BiMe de haftaya cuma tefalin tavası lavanin tavası tefalin ipli rondosu gelecek buralarda çok yığılma olupor. Alabilecekmiym bakalım
Tupperin ipi koptu elim ayagimdi çok lazım su an

bende lavanın döküm tenceresine yeşillendim ama bilemiyorum o kalabalığa girmeye değer mi Bu ara tencere tavaya taktım

Bizim mahalledeki müzik ogretmeni de bize müzik yapıyordu ama polis amcalar şikayet var diye susturdular.
Ses oluyordu iyiydi.
Ben de takip edeyim senin dj sameti
Et cnm canli yayinlari çok eğlenceli oluyor,
E bizim iki tarafli köken de balkanlar olunca kanım kaynıyor müziklerde
Eşim diyo herşey normale dönsün gideriz yine buralara geldiğinde.
Bir kez istanbula da gelmiştik onu dinlemeye, beylikdüzünde çıkıyor.
Şimdi anca evde çıkıyor
Ben gün paramı aralikta almıştım 4500tl
Üzerine ekledim 10800tlye 40 gr mega bilezik aldim.
Şu an bilezik netten baktım 16000tl
Iyi kar ettim. Haziranda son kişiyi ödeyeceğiz 500tl
Altin her zaman kazandirir süper kâr etmişsin cnm
Stoklardan konusmussunuz
Ben stok yapmıyorum malesef
Bittikçe alıyoruz şimdilik bakalim
Stok yapmayi seviyorum ben,
Hem indirimli oluyor yada elim bolken.
Hem kar kış taşımak da zor koca paketleri.

Aa ne iyi etmişsin alarak gerçekten,
Geçen yıl kavanoz kapağı bulamadik resmen şişe fiyatina satılmıştı.
Portakal ve limon bende atacağım limonata yapariz .

BiMe de haftaya cuma tefalin tavası lavanin tavası tefalin ipli rondosu gelecek buralarda çok yığılma olupor. Alabilecekmiym bakalım
Tupperin ipi koptu elim ayagimdi çok lazım su an
O ipli rondo bozulunca kolu kanadı kırılmış gibi oluyor insan ben de alacaktım bakayım bime

Granit sahan setinizin markası ne acaba? Ben de anneler günü için almak istiyorum. Çoğu kaplama imiş, kulpları yakıyor vs diyorlar. Sizinki ağır mı örneğin?

Granit sahan setinizin markası ne acaba? Ben de anneler günü için almak istiyorum. Çoğu kaplama imiş, kulpları yakıyor vs diyorlar. Sizinki ağır mı örneğin?
Thermoad markasi
Granitden ziyade granit gorunumlu ama dokum.
Agir bisi.
Biz kuymak, peynir sundurmesi falan cok yapariz kahvaltilarda öyle hemen sogumuyo mesela.
Ben severek kullaniyorum kasik falanda degdi cizilme va olmuyor
3lü tava seklinde almistim boy boy.
Tek satilanini bulsam 2 tanede kucuk boyundan alirim.
En buyuk boyunda sote, menemen, pilav, oturtma falan yapiyorum.

Simdi sahurda en kucuk boyuyla peynir eritme yaptim mesela bitmeye yakindi hala sicakti.
Ben memnunum baya inceleyip aldim tencerelerimide tavalarimida(gecen yaz hepsini yeniledim) hic birinden pisman olmadim.
su gri olan benimkinden

Ben öyle bir sorun yasamadim acaba cok mu harli ateste kullaniyorlar
Zaten kizdirinca biraz sicakligi muhafaza ediyor alirsaniz anlarsiniz zaten agir bisi.
hemen pisiyor sicak kaliyor ben cok harli ocakda pisirmiyorum genelde sorun yasamadim

Ben öyle bir sorun yasamadim acaba cok mu harli ateste kullaniyorlar
Zaten kizdirinca biraz sicakligi muhafaza ediyor alirsaniz anlarsiniz zaten agir bisi.
hemen pisiyor sicak kaliyor ben cok harli ocakda pisirmiyorum genelde sorun yasamadim
Size özelden resim attım :)

Tencere, tava falan yeniledim.
Sadece gunluk catal kasiklarim kaldi benim.

15 senelik ceyizden artık degismek istiyorum marka biside diil zaten bendekiler.
Ama istedigim model 700tl falan.
Dusmuyor ya anneler gunu indirimi olur dedim ama yok .
Dusmicekde galiba
Dogum falan olsun bitsinde taksitle alicam galiba.
Icime o sindi bir o kaldi degismek istedigimde.

Jumbo çok sürpriz indirimler yapıyor bu sıra. Gold ve gümüş çatal bıçak takımlarında. İnşallah istediğiniz model iner de o da yesyeni olur :) çok teşekkür ederim, alıyorum seti şu an :)

Jumbo çok sürpriz indirimler yapıyor bu sıra. Gold ve gümüş çatal bıçak takımlarında. İnşallah istediğiniz model iner de o da yesyeni olur :) çok teşekkür ederim, alıyorum seti şu an :)
Guzel gunlerde kullanin
Memnun kalinacagindan eminim ben.

Emsanin duru modelinden istiyorum hic 500ü gormedi.
700ler 800ler geziyor 84 parca.

Guzel gunlerde kullanin
Memnun kalinacagindan eminim ben.

Emsanin duru modelinden istiyorum hic 500ü gormedi.
700ler 800ler geziyor 84 parca.
Bıçağına bayıldım inmemesi normal, çok güzelmiş gerçekten. Anneler günü hatırına hadi inşallah diyelim :))

tr_lelli nasılsın bebiş nasil,
Az kalmış doğuma ☺
Çok gözüme takılıyor bu model daha önce de önermiştin sen :) alacağım bende düşer mi diye daha bekliyorum. Renk olarak açık renk olani da güzelmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…