- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.821
İste canım iste gönderirimVaryemez abla ekmekte seri üretime geçeceksin demiştim
Hammadde stoklayarak beni haklı çıkardın
Mayalardan birkaç tane ayırir misin ilerleyen günlerde isteyebilirim, dün iki market gezdim değil maya mayalı kek, poğaça harçları bile kalmamisti
abla sokaga cıkmaya yasagını delip ceza alsın diye yapıyosun bunları anlamadık sanmaDün oğlana babana watsaptan yaz
Tavuk çeşitlerinden ve de pizzalardan getirsin dedim.
Sabah getirmiş
Kız kim ceza alacak ???abla sokaga cıkmaya yasagını delip ceza alsın diye yapıyosun bunları anlamadık sanma
Nihayet bacım şükür kavuşturanaKızlar slm ne güzel kaynatmışsınız lütfen az yazın yetişemiyorumVaryemez abla bugün çıtır tavuk deniycem, kronikuykucu tavsiyenle dün knives out u açtık, yasak haberleriyle yarım kaldı, bugün izleriz inşallah ama sevdim teşekkürler, iyiniyetli geçmiş olsun Cennetmeyvesii ancak gelebildim kaç gündür oku oku bitmiyor canım
Hoşgeldin sefalar getirdin canım
ayy dogru abla yaaaKız kim ceza alacak ???
Bizim burada sokağa çıkmada sorun yok bize yasak gelmedi
begenmenize sevındım canımKızlar slm ne güzel kaynatmışsınız lütfen az yazın yetişemiyorumVaryemez abla bugün çıtır tavuk deniycem, kronikuykucu tavsiyenle dün knives out u açtık, yasak haberleriyle yarım kaldı, bugün izleriz inşallah ama sevdim teşekkürler, iyiniyetli geçmiş olsun Cennetmeyvesii ancak gelebildim kaç gündür oku oku bitmiyor canım
Dün iyiki bir balkon yıkadım ayaklarıma su değdi daha doğrusu yıkadım
Allah'ım nedir o karın ağrısı sanki ıçimdeki etleri yoluyorlar
Yerlerde yuvarladım mide bölgem şişti
Safra toplamışım
Çok şükür geçti
Allah'ım başlara vermesin
Balkonu yıkarken yaptığım hatayı biliyorum ben bunu istendim
Geçmiş olsun canımBen de bi bardak ayran içeyim, üç gün boğazım ağırır, bile bile içtim geçen, 2-3 gündür boğazım ağırıyor evham yaptım, bir şey vardır diye,,, ada çayı, baş, limon biraz daha iyiyim...
Bir kaç vefat ve hasta haberi almıştım ya, onlar da etkiledi sanırım....
Sokaklarda in cin top oynuyor.... dua ve sabırla bekliyoruz... ☺
Geçmiş olsun canımGünaydınlarrr
Böbrek agrim var mecbur hastanedeyim geçmedi bir türlüdoktor tomografi cekelim dedi bekliyorum kızlar
oh ne güzelDün oğlana babana watsaptan yaz
Tavuk çeşitlerinden ve de pizzalardan getirsin dedim.
Sabah getirmiş
Geçmiş olsun canımGünaydınlarrr
Böbrek agrim var mecbur hastanedeyim geçmedi bir türlüdoktor tomografi cekelim dedi bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?