- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.661
Ne güzel sağlıkla oturum dinlenin...Nerden aldınız sakıncası yoksa...Bazen ben bile diyorum yazın 2 ay a yakin tatil olsa bir yer oğlumu annemi alsam gitsem diye...Günaydın arkadaşlar
Yaklaşık 10 yıldır, yapsak mı yapmasak mı, altından kalkabilir miyiz, çok zorlanır mıyız, ama yapacaksak hemen yapmalıyız, çocuklar büyüyor, prefabrik mi olsun, beton mu, tek katlı mı olsun, çift katlı mı, zaman bulup gidebilir miyiz, ölü yatırım mı, değer mi vs derken, dün gece, kuş cıvıltıları eşliğinde uyuyup, gelincik çiçekleri manzarasına uyandık... alış, verişti, evden gidecekleri ayarlaydı, virüstü derken, ufak çaplı bir taşınma yaşadık, topla, yerleş, bi taraftan sıcak, bi taraftan oruç, zorlandık ama değdi, çok şükür.,,, Rabbim isteyen herkese, çok daha iyilerini nasip etsin ....
Niyeti olanlar, geciktirmeden, ufak ufak başlasın, Rabbim yardım ediyor, çok çok, hemen olmaz da, bizimki gibi yıllar sürer, ama değer... :)
Biraz dikkat ve sağlam sporla veriliyor.. Ama sabırlı olmak gerekli... ben pek sabırsızlandım bu ara görmüyor kilolar7 kg kadar versem super olacak cnm
Valla canim düşündüğün gibiyse hadi iyisininBu arada geçen nikaha gittim ya, gelinin ablasıyla konuştuk.
Gelinin dede ve babaanne peşpeşe nefes darlığından vefat ettiler, sonra gelinin anne baba, gelin, ablası, eniştesi, çocuklar, taziyeye gidip geldikten sonra babam, kardeşlerim, annem ve karşıya gidip geldikten sonra ben, eşim, is arkadaslarim peş peşe hasta olduk.
Kadın hastanede çalışıyor antikor testi yaptırmış ve doktorlar atlattigini söylemiş.
Dedeye de yurtdışında yaşayan çocuğu geldikten sonra zature teşhisi konulmuştu.
O zaman korona ülkede olmadığı için kimse suphelenmedi tabi.
Bizim grip sandığımız ve aslında hepimizin peşpeşe atlattığı şeyin korona olma ihtimali yüksek diye düşünuyoruz.
Test çok pahalı olduğu için herkese yapmiyorlarmis, koruyuculuğu 6 aymis.
Düşündüğümüz gibiyse eylüle kadar rahatım
Saray daha uzak,Sorma, baya yaklaştık,Saray a yakın bir yer :)
Âmin canım cümlemizin hayalleri gerçek olsun ♥K kahvemsi mutluluk
karamelli_turta
Rabbim hayatınızı hayallerinizden de güzel eylesin inşallah çok tatlı hayalleriniz var
Sensiz olur mu tabiki geleceksinGorusur de bana haber vermeseniz küserim ama
Bu yil kaç çeşit grip virüs var bilmem.Bu arada geçen nikaha gittim ya, gelinin ablasıyla konuştuk.
Gelinin dede ve babaanne peşpeşe nefes darlığından vefat ettiler, sonra gelinin anne baba, gelin, ablası, eniştesi, çocuklar, taziyeye gidip geldikten sonra babam, kardeşlerim, annem ve karşıya gidip geldikten sonra ben, eşim, is arkadaslarim peş peşe hasta olduk.
Kadın hastanede çalışıyor antikor testi yaptırmış ve doktorlar atlattigini söylemiş.
Dedeye de yurtdışında yaşayan çocuğu geldikten sonra zature teşhisi konulmuştu.
O zaman korona ülkede olmadığı için kimse suphelenmedi tabi.
Bizim grip sandığımız ve aslında hepimizin peşpeşe atlattığı şeyin korona olma ihtimali yüksek diye düşünuyoruz.
Test çok pahalı olduğu için herkese yapmiyorlarmis, koruyuculuğu 6 aymis.
Düşündüğümüz gibiyse eylüle kadar rahatım
Ellerine sağlık kahvemsim güle güle kullansin enişte beyEşimin saçlarını kestim
Berber kahvemsi abla, full hijyen evde hizmet
Biraz sekilsizlikler oldu ama fena sayılmaz, yarın da onları duzeltince alırım 50 TL
Iyi yapmışsın ablacimHaa bu arada gecen hafta, esimin de mudavimi oldugu bir cami dernegi mini iftar verecekti. Esim de epeyce gideyim dedi de, razi degilim gideceksen de sen bilirsin dedim. Tabii ki gitmedi...
Ama ben esimin arkadaslarini sikayet ettim... Esim de dahil kimseye demedim. Bu bir sir, kimseye demeyin...Ciddi cezalar kesmisler, kulaklarina kupe olsun. Kim sikayet etmis acaba deyip, mahalle kayniyormus. Kaynasin kaynasin dursun, nihayetinde sogur...
Bana dondurucuda da lâzımEkmekler bitti ama ben de bittim, nasıl sıcak bu.
Daha temmuz, Ağustos var, ne yapacağız acaba.
