Ellerine sağlık, becerikli hatun, maşallah

Benim kuzular da oruç tuttuğu icin, ( ufaklık da çok dedi, şakın beni sahura kaldırmayı unutmayın, diye ama kalkamadı :) ) benim menüler onların istekleri doğrultusunda oluşuyor, Allah’tan eşim yemek seçmez :)

Benim küçük de aynısını söyledi
Hatta seslendim ama uyandıramadim .
Sen öğlene kadar oruç tut derim ona zaten anca kahvaltı eder

Benim küçük de aynısını söyledi
Hatta seslendim ama uyandıramadim .
Sen öğlene kadar oruç tut derim ona zaten anca kahvaltı eder

Çocuklar heves ediyor, hatırlıyorum da çocukken bizim için de sahura kalkmak, kaldırılmak çok büyük bir olaydı, gün içinde de , Banane ben bebek gibi yarım gün tutmam, sizin gibi akşama kadar tutacağım der, acıkınca yer, susayınca içer, oruca devam ederdik

Heyyy gidi günler...,,,,,,,

Hayirli ramazanlar...cok fazla giremiyorum..şuan Üzerine çalıştığım masa var..
Motif 5 şiş..

Yeni cici evime...bu arada maalesef birikim yapamıyorum.. BES ve zorunlu gün harici..

Evimin balkonu camekan ve mutfak dolaplarını yaptırıyoruz.. Babam tek balkonu kapattircakti ..ıtiraz ettim..eve girmeden 2 balkonu kapansın diye..

Oruç tutamıyorum.. 6 saate 500 cc su icmem gerekiyo

Rabbim.tuuttugunuz oruçları kabul eylesin

Hayırlı sabahlar
Hayırlı huzurlu cumalar
Ramazanımız mübarek ve de hayırlara vesile olsun
Rabbimin katında affedilmedik kul kalmasın inşaallah
Allah bizleri doğru yola sevketsin razı olacağı işleri yapmayı emir ve yasaklarına uymayı nasip etsin

Ben ilk günden fire
Akşam çok rahatsizlandim, burnum kanadı, biir üşüme geliyor sonra soğuk soğuk ter atıyorum, midem bulanıyor sürekli.
Usuttum mu bilmiyorum, hiç halim yok bir uyku hali var üstümde elim kolum kalkmıyor.
Birazdan doktorumu arayacağım ilaç önerir belki.

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…