- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.641
Gorusur de bana haber vermeseniz küserim amaSorma, baya yaklaştık,Saray a yakın bir yer :)
Bu ortamda misafir kabul eden, giden insanlara tuhaf bakıyorum gerçekten.Merhaba hanimlar...
M Meyraa- yazliginizda coluk cocuk saglikla, huzurla oturun insaallah.
Esim de ben de, temizlik ve duzen konusunda vesveseye yatkin insanlariz.
O yuzden de genel kurallara uyup, incelikleri pek takmiyoruz.
Sosyal mesafeye fazlasiyla dikkat ediyoruz, ellerimizi sık sık yikiyoruz, disaridan gelince kiyafetlerimizi balkonda bir guzel havalandiriyoruz, ayni sekilde market ve kargodan gelenleri de... Tabi ki herseyi de balkonda bekletemiyorsun. Tereyag, sut, dayaniksiz sebze meyve gibi...
Misafirlige gitmiyoruz, kimseyi kabul etmiyoruz.
Ama her alinani da camasir suyuyla yikamiyoruz, evin temizliginde camasir suyu kullanmamaya azami dikkat ediyoruz. Korona gecip gittikten sonra, farkli hastaliklarla ugrasmak istemem.
Veya temizlik takintili olup, hem kendimi hem sevdiklerimi uzmek istemem. Akil sagligi da onemli.
Anlatildigi kadar bulasici ise, zaten agir veya hafif herkes gecirecek bunu.
Gereginden fazla tecrit hali, bagisiklik sistemini zayiflatir.
Bir de biz kefir icip, keci boynuzu pekmezini bolca yiyip iciyoruz...
Elbette ki bunlar sahsi dusuncelerim, beni bizi baglar. Herkes icine nasil siniyorsa oyle yapar...
Hakkimizda hayirlisi...
Çok tatlısın abla yerim seni benMerhaba hanimlar...
Sosyal mesafeye fazlasiyla dikkat ediyoruz, ellerimizi sık sık yikiyoruz, disaridan gelince kiyafetlerimizi balkonda bir guzel havalandiriyoruz, ayni sekilde market ve kargodan gelenleri de... Tabi ki herseyi de balkonda bekletemiyorsun. Tereyag, sut, dayaniksiz sebze meyve gibi...
Ama her alinani da camasir suyuyla yikamiyoruz, evin temizliginde camasir suyu kullanmamaya azami dikkat ediyoruz. Korona gecip gittikten sonra, farkli hastaliklarla ugrasmak istemem.
Veya temizlik takintili olup, hem kendimi hem sevdiklerimi uzmek istemem. Akil sagligi da onemli.
Elbette ki bunlar sahsi dusuncelerim, beni bizi baglar. Herkes icine nasil siniyorsa oyle yapar...
Hakkimizda hayirlisi...
Hahahaha iyi yapmışsın ablaHaa bu arada gecen hafta, esimin de mudavimi oldugu bir cami dernegi mini iftar verecekti. Esim de epeyce gideyim dedi de, razi degilim gideceksen de sen bilirsin dedim. Tabii ki gitmedi...
Ama ben esimin arkadaslarini sikayet ettim... Esim de dahil kimseye demedim. Bu bir sir, kimseye demeyin...Ciddi cezalar kesmisler, kulaklarina kupe olsun. Kim sikayet etmis acaba deyip, mahalle kayniyormus. Kaynasin kaynasin dursun, nihayetinde sogur...
Hepsinin kronik hastaligi var, cezayi odeyemeyecek kimse de yok aralarinda...Etmeseydim bu hafta yine iftar verirlerdi. Esim gitseydi yine sikayet edecektim.Hahahaha iyi yapmışsın abla
Anlamıyorum insanlarıHepsinin kronik hastaligi var, cezayi odeyemeyecek kimse de yok aralarinda...Etmeseydim bu hafta yine iftar verirlerdi. Esim gitseydi yine sikayet edecektim.
At bi fotoEkmekler bitti ama ben de bittim, nasıl sıcak bu.
Daha temmuz, Ağustos var, ne yapacağız acaba.
Klima mi baksakkaramelli_turta
Mutfak battı biraz oturayım da iftara kadar da temizlik yaparim.
Birazdan abla, şu an mutfak alev alev.At bi foto
Ellerine sağlık canımAlttakiler ekmek, üst tarafı peynirli ve kaşarlı pidecik.
Bir daha ekmeği gün doğarken kalkıp yapacağım, son kalan hamurlar sıcaktan epey gevşedi
Pişirmek zaten rahat bir kilo verdirdi
Sağol ablacığımMerhaba hanimlar...
Hakkimizda hayirlisi...
Sağol ablaEllerine sağlık canım
Kambersiz düğün olur mu canımGorusur de bana haber vermeseniz küserim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?