdim. Arkadaşlar aramızda para topladık yardım için. birazda nakit verdik
250 bin nüfuslu mersinle antalyanın arasında kalmış sahile inmesi engellenmiş konyanın altında bir garip ilimiz
hallettim tava önemliNeyse hadi halletmişsin hepsini, bosuna girmemissin ya kalmayaydi
ayy kahvemsi ben de oglusuma mayo almıstım denize gideriz diye ne zaman bıtcek bu illetFilm izliyoruz, ege sahilleri, deniz, güneş
Ahhhh ne güzel yerler.
Umarım bir daha görmek nasip olur
inşallah temmuza bitmiş olurayy kahvemsi ben de oglusuma mayo almıstım denize gideriz diye ne zaman bıtcek bu illetbu arada 12ay almıstım bedenini totişine tam oldu yaza olmaz
bebek dıye anlamıyor büyük olsa sokak diye sayıklardıinşallah temmuza bitmiş olur
bende lcwden değiştireceklerim var
açılsada gitsek
Ne guzel zayıflamıştim, fit vucuduma böbrek dekotletli görümce elbisesi giyecektim, bayramlarda tatile gidecektik.ayy kahvemsi ben de oglusuma mayo almıstım denize gideriz diye ne zaman bıtcek bu illetbu arada 12ay almıstım bedenini totişine tam oldu yaza olmaz
benimkiler çok bunaldıbebek dıye anlamıyor büyük olsa sokak diye sayıklardı
Antalya mii250 bin nüfuslu mersinle antalyanın arasında kalmış sahile inmesi engellenmiş konyanın altında bir garip ilimiz
yaaaNe guzel zayıflamıştim, fit vucuduma böbrek dekotletli görümce elbisesi giyecektim, bayramlarda tatile gidecektik.
Allah'ım lütfen şu hastalık geçsin gitsin de walla birşey istemiyorum.
Üst sokaktaki parkta yürürüm sadece
ne antalyası yaAntalya mii
Orada bittim ben
Hepsi olacak inşallah cnm.Ne guzel zayıflamıştim, fit vucuduma böbrek dekotletli görümce elbisesi giyecektim, bayramlarda tatile gidecektik.
Allah'ım lütfen şu hastalık geçsin gitsin de walla birşey istemiyorum.
Üst sokaktaki parkta yürürüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?