Günaydın kızlar

Sabah erkenden pazarı halledeyim dedim. 9 da çıktım. Çıkarken eşim evdeki nakitten al dedi ama ben çok bildiğim için çekerim dediiim ve gerisi tamamen rezillik. Çekeceğim bankamatikte sıra var diye uzak bi yere yürüdüm para yokmuş geri döndüm arabayla başka bi bankamatiğe gittim sıra beklerken para bitti. İlk bankamatiğe geri döndüm sıra arşa dayanmış

neyse beklediim beklediim sıra bana geldi engelli bir bayan borcunu ödeyememiş onu ödemeye çalıştım banka paraları kabul etmedi arkadakiler de bağırıp çağırmaya başladı. Rezillikti yani

benim erken halletme işi bankamatik sırasında sürünmeye döndü

Evdekini alsaydın keşke kullanmazsan yerine koyardin.
Geçmiş olsun

Yok siz normalsiniz..2 kişisiniz..
Mesela ben kendime özel zaman ayırıyorum cocuk babanın yaninda takılıyor. Çocuk etkili oluyor..Bir de şu var aynı şeyleri yapmaktan hoslanmayabilirsin..Mesela ben oturup saatlerce video izleyemem. Eşim sever. Ben o arada örgü kitap spor gitar vs.. takılırim..8 yıl olacak izin hariç hiç 2 gün evde birlikte kalmadık. Hep gece çalışması hafta sonu çalışmalrı vardi..Ben kendim takılmayı severim.
Yemek çay meyve bazı durumlarda takılırız ama oyle 1 saati geçmez dipdibe

Bu arada dün burada size eşimden şikayetlendim. İftara çorba yaparken kolumu yaktım çok kötü kabardı. Kendi kendime dedim adamın arkasından atıp tutarsan şefkat tokatını yersin böyle...
Geçmiş olsu cnm
Bende dün çorbaya un kavururken un elime sıçradı baya yandı kabardı su topladı cok canım yandi hem elimde he kolumda

Ben geçen gün numunelik Abc sıvı kullandım renklilere fena değildi sanki..Belki onun sivisindan alirim..Şampuan stoklarım geldi 1 yıl yeter
Abc renkliler ve ozellikle siyahlar için sivisi çok iyi gerçekten.
Günaydın kızlar
karamelli_turta canım ben bi çılgınlık yapıp 383ten 10gr altin aldım. Geçen ayki birikimden5gr bu ayki birikimden de 5gr aldim
Oo witcerr bereketli olsun
Ben cuma tartılicamda günlük 1 saat yürüdüğüm ekmek yemediğim halde gr oynamıyor ve bu benim moralimi bozuyor
Bende tartildim ama 4te görecegim rakamları yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…