Merhaba, hoşgeldin...
Hepimizin farklı farklı hikayeleri var, ortak noktamız, kendi ayakları üzerinde durabilen, iyi gün için birikim yapan hatunlar olmamız...
O nedenle uzun zamandır hayranlıkla takip ediyorum hepinizi, şimdi de sizler gibi olabilmek için çabalıyorum.İyi ki varsınız.

Geçmiş olsun
Ömrünüzün kalan kısmının geçen kısmından çok daha güzel geçmesin diliyorum

Yarın ise gidicem müdür aradi biraz iş var
Sonra çarşıya inmem lazım kızımın saati garantiye gitmişti gelmis aradilar. Onu alicam. Milli eğitime gidicem birde anneme kapıdan bi uğrayım bana yaprak sarmıştı tontisim. Onun bi kısmını alayım,yarina pisiririm. Birde zücaciye var düdüklü sorucam. Çok ilgililer fikir alırım hem

Yarının yemeği de belli oldu. Mercimek çorbasıyla yaprak sarma var. Bugünden azda patates oturtma var. Kızım elmali turta istedi. Isten gelice yetisirebilirsem onu yaparim.
Birde şaka maka bahar temizliğimi bitirdim. Bugün en son perdeleri yıkadım astım ve dolapların üzeri tozlanmış oraları temizledim.
Ramazana hazırım Elhamdulillah

Esim izledi, ben birkac dakika izleyip biraktim. Acikli filmleri hic seyredemiyorum. Hele dogumdan sonra iyce sulu göz olmusum, oysaki cok sogukkanli biriyim aslinda
Bende cok ağlarım diyordum ama bi iki yerde sulandim okadar. Sanırım ruhsuzlastim iyice
Kore versiyonunu da merak ediyorum bi günde onu izliycem

Filmi çok beğendim bu arada.
Mutlaka izlenmeli
Bana duygusal film filan lazım değil
Kesintisiz son 6 yıldır ağlıyorum zaten
2019 ağustosundan bu yana da ilkbaharı yaşıyorum çok şükür

En iyisi hayatımı kaleme alayım kaybettiklerimi kazanca dönüştürme vakti geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…