- 6 Ağustos 2010
- 40.468
- 72.412
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.101
Ben genelde oğlanlara sorup pişirmeye çalışıyorum
Amin hepimizin çocuklarına insallah canım
Amin canım amin
Veronica Roth'un Uyumsuz kitabı canimDiğeri bitti mi cnm,
Yeni kitabin hangisi?
Iyi geceler canım
Iyi okumalar cnmVeronica Roth'un Uyumsuz kitabı canim
GünaydınBuraya bir günaydin birakayim, cünkü okudugunuzda zaten sabah olmus olacak
Hergün esimle 7-8 km yürüyoroz parkda, ama benim kilolarim banamisin demiyorlar
Özel bir rejimde yapmak istemiyorum, cünkü evde ayri ayri yemekler pismeli ve bunu yeni bütcemiz kaldiramaz.
Birazda iyi haberler vereyim size. Cikma yasagi 2-3 haftadir uygaliniyor burda. Cika biliyoruz bazi kurallara uyarak. Bugün yeni hasta sayilarin azaldigini söylediler.
Istatiklere göre baslangicda bir hasta 5 kisiye bulastirirdi, artik bir hasta sadece bir kisiye bulastiriyormus.
19 Nisana kadar yasaklar devam edecekmis, ama büyük ihtimalle uzatilcakmis.
Ikinci iyi haber bazi ilaclar cok ümütvericiymis tedavi icin. Bir kac ay icinde ilac bulcaklarindan ümütlüler, asi ama en az bir yili bulurmus, testler uzun sürüyor diye. Neyse ilaci bulsunlarda, asiyi bekleriz.
Esim evde ful destek, buda beni rahatlatiyor.
Maske hakkinda bahsetmissiniz.
Burda maske bulamiyoruz, ise yariyan maskeler zaten su ff3 mü nedir, onlari doktorlara ve hemsirelere birakiyoruz.
Onlar korunuamazsa bizi kim kurtarcak diye.
Basit kagit maskeleri tavsiye etmiyorlar burda. Koruma gücü cünkü en fazla 20 dakika. Nefes aldikcs maske nemleniyor ve böylece virus daha kola kapiliyormus. Maskeyi sadece baskalarini korumak icin tavsiye ediyorlar. Yani konusurken tükürügümüz dagilmasin, hapsururken filan.
Burda insanlar yinede kendileri maske dikmege basladilar. Kumaslsri iki üc kat dikiyorlar, kullandiktan sonrada 65 derecede yikiyorlar.
Internetde iki lastik bi parca kumasla dikmeden nasil maske yapila bildigini gösteriyorlar.
Biz henüz kullanmiyoruz.
Insanlar duruma alisdi burda, herkes daha sakin.
Bende biraz uyuyayim artik, iyi bakin kendinize.
Geçmiş olsun canımgunaydın kızlar
sol göz kapagımın en uc noktasında cıban gıbı bıse ckmıs zor acıyorumcay pansumanı yapıcam kahvaltıdan sonra ınsAllah
Güle güle kullan canımGÜNAYDIN
maskelerim...tek kullanımlık...cerrahı wrap kumaş..
1 top 220 tl
Lastik 50 metresi 50 tl
(50 adet maskeye 180 vereceğime kendim yaparım...270 tl ye (1 adetten 25 cikiyo)..20 adetten..500 çıkar
bu sonra yüksek ısıda ütülenecek..yapabilmismiyim
Eki Görüntüle 2614115 Eki Görüntüle 2614115
iyi okumalar.Veronica Roth'un Uyumsuz kitabı canim
Çok iyi görünüyorlar. Zor değilse yapıp satsanız hem bütçenize faydası olur su an altin değerinde.GÜNAYDIN
maskelerim...tek kullanımlık...cerrahı wrap kumaş..
1 top 220 tl
Lastik 50 metresi 50 tl
(50 adet maskeye 180 vereceğime kendim yaparım...270 tl ye (1 adetten 25 cikiyo)..20 adetten..500 çıkar
bu sonra yüksek ısıda ütülenecek..yapabilmismiyim
Eki Görüntüle 2614115 Eki Görüntüle 2614115
2 günlük mu derler halkdilinde, öyle birşey mi acaba cnm geçmiş olsun.gunaydın kızlar
sol göz kapagımın en uc noktasında cıban gıbı bıse ckmıs zor acıyorumcay pansumanı yapıcam kahvaltıdan sonra ınsAllah
Gecmis olsun cnmgunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?