Bu ortamda misafir kabul eden, giden insanlara tuhaf bakıyorum gerçekten.
Kars'ta biri koronayi atlatinca dana kesip yemek vermiş, vakaa sayisi patlamış ,
Çamaşır suyu konusunda çok haklısın, ilk günler abartiyordum ben ama cigerlerimiz için korona kadar zararlı.

Çok tatlısın abla yerim seni ben
Allah korusun

Bu arada geçen nikaha gittim ya, gelinin ablasıyla konuştuk.
Gelinin dede ve babaanne peşpeşe nefes darlığından vefat ettiler, sonra gelinin anne baba, gelin, ablası, eniştesi, çocuklar, taziyeye gidip geldikten sonra babam, kardeşlerim, annem ve karşıya gidip geldikten sonra ben, eşim, is arkadaslarim peş peşe hasta olduk.
Kadın hastanede çalışıyor antikor testi yaptırmış ve doktorlar atlattigini söylemiş.
Dedeye de yurtdışında yaşayan çocuğu geldikten sonra zature teşhisi konulmuştu.
O zaman korona ülkede olmadığı için kimse suphelenmedi tabi.
Bizim grip sandığımız ve aslında hepimizin peşpeşe atlattığı şeyin korona olma ihtimali yüksek diye düşünuyoruz.
Test çok pahalı olduğu için herkese yapmiyorlarmis, koruyuculuğu 6 aymis.
Düşündüğümüz gibiyse eylüle kadar rahatım

Haa bu arada gecen hafta, esimin de mudavimi oldugu bir cami dernegi mini iftar verecekti. Esim de epeyce gideyim dedi de, razi degilim gideceksen de sen bilirsin dedim. Tabii ki gitmedi...

Ama ben esimin arkadaslarini sikayet ettim... Esim de dahil kimseye demedim. Bu bir sir, kimseye demeyin... Ciddi cezalar kesmisler, kulaklarina kupe olsun. Kim sikayet etmis acaba deyip, mahalle kayniyormus. Kaynasin kaynasin dursun, nihayetinde sogur...

Hahahaha iyi yapmışsın abla

Hepsinin kronik hastaligi var, cezayi odeyemeyecek kimse de yok aralarinda...Etmeseydim bu hafta yine iftar verirlerdi. Esim gitseydi yine sikayet edecektim.
Anlamıyorum insanları
Biz ana babamizla gorusmezken
Bir yılda ayrı gecirin arkadaş iftarı canınızdan kiymetlimi

Alttakiler ekmek, üst tarafı peynirli ve kaşarlı pidecik.
Bir daha ekmeği gün doğarken kalkıp yapacağım, son kalan hamurlar sıcaktan epey gevşedi
Pişirmek zaten rahat bir kilo verdirdi
Ellerine sağlık canım

Sağol ablacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…