Amin

Öyle yükseldi ki, 50 bin tl veriyorsun adama adam sana hurda veriyor. Piyasa rezalet. “Düzgün” araç almak isteyen 3 haneli rakamları gözden çıkaracak. Baktıkça hayret ediyoruz.

Otoparkın girişinde eski wclerde ki gibi girintili çıkıntılı bir yer var, yanlar yüksekte kaliyor.
Sadece ben değil birkaç vukaat daha olmuş orada, adamlar dünya para alıyor ama o girişi yaptırmiyor.
Boş sokaga güzel parkediyorum ama
İki araç arası da biraz riskli, patronun arabaya surtmuşlugum var
Benim için en iyisi boş alan, şirketin önündeki yolun tam ortasına bir araba parkedilecek şekilde kaldırım yapmış belediye. Erken gidince oraya bırakıyorum, sorun olursa güvenlik, şoför arkadaşlar falan alıyor.

2014te aldım 2012 model vw polo arabayı 34.000e
Şu an bakıyorum sahibindende 80-85 civarı gidiyor ayni yaşıtları. Rabbim kaza bela vermezse uzun yıllar binerim inşallah. 2 yıl önce küçük bi kaza yaptım 6000e maloldu bana. Kasko yoktu. Içim gitti o parayı verirken. Vw parçaları çok pahalı malesef

Yılbaşından beri eşimin aldığı bilezik, tektaş, Alyans, kardeşimin düğün takısı falan derken epey alışveriş yaptım ondan her girişimde Firdevs hanım gibi karşılıyor
Lâfı geçmişken şu an orjinal kitabını okuyorum ya bu koskoca firdevs resmen kızlarını kıskanıyormuş
Dizide pek belli olmuyordu kitapta açıkça yaziyor
karamelli_turta emlak vergisini ödemeyi unutma.
İlk taksit 1 Haziran son gün.
Aa ne çabuk , son gün mü 1i?
Sen altinciydin bildiğim kadarıyla, hem altın biriktirmeye başlıyoruz topigindeyiz
Bildin haha altin biriktiriyoruz,
O zaman bir sari kizce alalim
Kardeşimin doğum günü var haftaya en kucugumuz.
Kek buketlerinden sipariş vermek istiyorum morali düzelsin. Ama nasıl gelir bozulurmu tadı nasıldır bilemedim
Güzel oluyor cnm almıştım bende.
Bizim ayağı yerden kesenek arabasi var şimdilik hemde kocaman hep birlikte de sığarız 7 kişilik.
Sabah kapimiza 5i bir yerde de bırakılmış olabilir, bana ikisi de uyar
Ben zayiflamasam da olur
5i 1 yerdeyi bıraksınlar.
Aynen kısmetse şöyle 50-60 bin arası bişey alıcaz ilk etapta.
Ev borcu sonrasi bizde istiyoruz da ,biz alana kadar o modellerde 3 haneye varır

Bir piskologa mi danissaniz aceba?

M MinikPandaa
lalli
K Konglomeraa
Ses verin bacilar hep buralardasiniz, tanışma zamani gelmedi mi
Merhaba :) sessizce takip ediyorum sizi. Kendimi tanıtıp öyle devam edeyim takip etmeye. 33 Yaşımda, öğretmenim, birikim konusunda acemiyim henüz ama son bir yıldır paramın değerini anladım. Bir iki ufak altınım var birikim sayılmaz hediye gelmişti, son dönemde ailemin yanında olduğum için de 5-6 bin lira civarı param birikti, şaşkınım ama çok kararlıyım birikim konusunda artık. Ailemin de desteğiyle aldığım bir arabam var, henüz kendime ait bir evim yok, ileride nerede yaşarım ne olur bilemediğim için ev almak gibi bir hedefim de yok. Ama küçük bir hobi bahçesi şu dönemde aklıma yatıyor özellikle.Bu arada taze bekarım, çocuğum yok. Sizi okumak da bir çeşit hobi oldu benim için.

Hoşgeldiniz, paranın kıymetini anlamış olmak temel adım zaten, gerisi gelir.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…