Bacim virüs var,
Gezinip durma market market.
ya dedimya radyo lazımdı tava lazımdı.
Şoka da hediye kartlarından doldurttum 5 tane 100tllik onun için girdim. Arkadaşlar aramızda para topladık yardım için. birazda nakit verdik

ya dedimya radyo lazımdı tava lazımdı.
Şoka da hediye kartlarından doldurttum 5 tane 100tllik onun için girdim. Arkadaşlar aramızda para topladık yardım için. birazda nakit verdik
Neyse hadi halletmişsin hepsini, bosuna girmemissin ya kalmayaydi

Film izliyoruz, ege sahilleri, deniz, güneş
Ahhhh ne güzel yerler.
Umarım bir daha görmek nasip olur
ayy kahvemsi ben de oglusuma mayo almıstım denize gideriz diye ne zaman bıtcek bu illet bu arada 12ay almıstım bedenini totişine tam oldu yaza olmaz

ayy kahvemsi ben de oglusuma mayo almıstım denize gideriz diye ne zaman bıtcek bu illet bu arada 12ay almıstım bedenini totişine tam oldu yaza olmaz
inşallah temmuza bitmiş olur
bende lcwden değiştireceklerim var
açılsada gitsek

Ne guzel zayıflamıştim, fit vucuduma böbrek dekotletli görümce elbisesi giyecektim, bayramlarda tatile gidecektik.
Allah'ım lütfen şu hastalık geçsin gitsin de walla birşey istemiyorum.
Üst sokaktaki parkta yürürüm sadece

yaaa
bende 40 grmlık bilezik aldım hevesle
ne düğün kaldı ne bayram

Yaşarken farketmedigimiz, onemsemedigimiz ne çok şey varmış elimizin altında.
Evde kalıp düşününce neler geliyor aklıma.
Markek gezmeyi severdim ama poşet taşımak istemezdim, yürüyüşe gitmek için zaman ayırmaya calisirdim ama çok da kasmazdim.
Pazar uzak kalıyor diye şirketin orada pazar yapardim.
Ki bunlar çok basit şeyler ama şu an onlar bile resmen tehlike ve ekstra lüks.
Rabbim yardım etsin.

Hepsi olacak inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…