Sen altinciydin bildiğim kadarıyla, hem altın biriktirmeye başlıyoruz topigindeyiz

Çok akıllıca

Teşekkür ediyorum çok sağol:)
Kuaför e gittik kızımla
2 kesim, 2 kas biyik dipboya 140tl ödedim
Profiterol, islim kebabı yaptım,

Kardeşimin doğum günü var haftaya en kucugumuz.
Kek buketlerinden sipariş vermek istiyorum morali düzelsin. Ama nasıl gelir bozulurmu tadı nasıldır bilemedim
Daha önce göndermiştim, istanbula kardeşime, ankara'ya kızıma
Geçenlerde de buraya göndermiş kızımın arkadaşı, çook güzellerdi, sıkıntı yaşamadık

Böyle okuyunca hiç araba almasak mı diyorum
Bir ara eşim çok araba istiyordu ki ikimizde de şirket arabası var, özel islerde de kullanıyoruz.
Hesap yaptım, vergisi, benzini, bakımı, kaskosu rakamları önüne koydum.
O para ile taksi kullanarak kaç km gideceğimizi de hesapladım.
Araba almaktan vazgeçti

Ayy biz de bi heyecanla sıfır araba aldık. Allahım iki araba kredisi sigortası kaskosu benzini Hele bi de yeni aldığımızın sürekli servise gitmesi gerekti bilmem kaç km olunca. Fenalık gelmişti. Masrafı yüzünden sattık ama bizi ev sahibi yaptı köftehor
Tabi eşim zıp zıp zıplıyor şu an araba değiştirmek için. Kafa sürekli orada

Ya ben de sendenim oturur hesaplarım ama bebek olunca arabasızlık canımızı sıktı karı koca iken fıtı fıtı tabanvay, taksi, dolmuş her yere gidiyorduk ama şimdi şart gibi.

Ya ben de sendenim oturur hesaplarım ama bebek olunca arabasızlık canımızı sıktı karı koca iken fıtı fıtı tabanvay, taksi, dolmuş her yere gidiyorduk ama şimdi şart gibi.
Canım cocuk olunca zor oluyor arabasız bor de gidecegin yerlere bağlı... mesela ben her gün taksiyle çocukla okula gidip gelsem 1000 tl eşimin iş daha da uzak mecbur almamız gerekliydi bir süre kiraladık hatta falan..

şimdi bi de şu korona işi çıktı. Toplu taşıma bebiş için de zor olabilir. İmkan varsa Ufak bir şey işinizi çok kolaylaştırır.

Bizde bebek olmadığı ve kapıda en az bir şirket arabası olduğu için kendimize araç almak gereksizdi ama senin durum farklı,
Akşam haberlerde 2.el araç satışında ciddi artış var dediler, salgın nedeni ile toplu taşıma kullanmak istemeyenler de araç almaya başlamış
Fiyatlar epey yükselmiş Mart oncesine göre.

ben de oglen dolmusla gelır gıderım dıyodum esım vırus donemi zaten arabayla gıt dedi. pzt sabah kosturmaca baslayacak nasıpse once anneme cocugu bırakcaz ordan esımı sonra ben ıse gelicem. bu arada ıs evıme 6-7dk aslında ama bu rotadan dolayı bi 20 dk once cıkmam gerek.
asıl sorun annemlerin evi cok yogun bi yerde park yerını dolan dolan bulamıyorum hep evın yanında otoparka bırakıyodum.otoparkta söyle sıkısık koyuyolar nizami ben oyle park edemıyorum cocuga anahtarı verıyodum dırekt kapıda.hani cıkılmayacak sekılde de park edıyolar cunku.sımdı oraya bırakınca aracı o kullancak yine vırus olayı var
park yeri aramak zaten 15 dk ogle tatılım bıter

İşe kademeli dönersek ayni sorun bende de olacak.
Evin önünde rastgele bırakıyorum, eşim begenmezse duzeltiyordu ama şirkette kapalı otopark ile anlaşma var, bir kere arabanın altını vurunca anahtarı bırak şoför arkadaşlar ya da otopark görevlisi alsın dediler.
Şoförler yine bir derece de otoparktaki adam günde yüz tane arabaya inip biniyor.
Ayyyy bilmiyorum.
En fazla bir kere daha arabanın altını surterim ya da kapıya bırakırım üstüne de kadın parketti evet evet bildiniz yazarım

Nereye sürtüyorsunki canım altını?bence istesen çok güzel yaparsın sen parkı.Çok zor bişey değil zaten park etmek aslında.Ben çok iyi parkederim ayıptır söylemesi paralel park, yatay, dikey, hatta 2 araba arasında çok az fark bile olsa yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…