- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.401
Bense aileden bazi yakinlara verilmiyor diye biliyorum amaKızlar yeni öğrendim Ramazanda vermemiz gereken fitreleri en yakınımızdan başlayıp vermemiz gerekiyormuş. Yakın akraba, iş arkadaşı gibi. Benim kolayıma gelen güvendiğim derneklere online bağış yapmaktı ama bu kez öyle yapmicam. Allah kabul etsin
Evin işi hiç bitmiyorDünü çocuklara ayirinca işler bu güne kaldi.
Iyiki bahar temizligini çıktı aradan.
Genel temizlik yaptim sil süpür toz al, banyo wc yikandi yoruldum.
Biraz oturup dinleneyim yemeğe başlarım.
Yarin da camlari silerim.
Nevresimler de yarin değişir.
Gerçekten hazine abla, buralarda hiç bulunmuyor.
Çok severim gullaci afiyet olsun tatlim.Biraz toparladım kendimi, mutfağa girdim güllaç yaptim.
Yemek yapmayacağım, eşim dünden kalanlar yeter dedi.
Yarın daha iyi olursam ekmek yaparım.
Bende öyle cnm ama yarina tekrar camlar göz kırpıyor bana kayitsiz kalamiyorumEvin işi hiç bitmiyor
Önceki hafta cam sildim yağmur yağdı yine aynı oldu, bayrama yakın detaylı temizliğe girisirim yine.
Koltuk, perde, halı yıkarım.
Evde olunca günler de hep aynı geliyor
Kan şekeri düştüğü için ağrır.Ramazanın ilk günlerinde genelde başım ağrır, bugün de şaşırtmadı sağolsun. Biraz daha geçsin de yemek yapmaya başlarım. Bir de şekerpare yapasım var.Eşim sürekli canım şunu çekti bunu çekti diyip duruyor, iftarda da doğru düzgün yemez
Bende ailemi çok özledim. Bahçede iftar yapmayı, semaver çayı içmeyi.. İnşallah o günler de gelir.
Güle kullan canım seni yormayarak bu marka.selam kızlar
evi detaylı süpürdüm sildim yeni mopla
mop süper harika degil
ama viledadan kat kat guzel bence
aldıgı tozu hapsedıyor tasımıyor
bazanın altında her yeri aldı
kullanımı cok yapısıyor ama sılınce epey temız oldugunu anladım yani
sonuc olarak vıleda 100 ken bunları 150 almaya pısman olmadım yani memnun kaldım kızlar
Pişti olduk canım :)Kan şekeri düştüğü için ağrır.
Bende çorba,patetes tavuk ile pilav yapsam tamam.
Bu süreç uzar gider böyle ben diyeyim
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2624882 Eki Görüntüle 2624883 Eki Görüntüle 2624884
Denemediğim bazlama kalmıştı o da oldu
Bakmakla yükümlü olduklarımıza veremiyoruz. Anne babanne eş evlada verilmiyor ama kardeşe yeğene veriliyorBense aileden bazi yakinlara verilmiyor diye biliyorum ama
Anne,babanne, kardeş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?