- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.121
Kötü olmus ama telefonda ciddi ihtiyaç.selam kızlar
temizlik yapıyorum
esımın telefonu daha evvelden bozulmustu yaptırmıstık sımdı tekrar bozuldu 1200 tl ıstıyolarmıs yapmak için yuh dedım ya yine bozulacagı kesın yani
bana telefon alırken ıphone almıstık ck sukur kac sene oldu tas gıbı sana da alalım dıyorum yok diyor androıd ıstıyomus bu telefonu alırken de ıstedıgını almamıs uyguna kacmıstı uygun derken 2500dü.
sımdı ıstedıgını al dedim ev arıfesınde zamanlama uygun olmadı ama gece gunduz calısıyor hep ıstedıklerinden fedakarlık yapar sagolsun. 2 aydır biriktiridiğimizi verıcem bakalım yeter ıns
Baklava gibi olan dimi CendereBugün hava çok sıcak bunaltıcı öyle olmasa mutfağa gidip cendere yapasım var
sagol canım esım de xıoami yi begenıyor o da cok artmıs ya euro cıkınca telefonlar tavan yaptı.Kötü olmus ama telefonda ciddi ihtiyaç.
Xioami kullanıyorum ben, Çin'den aldım çok memnunum.
Benzer özellikteki diğer androidlere göre o zaman yarı fiyatına almıştım. Eşime de alalım dedim bilmediğim markayı kullanmam diye Samsung almıştı. Bir yıl sonra telefon pert garanti kapsamına da girmedi.
Kolay gelsin bu arada canim
Evet canım baklava hamurundanBaklava gibi olan dimi Cendere
Sen yaparsın abla sıcak sana işlemez
Bence de tamir için çok fazla, üstünü tamamlar yeni alırsın, en azından garantisi olur.sagol canım esım de xıoami yi begenıyor o da cok artmıs ya euro cıkınca telefonlar tavan yaptı.
ev zamanı olmaz dıyıp duruyor
1200 tl tekrar telefon arızasına verılmez bnce artık mıadını doldu demkki
Ben de memnun kalmadım hem koku olarak hem de renklileri soldurduBen toz tursilden son kullandığımda pek memnum kalmamıştım abla.
Çok kalabalıktı her yer yarim saat olmadan döndükBizim sokak da çocuk kaynıyor bugün, ben de yürüyüşe çıkmaktan vazgeçtim o kalabalığı görünce.
T tatlukaramelli_turta ogluslara iyi eğlenceler.
Ben bugün tartilmadim, sabahları çok aç uyanıyorum aklıma gelmedi
Cuma tartilirim
Küçükken çok sevimlilerPortakal ve bebekleriyle tanıştırayım sizi
Masallahinizi aliriz ☺Eki Görüntüle 2637655 Eki Görüntüle 2637656 Eki Görüntüle 2637657 Eki Görüntüle 2637658 Eki Görüntüle 2637660 Eki Görüntüle 2637661 Eki Görüntüle 2637662 Eki Görüntüle 2637664 Eki Görüntüle 2637655
Ben yenge oldumKüçükken çok sevimliler
Sen bu durumda anneannemi oldun
Anammmmmm ben bunları yerimPortakal ve bebekleriyle tanıştırayım sizi
Masallahinizi aliriz ☺Eki Görüntüle 2637655 Eki Görüntüle 2637656 Eki Görüntüle 2637657 Eki Görüntüle 2637658 Eki Görüntüle 2637660 Eki Görüntüle 2637661 Eki Görüntüle 2637662 Eki Görüntüle 2637664 Eki Görüntüle 2637655
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?