- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.341
Allah sizlere de torun gostersin.
Sadece kumbara degil, simdiden sonraki tum birikimim torunumun, arkasi gelecekse torunlarimin. Anneannesi tarafindan deger verildigini hissetmesi benim acimdan cok onemli.
Gun gelir y.disina egitim icin gitmek isterse maddiyat engel olmasin istiyorum.
Ya nasip...
Aynen kısmetse şöyle 50-60 bin arası bişey alıcaz ilk etapta.şimdi bi de şu korona işi çıktı. Toplu taşıma bebiş için de zor olabilir. İmkan varsa Ufak bir şey işinizi çok kolaylaştırır.
Öyle yükseldi ki, 50 bin tl veriyorsun adama adam sana hurda veriyor. Piyasa rezalet. “Düzgün” araç almak isteyen 3 haneli rakamları gözden çıkaracak. Baktıkça hayret ediyoruz.Bizde bebek olmadığı ve kapıda en az bir şirket arabası olduğu için kendimize araç almak gereksizdi ama senin durum farklı,
Akşam haberlerde 2.el araç satışında ciddi artış var dediler, salgın nedeni ile toplu taşıma kullanmak istemeyenler de araç almaya başlamış
Fiyatlar epey yükselmiş Mart oncesine göre.
Canım hangi siteden aldın acaba? Haftaya cumaya elinde olması lazimDaha önce göndermiştim, istanbula kardeşime, ankara'ya kızıma
Geçenlerde de buraya göndermiş kızımın arkadaşı, çook güzellerdi, sıkıntı yaşamadık
Otoparkın girişinde eski wclerde ki gibi girintili çıkıntılı bir yer var, yanlar yüksekte kaliyor.Nereye sürtüyorsunki canım altını?bence istesen çok güzel yaparsın sen parkı.Çok zor bişey değil zaten park etmek aslında.Ben çok iyi parkederim ayıptır söylemesiparalel park, yatay, dikey, hatta 2 araba arasında çok az fark bile olsa yaparım
Valla çok masraflıBöyle okuyunca hiç araba almasak mı diyorum
2014te aldım 2012 model vw polo arabayı 34.000eBir ara eşim çok araba istiyordu ki ikimizde de şirket arabası var, özel islerde de kullanıyoruz.
Hesap yaptım, vergisi, benzini, bakımı, kaskosu rakamları önüne koydum.
O para ile taksi kullanarak kaç km gideceğimizi de hesapladım.
Araba almaktan vazgeçti
Çok gizel canım ellerine sağlıkMinik ekmeklerim, kıymalı boreklerim hazır.
Tabi ki yine hamur arttı peynirliler de fırın da
Lâfı geçmişken şu an orjinal kitabını okuyorum ya bu koskoca firdevs resmen kızlarını kıskanıyormuşYılbaşından beri eşimin aldığı bilezik, tektaş, Alyans, kardeşimin düğün takısı falan derken epey alışveriş yaptım ondan her girişimde Firdevs hanım gibi karşılıyor
Aa ne çabuk , son gün mü 1i?
Bildin hahaSen altinciydin bildiğim kadarıyla, hem altın biriktirmeye başlıyoruz topigindeyiz
Güzel oluyor cnm almıştım bende.Kardeşimin doğum günü var haftaya en kucugumuz.
Kek buketlerinden sipariş vermek istiyorum morali düzelsin. Ama nasıl gelir bozulurmu tadı nasıldır bilemedim
Bizim ayağı yerden kesenek arabasi var şimdilik hemde kocamanBizde bebek olmadığı ve kapıda en az bir şirket arabası olduğu için kendimize araç almak gereksizdi ama senin durum farklı,
Akşam haberlerde 2.el araç satışında ciddi artış var dediler, salgın nedeni ile toplu taşıma kullanmak istemeyenler de araç almaya başlamış
Fiyatlar epey yükselmiş Mart oncesine göre.
Ben zayiflamasam da olurSabah kapimiza 5i bir yerde de bırakılmış olabilir, bana ikisi de uyar
Ev borcu sonrasi bizde istiyoruz da ,biz alana kadar o modellerde 3 haneye varırAynen kısmetse şöyle 50-60 bin arası bişey alıcaz ilk etapta.
Bir piskologa mi danissaniz aceba?Sirf boyle hissedebilecegini ongorup, valiz, sirt cantalari, sapkalar, yuruyus ayakkabilari aldim ona..Hani bu durum gecici, bu yil olmasa da onumuzdeki yil gezebiliriz vs dusunsun, hayal kursun diye...Ama yeterli olmuyor iste...
Onlar bizim sandigimizdan cok daha duyarlilar...
Merhaba :) sessizce takip ediyorum sizi. Kendimi tanıtıp öyle devam edeyim takip etmeye. 33 Yaşımda, öğretmenim, birikim konusunda acemiyim henüz ama son bir yıldır paramın değerini anladım. Bir iki ufak altınım var birikim sayılmaz hediye gelmişti, son dönemde ailemin yanında olduğum için de 5-6 bin lira civarı param birikti, şaşkınım ama çok kararlıyım birikim konusunda artık. Ailemin de desteğiyle aldığım bir arabam var, henüz kendime ait bir evim yok, ileride nerede yaşarım ne olur bilemediğim için ev almak gibi bir hedefim de yok. Ama küçük bir hobi bahçesi şu dönemde aklıma yatıyor özellikle.Bu arada taze bekarım, çocuğum yok. Sizi okumak da bir çeşit hobi oldu benim için.
Hoşgeldiniz, paranın kıymetini anlamış olmak temel adım zaten, gerisi gelir.Merhaba :) sessizce takip ediyorum sizi. Kendimi tanıtıp öyle devam edeyim takip etmeye. 33 Yaşımda, öğretmenim, birikim konusunda acemiyim henüz ama son bir yıldır paramın değerini anladım. Bir iki ufak altınım var birikim sayılmaz hediye gelmişti, son dönemde ailemin yanında olduğum için de 5-6 bin lira civarı param birikti, şaşkınım ama çok kararlıyım birikim konusunda artık. Ailemin de desteğiyle aldığım bir arabam var, henüz kendime ait bir evim yok, ileride nerede yaşarım ne olur bilemediğim için ev almak gibi bir hedefim de yok. Ama küçük bir hobi bahçesi şu dönemde aklıma yatıyor özellikle.Bu arada taze bekarım, çocuğum yok. Sizi okumak da bir çeşit hobi oldu benim için.
Evet evet gizli gizli diğer topikten gelip camdan izleyip gidiyorum selam herkese buraya yazmak hiç kısmet olmadı ama uzun süredir bakıyorum bu raya sizi tanıyorum çok yakından sanki
Turtiş alemsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?