- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.181
Aa bakarim canim ona.A101 İnternet sitesinde de satışı var, fiyat market ile aynı.
Online satış a bakayim oyleyse..Bu hafta 115li platinium 99 TL ye A101e gelecek canim
120 tl üzerine kargo ücreti yokOnline satış a bakayim oyleyse..
Ben de her gün tartılıyorum ben de de düşüş yokYarin tartilma günümüz kizlar
Ben tâbi hergün tartiliyorum düşüş yoktu bu sabah.
Aa 120 tl şartı var demek havlu kağıtlarım cok.. ama bulurum ben bikac şey tesekkurler120 tl üzerine kargo ücreti yok
O nedenle famila 16 lı kağıt havlu da uygun haberin olsun
HayırYasaklarla ilgili değişimler varmış tarihler falan verilmiş gördünüz mü kizlar
yaa anneme almıstım kutuyu da attım sevındım canım ıyı cıkmasınaBu arada kızlar A101den mop seti almistim ya çok beğendim. İhtiyacınız olursa mutlaka bakın.
bıze mudur attı canım 20sınde ıdari izinler son. dıger seylerinde tarihi yzıyor ekleyebılırsem eklim buraya durYasaklarla ilgili değişimler varmış tarihler falan verilmiş gördünüz mü kizlar
Yapmayın kızlar, takıntı olur her gün tartıya mi çıkılır.Ben de her gün tartılıyorum ben de de düşüş yok
Daha önce almadigima pişman oldum, maşallah diyeyim de çok beğendim benyaa anneme almıstım kutuyu da attım sevındım canım ıyı cıkmasına
bıze mudur attı canım 20sınde ıdari izinler son. dıger seylerinde tarihi yzıyor ekleyebılırsem eklim buraya dur
Tabiki ytd diyerek; uzun vadeli yatırım olarak düşünüyorum ben altını ne zaman param olursa alırım.Merhaba hanımlar size birşey danışmak istiyorum elimize bi miktar para geçti bu parayı altına yatırmak istiyoruz sizce altının fiyatı düşer mi yoksa şimdi alalım mı karar veremiyoruz
Merhaba,Merhaba hanımlar size birşey danışmak istiyorum elimize bi miktar para geçti bu parayı altına yatırmak istiyoruz sizce altının fiyatı düşer mi yoksa şimdi alalım mı karar veremiyoruz
Bencede,Çok erken normallesmeye başladık sanki
Eşimi berberi aradı oglen, randevu için aramadın ne zaman istiyorsan gel dedi. Hanım yollamiyor dediMerhaba,
Uzun vadede bozulmayacaksa altin hep kazandirdi şimdiye kadar. Ytd
Bencede,
Sanki virüs sıfırlandı herkes koşa koşa berbere avmye gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?