Ona hayırlısıyla kiracı bulursun... boyumuz aynı seninle..Pilates çok güzel şekillendiriyor vücudu. Ama ben cok sıkılıyorum...Pilates harici ekstra altin faydalı oldu dediğin bir şey var mi
Valla ben de sıkılıyorum da, büyük kız burda olunca ona eşlik edeyim, motive olsun, moral olsun diye her akşam yapıyoruz işte, maksat aktivite olsundu, eşim de katılıyor bazı hareketlere dambillsri alarak, (baktı karı karın göbek şekillendiriyor bakıyor kendine)
Harici bildigim birşey yok sanırım.

Yemekler tamam bir salata yaparim az yeter.
Sahura börek yapacağım bu gece.
Kahvaltilik tüketiyoruz zaten yemek gitmiyor.

Stok sayimi yaptim kızlar.
Yakin zamanda sıvıyağ,kaşar peyniri,çay, poset cay,ped,renkliler ve beyazlar için toz deterjan, tuvalet kağıdı, tereyağ, bul.mak. tableti,havlu kağıt,peçete, şampuanlara ilâve yapılacak.

Son düzenleme:
Stokların da eksikler artmış cnm ben de gecen gun baktim not aldim. Maaştan sonra takviye yapacagim. Ama her şey çok pahalanmis

Galiba sikilasmam icin sıkılmam gerekli sanirimpazartesi itibariyle kendime pilates belirleyeyim en iyisi

Sağlam para tutar bu yazdıkların
Benim de listem var ama indirim yok

Haftaya kardeşimin nikahı var, düğün yine ertelendi mayis sonuydu ama yapılamaz.
Kardeşim nikahtan sonra evine geçmek istiyor, düğünü duruma göre agustos Eylül'de yapalım diyor. Bütün kiyafetlerime kadar götürdüm, kira ödüyorum önemli olan nikah diyor.
Annem tek erkek evladim düğün olmadan evden çıkarmam diye ağlıyor.
İkisi de beni aradı bir saat anlattı, hangisini dinlesem o haklı geldi.
İkisi de diğeriyle konuşmam için destek istiyor ben karışmam dedim.
Walla ne diyecegimi şaşırdım

Kaderde ne varsa o olur.
Annen kendince hakli davullu zurnali büyük bir düğün ister oğlu için çünkü hayalî öyleydi.
Kardeşin kendince hakli bu virüs düğüne engel ama yuvasini kurmak istiyor artik, keşke annen ikna olsa.
Gençler kavuşmak ister onlar da haklı.
Arada kalarak sende haklisin

Amin canım sagolasin

Herkes kendi açısından haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…