- 22 Aralık 2016
- 1.980
- 3.934
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.081
Evdekini alsaydın keşke kullanmazsan yerine koyardin.Günaydın kızlar
Sabah erkenden pazarı halledeyim dedim. 9 da çıktım. Çıkarken eşim evdeki nakitten al dedi ama ben çok bildiğim için çekerim dediiim ve gerisi tamamen rezillik. Çekeceğim bankamatikte sıra var diye uzak bi yere yürüdüm para yokmuşgeri döndüm arabayla başka bi bankamatiğe gittim sıra beklerken para bitti. İlk bankamatiğe geri döndüm sıra arşa dayanmış
neyse beklediim beklediim sıra bana geldi engelli bir bayan borcunu ödeyememiş onu ödemeye çalıştım banka paraları kabul etmediarkadakiler de bağırıp çağırmaya başladı. Rezillikti yani
benim erken halletme işi bankamatik sırasında sürünmeye döndü
Bazen basiretim bağlanıyorEvdekini alsaydın keşke kullanmazsan yerine koyardin.
Geçmiş olsun
Yok siz normalsiniz..2 kişisiniz..Ben de sizleri okuyunca biz anormaliz dedim.
Genelde herşeyi birlikte yapip oturup uzun uzun sohbet ediyoruz, benim çalışmam dışında pek ayrı takılmiyoruz. Çalışma alanımda salon yine beraberiz aslında
Birbirimize özel alanlar bırakıyoruz ancak daha çok ayrı geçen zamanı telafi ediyoruz.
Biz evliliğimiz boyunca ilk kez bu kadar uzun vakit geçiriyoruz, en fazla iki hafta biraradaydik özel sektör malum uzun uzun izin yok.
Şimdiye kadar yapamadığımız keyifleri yaptık.
Rabbim hepimizin evine huzur versin.
Kuzum yaaa cuma mi bugun mu tartılıyoruz ben gerçi senin gibi kafam estikçe tartılırımGünaydın kızlar
Tarti günü geldi
Peki hangisi iyi sence..Yağ olarak kullandıklarım
Olin
Yonca
Orkide
Evin
Kırlangıç
Hem çarşamba hem cuma demistik en sonKuzum yaaa cuma mi bugun mu tartılıyoruz ben gerçi senin gibi kafam estikçe tartılırım
Ben bu haftalık cuma tartılayım..Regl oldum. O yuzden kahvalti falan yaptim...Şimdi gördüğüm rakam sınırımı bozar.. Gider üstüne bir de o stresle tatlı yerimHem çarşamba hem cuma demistik en son
Geçmiş olsu cnmBu arada dün burada size eşimden şikayetlendim. İftara çorba yaparken kolumu yaktım çok kötü kabardı. Kendi kendime dedim adamın arkasından atıp tutarsan şefkat tokatını yersin böyle...
Ben cuma tartılicamda günlük 1 saat yürüdüğüm ekmek yemediğim halde gr oynamıyor ve bu benim moralimi bozuyorGünaydın kızlar
Tarti günü geldi
Değişen birşey yok bencePeki hangisi iyi sence..
Abc renkliler ve ozellikle siyahlar için sivisi çok iyi gerçekten.Ben geçen gün numunelik Abc sıvı kullandım renklilere fena değildi sanki..Belki onun sivisindan alirim..Şampuan stoklarım geldi 1 yıl yeter
Oo witcerr bereketli olsunGünaydın kızlar
karamelli_turta canım ben bi çılgınlık yapıp 383ten 10gr altin aldım. Geçen ayki birikimden5gr bu ayki birikimden de 5gr aldim
Bende tartildim ama 4te görecegim rakamları yazacağımBen cuma tartılicamda günlük 1 saat yürüdüğüm ekmek yemediğim halde gr oynamıyor ve bu benim moralimi bozuyor
Ben toz tursilden son kullandığımda pek memnum kalmamıştım abla.A 101 de omomatik 6.5 kg 46.90 tl
Tursilmatik uygun 7.5 kg 28.95 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?