Bu arada kızlar A101den mop seti almistim ya çok beğendim. İhtiyacınız olursa mutlaka bakın.
yaa anneme almıstım kutuyu da attım sevındım canım ıyı cıkmasına
Yasaklarla ilgili değişimler varmış tarihler falan verilmiş gördünüz mü kizlar
bıze mudur attı canım 20sınde ıdari izinler son. dıger seylerinde tarihi yzıyor ekleyebılırsem eklim buraya dur

yaa anneme almıstım kutuyu da attım sevındım canım ıyı cıkmasına

bıze mudur attı canım 20sınde ıdari izinler son. dıger seylerinde tarihi yzıyor ekleyebılırsem eklim buraya dur
Daha önce almadigima pişman oldum, maşallah diyeyim de çok beğendim ben

Merhaba hanımlar size birşey danışmak istiyorum elimize bi miktar para geçti bu parayı altına yatırmak istiyoruz sizce altının fiyatı düşer mi yoksa şimdi alalım mı karar veremiyoruz
Tabiki ytd diyerek; uzun vadeli yatırım olarak düşünüyorum ben altını ne zaman param olursa alırım.
Şu dönemde kimse net olarak düşer ya da çıkar diyemez dünyanın hali malum

Merhaba hanımlar size birşey danışmak istiyorum elimize bi miktar para geçti bu parayı altına yatırmak istiyoruz sizce altının fiyatı düşer mi yoksa şimdi alalım mı karar veremiyoruz
Merhaba,
Uzun vadede bozulmayacaksa altin hep kazandirdi şimdiye kadar. Ytd
Çok erken normallesmeye başladık sanki
Bencede,
Sanki virüs sıfırlandı herkes koşa koşa berbere avmye gitmiş

Merhaba,
Uzun vadede bozulmayacaksa altin hep kazandirdi şimdiye kadar. Ytd

Bencede,
Sanki virüs sıfırlandı herkes koşa koşa berbere avmye gitmiş
Eşimi berberi aradı oglen, randevu için aramadın ne zaman istiyorsan gel dedi. Hanım yollamiyor dedi
Akşam habarlerde avmye niye geldiklerini soruyorlar, hanımın biri bayramlık almaya gitmiş, diğeri makyaj malzemesi alacakmış.
Bu kadar mı cahil bir milletiz, evde giyecek birşey kalmamış sanki, hayır bayramda plan yapılıyor o da ilginç.
Makyaj malzemesi zaten trajikomik.
Sanki Firdevs hanım, rimeli olmadan sofraya oturamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…