- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.841
Canim ya cok hoşsunTabiki hayırrrrrr
Sadece şekerli gıda mi tüketmiyorsun her şey serbest miesnetılmıs sekersiz 21 güne basladım bugun güya
daha birinci günüm basladım şarkıya
"dayanmak çok zormuş böyle sevince"
Çok geçmiş olsun nasil oldun su an cnm ins sorun yokturGünaydınlarrr
Böbrek agrim var mecbur hastanedeyim geçmedi bir türlüdoktor tomografi cekelim dedi bekliyorum kızlar
cok gecmis olsun canimDün iyiki bir balkon yıkadım ayaklarıma su değdi daha doğrusu yıkadım
Allah'ım nedir o karın ağrısı sanki ıçimdeki etleri yoluyorlar
Yerlerde yuvarladım mide bölgem şişti
Safra toplamışım
Çok şükür geçti
Allah'ım başlara vermesin
Balkonu yıkarken yaptığım hatayı biliyorum ben bunu istendim
cok gecmis olsun. doktorum bogaz icin kekik tavsiye etmisdiBen de bi bardak ayran içeyim, üç gün boğazım ağırır, bile bile içtim geçen, 2-3 gündür boğazım ağırıyor evham yaptım, bir şey vardır diye,,, ada çayı, baş, limon biraz daha iyiyim...
Bir kaç vefat ve hasta haberi almıştım ya, onlar da etkiledi sanırım....
Sokaklarda in cin top oynuyor.... dua ve sabırla bekliyoruz...
kahvaltı edip kaldırmamız 1i bulunca evi toparlayım derken 3-4Kizlar isleri bitirince evde neler yapiyorsunuz farkli olarak
Teşekkür ederim,cok gecmis olsun. doktorum bogaz icin kekik tavsiye etmisdi
Anlaşmadık kioh ne güzel
iyi getirmem demiyo abla nasıl anlaştınız anlat bakem
cay gibi tavsiye etmisdiTeşekkür ederim,
Çay gibi demleyip mi, baharat olarak mı?
Canım gece geç yatıyorumKizlar isleri bitirince evde neler yapiyorsunuz farkli olarak
Bir ara başladım kelime ve cümle yapısı öğrendim sonra aktif şekilde kullanmadığım icin sıkılmaya başladım ...Benim de ufaklık durmuyor uzun süre zaten onunla da vakit geçiriyorum...Soyle bireysel ne yapsam diye dusunuyorum cnm
Çok alıştırma karantina bitince de isterkizlar ben oldum artik
pide den sonrada, dün yohurt mayaladim
esimin artik gözleri dolmaya basliyor
Yedi numara izliyorum bugünKizlar isleri bitirince evde neler yapiyorsunuz farkli olarak
evet canım gerisi serbest sekerliyi de cok canım isterse yerim durumu benimki esnek sekersiz 21Sadece şekerli gıda mi tüketmiyorsun her şey serbest mi
Ben de dikkat etmeye başladım 3 gündür..Arada egzersiz falan...Ama kafamda deli planlar...Sağlıkla atlatırsak ne bulsam disarda yiyecemevet canım gerisi serbest sekerliyi de cok canım isterse yerim durumu benimki esnek sekersiz 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?