Kahvaltılık çeşitlerine ek yaptım, yumurta, süt, tavuk, sebze, meyve epey birşey aldim.
Gerçekten artık çıkmayacağım.
Sanal marketler ile fiyatlar aynı ve posetlemisler herşey cercöp, actirsdim poşetleri öyle aldım.
PTT atmsinden de para çektim.
Şimdi saçımı boyayacagim bekleme suresinde de aldiklarimi yerlestiririm.

Dışarı çıktım sinir oldum geldim
İnsanlar resmen hava güneşli diye kendilerini atmış sokağa.
Markette önce kasiyer sonra diğer müşterileri uyardım, kimsede maske yok.
Ne enteresan bir milletiz boyle
Orasi neresi? Burda da sokakta in cin top oynuyor. Cook nadiren bir kurye gecerse geciyor. Sabah ve aksamlari nispeten hareketli, o da calisanlar... Carsi nasildir bilmem...

Biz de bir kere sanal marketten siparis verdik, urunler cok kotuydu. Haftada bir kere cikiyorum, pazarin en tenha saatinde ve hemen basindan alip cikiyorum. Esimi gondermiyorum artik...Zor kabullendi ama kabullendi...

Torunumla konustuk. Guzel gunler gorecegiz adamim, enseyi karartmayalim dedim ona...Cok hosuna gitti bu deyim.
Bu yaz hic bir yere gidemezsek koronadan kurtuldugumuzun ilk h.sonu Taksim'e gideriz dedim. Istiklal'de uzun uzun yururuz, kiz kulesine gideriz, cok yoruldugumuzda ilk buldugumuz yerde oturur, gelen gecen ilginc tiplere bakariz vs hayal kurdurdum ona. Coskulu coskulu TAMAM dostum dedi. Ah benim kucuk arkadasim, hayat filizim...
Iyi ki varlar...

Maşaallah Barekellah Allah'ım nazarlardan korusun
Çok tatlısınız abla

Orasi neresi? Burda da sokakta in cin top oynuyor. Cook nadiren bir kurye gecerse geciyor. Sabah ve aksamlari nispeten hareketli, o da calisanlar... Carsi nasildir bilmem...
Camdan bakınca sokak boş ama mahallenin meydanı maşallah kaynıyor.
İstanbul abla burası, böyle olunca d avakaa sayısının artması normal tabi
Amcalar caminin önünde kaldırıma çökmüş oturuyor.
Çok garip geliyor bana böyle insanlar.
Marketler dışında her yer kapalı ama insanlar eve sigamiyor

Meger ne sosyal bir milletmisiz...

Mayıs ayının 4 haftası için kumbaraya 100 tl attım
Böylece elimde para varken harcamadan birikime gönderdim
Bereketli olsun canım
Aramiza hoşgeldiniz

Resmen eve sığamıyor insanlar,
Zorunlu çıkanlar evde kalmak istiyor,
Evde olmasi gereken evde duramiyor

Selam hanımlar
çok yoğun bir günün ardından oturabildim nihayet
tırsa tırsa çarşıdaki bir kaç işimi hallettim. eve geldiğimde saat 3ü geçmişti. kahvaltı ettim. evi toparladım yemekleri hallettim ve kuzucuğa elmalı turta yaptım. Şu an 3te ikisini yemişiz bile

bu arada bir züccaciyeye taçın 2li düdüklüsünü sordum 400 dedi
netten 2li aynı tencereyi 285e aldım inşallah iyi çıkar.
çok şükür mutfak eksiklerimde böylece bitti. Bugünleride gösterdi Rabbim çok şükür.
Mutfak şefi arıyorum ama onu babama aldırma niyetindeyim yazın mahsullerini satınca çıtlatacağım

yaa çok tatlısınız
ananem geldi aklıma şimdi
ne severdi kekliğim diye seslenirdi bana
Ah nurlar içinde yatsın canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…