- 6 Ağustos 2010
- 40.465
- 72.405
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.701
O nedenle uzun zamandır hayranlıkla takip ediyorum hepinizi, şimdi de sizler gibi olabilmek için çabalıyorum.İyi ki varsınız.Merhaba, hoşgeldin...
Hepimizin farklı farklı hikayeleri var, ortak noktamız, kendi ayakları üzerinde durabilen, iyi gün için birikim yapan hatunlar olmamız...
Hahahahaha
Geçmiş olsunMerhabalar,
Uzun zamandır takip ediyorum sizi, ilk kez yazıyorum. Ekonomi ve kadınların ayakları üzerinde durması hakkında yazdıklarınızı görünce ben de yazmak istedim tecrübelerimi.
33 yaşımdayım,10 yıllık devlet memuruyum, kenarda hiçbir zaman param olmadı.Yedim,içtim,gezdim, hayatımı yaşadım,ailem hep arkamı topladı tabiri caizse.Altımda arabam, ailemden ayrı başka bir şehirde yaşıyorum,gidip geliyorum...derken evlendim çok şükür her şeyim dört dörtlük oldu,ben de artık ev ekonomisi yapmaya başladım. Fakat eşim olacak öyle bir değişti ki düğünden sonra, psikolojik şiddetin her türlüsünü gördüm.Altınlardan kalanlar banka kasasındaydı, ona güveniyordum ancak çok kısa zamanda birçok kötü huyunun yanında cimriliğini de gördüm. Evin harcamaları,eşya taksitleri, derken derken markette 30 lirayı bile ödemeye yanaşmaması acaba mı dedirtti yine de kondurmak istemedim.Çünkü paraya yıllarca önem vermemiştim kazandığımı savura savura yemiştim ne de olsa.
Ancak gözüm erken açıldı.Elbette ki hem duygularımı hem paramı sömüren aşağılık adamı tek celsede boşandım.Şimdi düğünden kalan takılarım, ki birçoğunu kendisi bozdurup harcamıştı, üstüne birikimlerimle aldıklarım, kumbaram,azıcık da dolar birikimim var. Ailem bile şaşırıyor bizim kız para tutmayı öğrendi diye.Çünkü avukat paramı bile ailem karşılamıştı düşünün o derece birikmişim yoktu. Velhasıl biz kadınların içimizde var birikim, güvence, ancak kimimizde böyle kötü tecrübelerden sonra ortaya çıkabiliyor.Şimdi çok mutluyum.Yediğim köftenin içtiğim çayın hesabını vermiyorum kimseye.Yalnızlık baki fakat umarım bir gün o da biter :)
Çok uzattım kusura bakmayın. Sağlıklı, mutlu kalın...
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Ömrünüzün kalan kısmının geçen kısmından çok daha güzel geçmesin diliyorum
Burdayım canımcım
AminHepimizin sınavı farklı farklı. Rabbim sağlık versin çocuklarımızla imtihan etmesin.Gayrı Ondan gelen başım gözüm üstüne.
Esim izledi, ben birkac dakika izleyip biraktim. Acikli filmleri hic seyredemiyorum. Hele dogumdan sonra iyce sulu göz olmusum, oysaki cok sogukkanli biriyim aslindaFilmi çok beğendim bu arada.
Mutlaka izlenmeli
Bende cok ağlarım diyordum ama bi iki yerde sulandim okadar. Sanırım ruhsuzlastim iyiceEsim izledi, ben birkac dakika izleyip biraktim. Acikli filmleri hic seyredemiyorum. Hele dogumdan sonra iyce sulu göz olmusum, oysaki cok sogukkanli biriyim aslinda
Film bitirdim, yenisine basliyorum. Benim uykum hep firarda...
Bana duygusal film filan lazım değilFilmi çok beğendim bu arada.
Mutlaka izlenmeli
Film bitirdim, yenisine basliyorum. Benim uykum hep firarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?