Klima mi baksakkaramelli_turta
Mutfak battı biraz oturayım da iftara kadar da temizlik yaparim.
Muhteşem görünüyorlar afiyet olsunAlttakiler ekmek, üst tarafı peynirli ve kaşarlı pidecik.
Bir daha ekmeği gün doğarken kalkıp yapacağım, son kalan hamurlar sıcaktan epey gevşedi
Pişirmek zaten rahat bir kilo verdirdi
Bereketli olsun ablacim ekliyorumMayıs ayının 6 si öncesi hesapları sıfırlamıştım neredeyse sadece kumbarada birikenler vardı
Maaş gün parası ek ders derken Allah bereket versin hesaba 10000 tl den fazla giriş oldu
Bu ayın kredi kartı doğalgaz faturası ödendi
Sadece cep telefonu eklektik ve apartman aidatı kaldı
Onlar için de 300 tl lik bir ücret öderim tahminim elektrik 170 tlden az gelirse 300 de olmaz
Kumbarada 2340 tl birikmiş
Bu ay birikime 10000 tl ayırmış oldumkaramelli_turta bir süre tl de kalıp tl birikim yapayım diyorum
İlerleyen günlerde ne yaparım bilmiyorum
Abla esin gitseydi ceza ödeseydi derdi ki hanim razı değildi başıma böyle işler geldi...Artık sen razı gelmeden nefes almazdı evdeHepsinin kronik hastaligi var, cezayi odeyemeyecek kimse de yok aralarinda...Etmeseydim bu hafta yine iftar verirlerdi. Esim gitseydi yine sikayet edecektim.
Bizde riza yoksa, olay bitmistir. Ayni sekilde ben de oyle...Abla esin gitseydi ceza ödeseydi derdi ki hanim razı değildi başıma böyle işler geldi...Artık sen razı gelmeden nefes almazdı evde
Bereketli olsun birikimin...Gün kendimize gelince oyle guzel oluyor kiMayıs ayının 6 si öncesi hesapları sıfırlamıştım neredeyse sadece kumbarada birikenler vardı
Maaş gün parası ek ders derken Allah bereket versin hesaba 10000 tl den fazla giriş oldu
Bu ayın kredi kartı doğalgaz faturası ödendi
Sadece cep telefonu eklektik ve apartman aidatı kaldı
Onlar için de 300 tl lik bir ücret öderim tahminim elektrik 170 tlden az gelirse 300 de olmaz
Kumbarada 2340 tl birikmiş
Bu ay birikime 10000 tl ayırmış oldumkaramelli_turta bir süre tl de kalıp tl birikim yapayım diyorum
İlerleyen günlerde ne yaparım bilmiyorum
Bende öyle yapıyorum cnmBu aralar akşamdan ertesi gün listesi yapiyorum.. Hem daha aktif hem de daha düzenli oluyorum..
Iftardan sonra da insallah spor yapacagim...Regl olunca sporu gündüz yaparim...
EvetBereketli olsun birikimin...Gün kendimize gelince oyle guzel oluyor ki
Evet yemek listesi iyi oluyordu ona gore alışveriş ve planlı olması hiç düşündürmemesi harikaydı..Bende öyle yapıyorum cnm
Ne yapacağım düşüncesi olmuyor.
Bir ara haftalık menü hazirliyorduk o da çalışırken çok iyi geliyordu bana.
Ne güzel sağlıkla oturum dinlenin...Nerden aldınız sakıncası yoksa...Bazen ben bile diyorum yazın 2 ay a yakin tatil olsa bir yer oğlumu annemi alsam gitsem diye...
Ahh ahh planlar hayatlar cok şey ..
Eve çok yakın, ızgara yapan bir yer var.Bugün yemek yok bir cesaret dışardan yiyeceğiz bakalim
Çocuklarin kislik yazlık değişimini komple yaptım bugün,birkaç baharlik bıraktım.
Kv 65 yaş üstü onun alışverişini yaptık.
Çocuklarin saç tıraşını sonunda bugün yaptik
Baba 3 numara yapacakti ,dur dedim öyle kesilecek böyle de model denedik
Oldu da, cok beğendi çocuklar.
Çok kullanışlı olur mu bilmem.
Evde olunca dakikalar saatlerkoşarak geçiyor bende hiç anlamıyorumGün bitti yine
Mutfağı topladım, halısını makinaya attım.
Koridordakilerden biri yikanıyor diğeri sırasını bekliyor.
Evi sildim.
Vipahmet bey abi mopuyla temizlik çok daha rahat. Reklam bitti devam
Stokluklari yerleştirirken bir paket 4 li WC kağıdı ve 60 li fairy çıktı.
Altın bulmuş kadar sevindim
Yorgan ve battaniyeyi yikamistim bazanin altına kaldırdım.
Haftaya şirket işlerini halledip arada bahar temizliğini de halltmek istiyorum.
Vipahmet mop her kadının hakkı
Duvarlari da silecegim.
Sağol canım,Eve çok yakın, ızgara yapan bir yer var.
Tavuk kanatları özel bir sosla yapıyorlar.
Geçen hafta kanat yaptigimdan beridir aklımda ama ekmeği bile evde yaparken henüz cesaret edemiyorum dışarıda yemeğe.
Ogluslara sihhatler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?