Varyemez cim yarin ne pişiriyoruz
Ben genelde oğlanlara sorup pişirmeye çalışıyorum
Şimdi ufak oğlan çıtır tavuk istedi
Bugün artan pilavdan da var
Mercimek çorbası da yaparım hindi suyuna
Tatlı olarak aşure ya da güllaç yapmak istiyorum

Buraya bir günaydin birakayim, cünkü okudugunuzda zaten sabah olmus olacak
Hergün esimle 7-8 km yürüyoroz parkda, ama benim kilolarim banamisin demiyorlar
Özel bir rejimde yapmak istemiyorum, cünkü evde ayri ayri yemekler pismeli ve bunu yeni bütcemiz kaldiramaz.

Birazda iyi haberler vereyim size. Cikma yasagi 2-3 haftadir uygaliniyor burda. Cika biliyoruz bazi kurallara uyarak. Bugün yeni hasta sayilarin azaldigini söylediler.
Istatiklere göre baslangicda bir hasta 5 kisiye bulastirirdi, artik bir hasta sadece bir kisiye bulastiriyormus.
19 Nisana kadar yasaklar devam edecekmis, ama büyük ihtimalle uzatilcakmis.
Ikinci iyi haber bazi ilaclar cok ümütvericiymis tedavi icin. Bir kac ay icinde ilac bulcaklarindan ümütlüler, asi ama en az bir yili bulurmus, testler uzun sürüyor diye. Neyse ilaci bulsunlarda, asiyi bekleriz.
Esim evde ful destek, buda beni rahatlatiyor.
Maske hakkinda bahsetmissiniz.

Burda maske bulamiyoruz, ise yariyan maskeler zaten su ff3 mü nedir, onlari doktorlara ve hemsirelere birakiyoruz.
Onlar korunuamazsa bizi kim kurtarcak diye.
Basit kagit maskeleri tavsiye etmiyorlar burda. Koruma gücü cünkü en fazla 20 dakika. Nefes aldikcs maske nemleniyor ve böylece virus daha kola kapiliyormus. Maskeyi sadece baskalarini korumak icin tavsiye ediyorlar. Yani konusurken tükürügümüz dagilmasin, hapsururken filan.
Burda insanlar yinede kendileri maske dikmege basladilar. Kumaslsri iki üc kat dikiyorlar, kullandiktan sonrada 65 derecede yikiyorlar.
Internetde iki lastik bi parca kumasla dikmeden nasil maske yapila bildigini gösteriyorlar.
Biz henüz kullanmiyoruz.

Insanlar duruma alisdi burda, herkes daha sakin.

Bende biraz uyuyayim artik, iyi bakin kendinize.

Günaydın
Iyiye doğru gelişmeler sanki, sizin adiniza sevindim.
Düz dikiş biliyorum ben bile bir ara diksemmi diye düşünmedim değil ☺
Yikayip tekrar tekrar kullanmak ne kadar doğru onu da öğrenmek gerek.

Veronica Roth'un Uyumsuz kitabı canim
iyi okumalar.
tüm seti okudum tüm filmlerine baktim. Seviyorum fantastik şeyleri
Çok iyi görünüyorlar. Zor değilse yapıp satsanız hem bütçenize faydası olur su an altin değerinde.

gunaydın kızlar
sol göz kapagımın en uc noktasında cıban gıbı bıse ckmıs zor acıyorum cay pansumanı yapıcam kahvaltıdan sonra ınsAllah
2 günlük mu derler halkdilinde, öyle birşey mi acaba cnm geçmiş olsun.
Birşeyleri sıkıntı yaptiysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…