- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.341
Buyrun hoşgeldiniz tanışalım.. bol birikimlermerhaba arkadaşlar,
Çok ama çok uzun süredir sayfanın gizli takipçilerindenim :) Artık katılma zamanımın geldiğini hissettim. Aranıza katılabilir miyim? :)
Hoşgeldiniz aramıza, aktif olarak topikte görmek isteriz:) 33 yaşında 1 çocuk sahibiçalışan bir anneyim . Hepimizin ortak derdi olan hele ki günümüz şartlarında hem kendim hem de oğlum için bir şeyler yapma çabasındayım aslında. Paranın her kuruşunun değerli olduğu günümüz şartlarında ne kadar başarılı olurum bilmiyorum . Sizler çok yol gösterdiniz bana çok çok teşekkür ediyorum. Sayenizde tutumlu oldum
Yasak varken özellikle çağırılmak çok moral bozucu oluyor kuzum ama yapacak birşey de yok.Şaka gibi ama gerçek.
Vergiler var, ve çalışacak kesim mali musavirler.
Muaf tutulmuşuz yasaktan, bakanlık genelge yayınlamış.
Yarın duruma bakayım da ona göre karar veririm.
Zaten 1 tane hamur işi 1 tane de tatlı derkenAma çocuklar çok seviyor
1 taneden fazla yemem söz
Tabi ki yapacak bir şey var ama onun da sırası varYasak varken özellikle çağırılmak çok moral bozucu oluyor kuzum ama yapacak birşey de yok.
Tatlu hedeflerimiz yakindi seninle,Zaten 1 tane hamur işi 1 tane de tatlı derkenBu hale geldik
Ah o sıra ne zaman gelir de gerçek olur bilmemTabi ki yapacak bir şey var ama onun da sırası var
Neyse ki gitsem bile şirkette tek olacağım, başka mali musavir yok
Ben bunu kullanırım, atarım kendimi sokağa cevirirlerse kardeş ben devlet için çalışmaya gidiyorum derim
Iyi geceler Allah rahatlik versin kuzum.Ben biraz kitabımı okuyup vakitlice yatarım.
Malum yarın ise gidecegim.
İyi geceler.
Ben 1 kez girdim. Bi daha bu kişilerle girmem dedim girmedim. Kumbaraya at parayı daha iyiBizim günün de tadı kaçtı, önemli olan aynı 2-3 gün içinde verilmesi. Bizim tarih aralığı öyle geniş ki ne anladım o işten
tcık, yemiyecemIyi ozaman bak bugun de dikkat et. Yarın güzel bir pasta börek ye cok guzel oluyor
cızzz o cızzzCumaya daha çok var degil mii
2 ay önce beşli ata almıştım arada çıkarıp bakıyorum canım çok güzel gerçektenAta en sevdiğim altın.
5lisini de çok sevdim, en azından görüntüsü güzeldi.
Senin kuyumcu her ne kadar değer kaybediyor dese de param olursa bir tane alırım, arada baksam yeter
hoşgeldiniz:) 33 yaşında 1 çocuk sahibiçalışan bir anneyim . Hepimizin ortak derdi olan hele ki günümüz şartlarında hem kendim hem de oğlum için bir şeyler yapma çabasındayım aslında. Paranın her kuruşunun değerli olduğu günümüz şartlarında ne kadar başarılı olurum bilmiyorum . Sizler çok yol gösterdiniz bana çok çok teşekkür ediyorum. Sayenizde tutumlu oldum
Mesaj alinditcık, yemiyecemkendimi kahraman gibi his ediyorum. adetliyim yinede tatliya saldirmiyorum diye.
lafim sekerparecilere...isim vermiyem simdi, o kendini bilir
cakaaaalMesaj alindi
Bu arada ben dün yaptığım sekerpareden kalanlarin hepsini kv ye götürdüm, löp löp yağ bana olmasin
Haydaaa evden yapamazmısın canım?İşyerinde yalnız olmakta sinir bozucu olur.Hemde evin temiz biliyorsun sonuçta şimdi işyerinde nereye dokunsan sıkıntıTabi ki yapacak bir şey var ama onun da sırası var
Neyse ki gitsem bile şirkette tek olacağım, başka mali musavir yok
Ben bunu kullanırım, atarım kendimi sokağa cevirirlerse kardeş ben devlet için çalışmaya gidiyorum derim
Evet kumbara ve birikim alışkanlığım yoktu, o alışkanlığı edindim artık günsüz devam etmeyi düşünüyorumBen 1 kez girdim. Bi daha bu kişilerle girmem dedim girmedim. Kumbaraya at parayı daha iyi
Allah razı olsun cnmBenim kemiklerim hafif sanırım.
Birde umarım istediğin gibi bir hayatın olur demeden geçemeyeceğim. Geçmişi okudum. Allah gönlüne göre hayırlısını versin
ben bi 67e dusseydimBenim doğumlardan önceki kilom 54 idi
Şimdi 57 aşağısına inemiyorum gerçi artik 57ye de düşemedim de
ssağlıcakla gelsin inşallah pasaGünaydıın.
Doğuma 2 güncük ☺ Yiğit olucak adı nasipse
Eline sağlık ablaTaze sarimsakli, taze naneli, etli, firinda turlumuz...
Eline sağlık canimCumaya daha çok var degil mii
ben 55in altini ilkokuldayken falan görmüşümdür herhaldeBen acaba en son ne zaman 52 kiloydum
bende çok istahliyim bir dizginlersem 3 kaciyorAh ahhh
Kahvemsim 57ye dussem yeter de bendeki bu iştahla zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?