- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.361
Ne tayini bu canım.hangi kurum için?hayırlısı olsunGruplarda geziyorum tayin haberleri için.1-5-8-12 Haziran diye bir sürü söylenti var bugün açıklanır inş. Daha neyi bekliyorlar bilmiyorum.Aralıkta tercih yaptık kaç ay oldu yazık gunah valla.Daha tayin isteyecegım ev toparlanacak ev bulunacak corona tekrar hortlamadan taşınmak lazım yine yollar kapanırsa kaldık.Acıklansa insanlar işine bakar ona göre kendini ayarlar herkes yerine yerleşir.Sabrımın sonundayım Allahım sen tez vakitte feraha çıkar
Biz de seni biliyoruz,Evet evet gizli gizli diğer topikten gelip camdan izleyip gidiyorum selam herkese buraya yazmak hiç kısmet olmadı ama uzun süredir bakıyorum bu raya sizi tanıyorum çok yakından sanki
Aramiza hoşgeldinizMerhaba :) sessizce takip ediyorum sizi. Kendimi tanıtıp öyle devam edeyim takip etmeye. 33 Yaşımda, öğretmenim, birikim konusunda acemiyim henüz ama son bir yıldır paramın değerini anladım. Bir iki ufak altınım var birikim sayılmaz hediye gelmişti, son dönemde ailemin yanında olduğum için de 5-6 bin lira civarı param birikti, şaşkınım ama çok kararlıyım birikim konusunda artık. Ailemin de desteğiyle aldığım bir arabam var, henüz kendime ait bir evim yok, ileride nerede yaşarım ne olur bilemediğim için ev almak gibi bir hedefim de yok. Ama küçük bir hobi bahçesi şu dönemde aklıma yatıyor özellikle.Bu arada taze bekarım, çocuğum yok. Sizi okumak da bir çeşit hobi oldu benim için.
E devlette görünmüyor cnm baktim1 Haziran emlak vergisi ilk taksidi son günkaramelli_turta
Odemis olabilir misinAramiza hoşgeldinizbizde sizi takip etmek isteriz ayrica birikim iyidir
E devlette görünmüyor cnm baktim
Kara kuvvetleri.Bugunde açıklanmadı umutlar kaldı Pazartesi’ye.Ne tayini bu canım.hangi kurum için?hayırlısı olsun
Balıkesir ve Sivas doğuyor içime.Balıkesir Malatya Sivas tokat Samsun yazdık tercih dısı gelme ihtimalide var Kıbrıs falandaHayırlısı olsun cnm nereyi istiyorsunuz ozellikle
SelâmEvet evet gizli gizli diğer topikten gelip camdan izleyip gidiyorum selam herkese buraya yazmak hiç kısmet olmadı ama uzun süredir bakıyorum bu raya sizi tanıyorum çok yakından sanki
Kahvemsi iş başındaGece gece temizlik yaptım
Vip Ahmet mop her kadinin hakkı
Sadece mutfağın altını alıp birakacaktim ama canım mopum yağ gibi kaydı gitti, tüm evi elden geçirdim yarın rahatım
Seni ifşa ettim kızım gelinim anlaTurtiş alemsin ya
yazıyorum zaten neyi ifşa ediyorsun
Ödemedim cnm bakarim ona.Odemis olabilir misin
Belediyenin sitesinden de bakabilirsin
Balikesir gibi hissediyorum nedenseBalıkesir ve Sivas doğuyor içime.Balıkesir Malatya Sivas tokat Samsun yazdık tercih dısı gelme ihtimalide var Kıbrıs falandaYazmadık ama tercih dışı Kıbrısa Falan düşen oluyor.Sürpriz olmaz ıns
Saol canim evet aktif oraya yazıyorum buraya da bakmadan geçemiyorumBiz de seni biliyoruz,
Oglusunla lellinin topiginden okuyoruz.
