- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.621
Bütün kuyumcuları gezip sor en Yüksek fiyatı verene bozarsın ilk gittiğin yerde bozma sakınyok canım benım de hesap degıl hepsı fızıkı
ama bankalar belli günlerde fiziki altınları alıyolar
bi arkadasım eskıden bankada calısmıs daha karlı olabılecegını soyledi bozdururken bankaya da sor dedi. ama ıste o günler harıcınde alım yapıyolarmı onu bılmıyorum
Ev doğum günü hediyesi olabilir, bence uygunBenim Doğum günüm marttaydı tabi birsey almadım eşimde almadı Nisa’nda ev aldık sesimi çıkarmıyorumEşime demiştim bileklik alacağım kendime anneler günü hediyesi.Bugun Eşim dedi niye almadın bileklik bende dedim pahalı yeni en aldık masraf çok boşver.İyi madem dedi sana sonra gramse alırım Ay en sevdiğim altın türü Bakalım yaza taşınma araba bakımı oğlanın okul masraf çok kenara biraz atsak 2 ay iyi olacak.Kenarda hiç paramız kalmadı en azından 10bin kadar olsa yetmeyince oradan tırtıklarız
Tmm canimMarkette fiyatı instaya göre çok uygun.
Dur bakiyim yarin alamzsam yazarım sana
Gremse ne kuzum bilmiyorum benEv doğum günü hediyesi olabilir, bence uygun
Düğünümde kv gremse takmıştı 3lu, ev alırken bozdurdum ama hala aklımda. Bundan sonraki birikimlerde bir tane alayım en azından, hevesim geçsin.
Bende eve 3 tane bozdum benimde aklımda onlarEv doğum günü hediyesi olabilir, bence uygun
Düğünümde kv gremse takmıştı 3lu, ev alırken bozdurdum ama hala aklımda. Bundan sonraki birikimlerde bir tane alayım en azından, hevesim geçsin.
amin canım cok tesekkurlerHakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inş
10 çeyrek altın degerinde tek altın canımGremse ne kuzum bilmiyorum ben
Mantıklı en çok nereden kopartırsan karamin canım cok tesekkurler
kuyumcu ısınde aklıma sey geldı bozduracagımız zaman bı tanıdık kuyumcu var herkesı gezıp en son ona gıdeyım dıyorum hani aklımda bı fıyat belırlenmıs olur ordan cıkıp tekrar geri gitmem fiyatlara göre ındırımde ısrarcı olurum
Çok basit anlatmışsın ama10 çeyrek altın degerinde tek altın canım
Gece sepete attım ama PTT kargo teslimatı geç oluyor, öğlene kadar yetisemezsem online alacağım. Sağol canım.K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta kızlar annem de moptan ıstıyor yarın gıdıp alıcam nasıp olursa
onlineda da var haberiniz olsun
ben aldım anneme canım bakalım ıyı cıkar ınsAllah siz de alabıldınızmıGece sepete attım ama PTT kargo teslimatı geç oluyor, öğlene kadar yetisemezsem online alacağım. Sağol canım.
Valla kuyumcu önünden geçerken ağzımın suyu akıyor ne çeşitler var diye bakıyorum hepÇok basit anlatmışsın ama
O bir tutku
Geçen sene kuyumcuda ata 5ibir yerde vardı.
Kucuklugumuzun altın çikolataları kadardı.
5 tane ata cumhuriyet değerinde, gördüğüm en güzel altindi
Vayyy çok karlı10 çeyrek altın degerinde tek altın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?