selam kızlar
temizlik yapıyorum
esımın telefonu daha evvelden bozulmustu yaptırmıstık sımdı tekrar bozuldu 1200 tl ıstıyolarmıs yapmak için yuh dedım ya yine bozulacagı kesın yani
bana telefon alırken ıphone almıstık ck sukur kac sene oldu tas gıbı sana da alalım dıyorum yok diyor androıd ıstıyomus bu telefonu alırken de ıstedıgını almamıs uyguna kacmıstı uygun derken 2500dü.
sımdı ıstedıgını al dedim ev arıfesınde zamanlama uygun olmadı ama gece gunduz calısıyor hep ıstedıklerinden fedakarlık yapar sagolsun. 2 aydır biriktiridiğimizi verıcem bakalım yeter ıns

Kötü olmus ama telefonda ciddi ihtiyaç.
Xioami kullanıyorum ben, Çin'den aldım çok memnunum.
Benzer özellikteki diğer androidlere göre o zaman yarı fiyatına almıştım. Eşime de alalım dedim bilmediğim markayı kullanmam diye Samsung almıştı. Bir yıl sonra telefon pert garanti kapsamına da girmedi.
Kolay gelsin bu arada canim

sagol canım esım de xıoami yi begenıyor o da cok artmıs ya euro cıkınca telefonlar tavan yaptı.
ev zamanı olmaz dıyıp duruyor
1200 tl tekrar telefon arızasına verılmez bnce artık mıadını doldu demkki

Bence de tamir için çok fazla, üstünü tamamlar yeni alırsın, en azından garantisi olur.

Eşim çıkarken iftara gelirim büyük ihtimal dedi, soğuk çorba istedi, dövmeyi ısladım, buzlukta son fasulye var, onu pişireyim, dünden makarna var, tatlı var..
Yeni ev ile ilgili abonelik, elektrik biriken borcu konuşuluyor,
Müteahit ödemeyecek, bize yükleyecek gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…