- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.161
Paraya ihtiyaçları var demek ki
Hesaptaki para da birakamayacagiz, görünce aldilar hemen 5 gün varken.Vakifbankin buna benzer durumlarıyla karsilasmistik
Hiç hoş değil ama
Sonuçta o güne kadar o para başka ihtiyacim icin de olabilirdi...Hesaptaki para da birakamayacagiz, görünce aldilar hemen 5 gün varken.
Para olmasa da ek hesaptan cekerlerdiHesaptaki para da birakamayacagiz, görünce aldilar hemen 5 gün varken.
Çilek, kiraz 15, erik 20 TL, kayısı 18 TL idi.Kesinlikle pahalı 15 tl burda çilek erik.. 1 kilo ne kadar yeterki
Artık hicbirsey eskisi gibi olmayacak diyorlar ya haklılar.Ben de 1,5 gram aldim. Ufacık bir düşüş olursa biraz daha alirim..Paranın değeri yok ki.. Önceden daha çok gram alırdım maaşla..
Güle güle kullan abla, A101in aktuelinde platinium gördüm, yetisirsem persembe ona bakacağım,olmazsa bunu alırım.
Ev senin nasibinse gelir seni bulur, izin almana gerek kalmaz.selam kızlar bugun ıse gıttım geldım
yarın oglusu sokaga cıkaracagız ınsAllah izin varmıs
evden haber yok daha fıyat dusermı falan sormustuk ya biz bulana kadar altında dusecek sanırım gıtgıde hayırlısı artık
bayramdan snra duzenlı işe dönüyorum nasıpse, ev aramak ıcın ızınde alamam nolcak bılmıyorum
Iyi fiyat abla güle güle kullan
Ben geçen hafta geldiğinde bakmıştım kalmamış cnmBu arada kızlar A101den mop seti almistim ya çok beğendim. İhtiyacınız olursa mutlaka bakın.
Bereketli olsun abla iyi birikmişHerhangibir sebeple elime geçen parayı kumbaraya atıyordum
Mesela oğlanlar kontör yükletirler
Annem birşey sipariş eder sonra parasını verir
Bizim vatandaş haftalık para verir ama ben alışverişi kredi kartıyla yaparım o zaman
Vs vs kumbarada 300 tl vardı 1 hazirana kadar olan parayı peşin koymuştum
Sonraki attıklarımla birlikte 1900 tl olmuş
Teşekkür ederim canımBen geçen hafta geldiğinde bakmıştım kalmamış cnm
Bereketli olsun abla iyi birikmiş
A101 İnternet sitesinde de satışı var, fiyat market ile aynı.Ben geçen hafta geldiğinde bakmıştım kalmamış cnm
Bereketli olsun abla iyi birikmiş
Bu hafta 115li platinium 99 TL ye A101e gelecek canimBugün iftara soyle yaz mevsimi habercisi cacık yapacagim insallah...
Ben de fairy takipteyim 80 tane falan kaldi. Hele evde olunca daha çok harcandı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?