Yabancı değiliz arada gel bekleriz
Bu ay bütçe yapmak çok kolay oldu bana, evdeyiz mutfak ve faturalar dışında masraf yok ama calismadigimiz için gelir de çok azaldı haliyle birikim de yokKredimin 2. Taksıdını ödeyecegız 15 inde.Bakalım bu ay birikime ne kalacak.Temmuz maaşında arabayı bakıma sokacağım.Agustosta elim gelir ev taşıma falan artar masraflar.Birde adak adadım eşim gelince onu kesecegım ona bütçe ayıracağım.Halıları yıkamaya yollayacagım Temmuz’da.Bu ay yeni aldığımız evi temizleyecegım düşündükçe gider buluyorumİşe başlayacağım Pazartesi benzın masrafı baslayacak
artik eminim o mop sirketin hisselerini aldigindanGece gece temizlik yaptım
Vip Ahmet mop her kadinin hakkı
Sadece mutfağın altını alıp birakacaktim ama canım mopum yağ gibi kaydı gitti, tüm evi elden geçirdim yarın rahatım
Korona maalesef hepimizi çok etkiledi,Saol canim evet aktif oraya yazıyorum buraya da bakmadan geçemiyorum
Bende kısaca 33 yaşındayım 10 senelik evliyom 4 yasinda 1 oglum var ev hanimiyim hamile kalmadan önce çalışıyordum suan oğluma bakicam biri olsa çalışmak isterim kendi adıma az az biriktituyorum hasĺiklardan çok artiyorum sene sonuna 10 gram altın biriksin istiyorum bu aralar corana Bizi de etkiledi eşim serbest çalışıyor benim birikimden gitti biraz gün param vardı parasını alsın alıp 1 gramda olsa almak istiyorum bakalım ayrıca şişem var 3 5 atıyorum ona bu ara açıp alicam onunlada altın yüksek az düşer umarım alirim bende
Rabbim uzun ömürler versin..Saol canim evet aktif oraya yazıyorum buraya da bakmadan geçemiyorum
Bende kısaca 33 yaşındayım 10 senelik evliyom 4 yasinda 1 oglum var ev hanimiyim hamile kalmadan önce çalışıyordum suan oğluma bakicam biri olsa çalışmak isterim kendi adıma az az biriktituyorum hasĺiklardan çok artiyorum sene sonuna 10 gram altın biriksin istiyorum bu aralar corana Bizi de etkiledi eşim serbest çalışıyor benim birikimden gitti biraz gün param vardı parasını alsın alıp 1 gramda olsa almak istiyorum bakalım ayrıca şişem var 3 5 atıyorum ona bu ara açıp alicam onunlada altın yüksek az düşer umarım alirim bende
Asmin nerdesinartik eminim o mop sirketin hisselerini aldigindan
ay allahim bide üsenmeden gece gece temizlik!
Kendi mi bir an kötü his etdim
Borsaya düşse alırım valla,artik eminim o mop sirketin hisselerini aldigindan
ay allahim bide üsenmeden gece gece temizlik!
Kendi mi bir an kötü his etdim
Inşallah canimKorona maalesef hepimizi çok etkiledi,
Umarım birikim hedefini tutturursun
Saol canim insallahRabbim uzun ömürler versin..
Ah bu korona herkesin bütçesini etkiledi.
Yeterki Iste mutlaka oluralirsin inş.
Allah sağlık versin çalışalım giderleri karşılayalım.Kimse işsiz kalmaz inş çabucak atlatırız bu dönemiBu ay bütçe yapmak çok kolay oldu bana, evdeyiz mutfak ve faturalar dışında masraf yok ama calismadigimiz için gelir de çok azaldı haliyle birikim de yok
Çalışmaya başlayınca krediler olacak, ek giderler başlayacak.
Böyle bakınca çalışmak da çalışmamak da aynı kapıya çıkıyor
burayi okuyup bitirdikten sonra, yan topigi okudum geldimAsmin nerdesin
Gecelere mi aktin
Sağlık olsun kuzum,o da olur üzme kendini.Bu ay bütçe yapmak çok kolay oldu bana, evdeyiz mutfak ve faturalar dışında masraf yok ama calismadigimiz için gelir de çok azaldı haliyle birikim de yok
Çalışmaya başlayınca krediler olacak, ek giderler başlayacak.
Böyle bakınca çalışmak da çalışmamak da aynı kapıya çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?