- 22 Aralık 2016
- 1.980
- 3.934
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.381
Bende de uyku sorunu var bu ara. Ve huzursuzluk hissediyorum akşamları geceleri...belki yıldız hareketleridir..Belki mevsimsel geçiş belki salgın hastalık etkisi...Günaydın kızlar ❤
Bu ara modum çok düşük, geceleri uyuyamıyorum, uyanınca da midemde bir ağrı ile uyanıyorum. Genel motivasyonumu da çok bozuyor hiç bir iş yapasım yok. Biraz ruh halimi düzeltmek için sohbetler dinliyorum, kendimi bu konuya verdim bu ara..
Dün temizlik yemek yapmıştım bugün pek işim yok. Sabah markete gittim, karttan çekemediler kaç dakika bekledim en sonunda almayıp çıktım
oy o ellere
Bende de 38-40-42 varKendi dolabımi düzenledim kısımları kaldırdım.. bazı şeyleri ayirdim..Ev kıyafetleri belirledim..Bazı yiprananlari attim. Bir baktim kii 38 bedenden 44 bedene kadar pantolon var...
Iş yolu seni özlemiş mi kahvemsimSelam kızlar
Sabah 9 da işe gittim, 19.30da geldim.
Hijyen operasyonu, ve biraz atistirip şimdi oturdum.
Kasap, manav alışverişi yaptım.
Patron bey Haziran'da da açmaya pek sıcak bakmiyor, belki ilk haftadan sonra dönüşümlü olabilir, işlerin gidişatına göre karar verelim dedi.
Bana uyar patron ben her türlü calisiyorum ha evde ha burada sıkıntı yok dedim
Üstün çabam sonucu çalışanların kısa calisma ödemesi erken yapılınca marttan kalan parami da aldım, birkaç kişiye daha ödeme yaptırdım.
Vergileri topladım, yarın da bölümden bir arkadas çalışacak.
Eve getirebildiklerimi topladım aldım, haftaya yine bir gün gideceğim.
Yaaa koltugum bile beni özlemişIş yolu seni özlemiş mi kahvemsim
Eksigini de aldığına sevindim bereketli olsun canım
Sağol canım çok sevdi çocuklar da ara sıra yaparizkaramelli_turta ogluslarin ellerine sağlık, harika görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?