Hoşgeldiniz aramıza, aktif olarak topikte görmek isteriz

Şaka gibi ama gerçek.
Vergiler var, ve çalışacak kesim mali musavirler.
Muaf tutulmuşuz yasaktan, bakanlık genelge yayınlamış.
Yarın duruma bakayım da ona göre karar veririm.
Yasak varken özellikle çağırılmak çok moral bozucu oluyor kuzum ama yapacak birşey de yok.

Yasak varken özellikle çağırılmak çok moral bozucu oluyor kuzum ama yapacak birşey de yok.
Tabi ki yapacak bir şey var ama onun da sırası var
Neyse ki gitsem bile şirkette tek olacağım, başka mali musavir yok
Ben bunu kullanırım, atarım kendimi sokağa cevirirlerse kardeş ben devlet için çalışmaya gidiyorum derim

Ah o sıra ne zaman gelir de gerçek olur bilmem
Yasakli günlerde sokaklar bomboş, geçen hafta cumartesi iş dönüşü sokakta hoplaya ziplaya döndük durduk eve giderken

Bizim günün de tadı kaçtı, önemli olan aynı 2-3 gün içinde verilmesi. Bizim tarih aralığı öyle geniş ki ne anladım o işten
Ben 1 kez girdim. Bi daha bu kişilerle girmem dedim girmedim. Kumbaraya at parayı daha iyi

Ata en sevdiğim altın.
5lisini de çok sevdim, en azından görüntüsü güzeldi.
Senin kuyumcu her ne kadar değer kaybediyor dese de param olursa bir tane alırım, arada baksam yeter
2 ay önce beşli ata almıştım arada çıkarıp bakıyorum canım çok güzel gerçekten
Allah size daha fazlasını versin K kahvemsi mutluluk

hoşgeldiniz

tcık, yemiyecem kendimi kahraman gibi his ediyorum. adetliyim yinede tatliya saldirmiyorum diye.
lafim sekerparecilere...isim vermiyem simdi, o kendini bilir
Mesaj alindi
Bu arada ben dün yaptığım sekerpareden kalanlarin hepsini kv ye götürdüm, löp löp yağ bana olmasin

Mesaj alindi
Bu arada ben dün yaptığım sekerpareden kalanlarin hepsini kv ye götürdüm, löp löp yağ bana olmasin
cakaaaal kv sisko olsun diyorsun

ilerde senin gelinlerinde sana tatli yolladiklarinda, bu günü hatirla canim yeme onlari

Haydaaa evden yapamazmısın canım?İşyerinde yalnız olmakta sinir bozucu olur.Hemde evin temiz biliyorsun sonuçta şimdi işyerinde nereye dokunsan sıkıntı yada ben öyle düşünürüm ne bilim

Benim kemiklerim hafif sanırım.
Birde umarım istediğin gibi bir hayatın olur demeden geçemeyeceğim. Geçmişi okudum. Allah gönlüne göre hayırlısını versin
Allah razı olsun cnm
Benim doğumlardan önceki kilom 54 idi
Şimdi 57 aşağısına inemiyorum gerçi artik 57ye de düşemedim de
ben bi 67e dusseydim
Günaydıın.
Doğuma 2 güncük ☺ Yiğit olucak adı nasipse
ssağlıcakla gelsin inşallah pasa
Taze sarimsakli, taze naneli, etli, firinda turlumuz...
Eline sağlık abla
Cumaya daha çok var degil mii
Eline sağlık canim
Ben acaba en son ne zaman 52 kiloydum
ben 55in altini ilkokuldayken falan görmüşümdür herhalde
Ah ahhh
Kahvemsim 57ye dussem yeter de bendeki bu iştahla zor
bende çok istahliyim bir dizginlersem 3 kaciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…