- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.541
Maaş istemezsen pazartesi gel yanımda başlaBana da bulaştır burada.ne kapsam kardır
Biz konut kredisi çekerken ihtiyaç kredisi de çektik. Hem konut hem ihtiyaç olunca konut kredisini ilk 5yıl sabit sonra her yıl artan oranlı ayarlattırdık. Şimdi de hep sabit yapsak daha iyi olurmuş diye düşünüyorum. Amacım sabit taksit olması. Elimde para var ama korona bitsin sonra ödeyeceğim. Şu belirsizlikte beklemeye geçtim.Yapılandırma faiz düşerse olur, sen ara ödeme soruyorsun sanırım.
Elimde para var ödeme yapacağım ne kadar fark eder diye anlıyorum.
İnternette hazir programlar var kredi ara ödeme yaz Google
Kendi bilgilerini yazıp hesap yapabilirsin.
Vadeyi mi kisaltican, ödeme rakamını mi dusureceksin her türlü hesap yapabilirsin.
Zaten attim engeli,Seviye farkı boyunu aşmıştır
Ayy şimdi de ben elim de yeşil çay altin topik okuma gaza gelme vaktiiGenel temizlik bitti şükür.
Bir kahve eşliğinde kk altin topik molası
Evi supurdum sildim toz aldim.
Bulaşık çamaşır makineleri çalışıyor,
Tuvalet banyo yikandi.
Ama bir yudum yemek yok henüz, tez elden ne yapacağım
Sendende bu cevap beklenirdiMaaş istemezsen pazartesi gel yanımda başla
Çok kızıyorum böyle her ortamın insani olan kişilereBizim wp arkadas grubumuzda bir arkadas vardi,Ne oldu bilmiyoruz gruptan çıkmış
Sonradan öğrendik kii meğer aramizda kostebekmis
Kendini tanitir mısın, hedef varmi?Çok şevkim geldi . Bende mi başlasam acaba
Bende beklemedeyim.Biz konut kredisi çekerken ihtiyaç kredisi de çektik. Hem konut hem ihtiyaç olunca konut kredisini ilk 5yıl sabit sonra her yıl artan oranlı ayarlattırdık. Şimdi de hep sabit yapsak daha iyi olurmuş diye düşünüyorum. Amacım sabit taksit olması. Elimde para var ama korona bitsin sonra ödeyeceğim. Şu belirsizlikte beklemeye geçtim.
İltifat kabul ettimSendende bu cevap beklenirdi
Suyun içine çamaşır suyu da döktüm mikroplari kalmasinÇok kızıyorum böyle her ortamın insani olan kişilere
Boşuna demiyorlar Allah iyilerle karşılaştırsın diye.
Yokluğu size birşey kaybettirmemistir eminim, arkasından el salla gitsin, su dökme ama geri gelmesin
Topige giriş yaparak ilk adımı attın, hadi hayırlı olsunÇok şevkim geldi . Bende mi başlasam acaba
Hadi inşallahTopige giriş yaparak ilk adımı attın, hadi hayırlı olsun
Ben de beklemedeyim, ertelettim zaten kredileriBiz konut kredisi çekerken ihtiyaç kredisi de çektik. Hem konut hem ihtiyaç olunca konut kredisini ilk 5yıl sabit sonra her yıl artan oranlı ayarlattırdık. Şimdi de hep sabit yapsak daha iyi olurmuş diye düşünüyorum. Amacım sabit taksit olması. Elimde para var ama korona bitsin sonra ödeyeceğim. Şu belirsizlikte beklemeye geçtim.
Ben çok beceremem çünkü zaten tasarrufuyum . Ben burayı meşgul etmeyim. İlk önce kendim deneyip işe yararsa buraya katılırım inşallahKendini tanitir mısın, hedef varmi?
Bende beklemedeyim.
Sen tercih edecegin yerlerde evlere bakmaya baslaYaa şimdi kredi falan deyince heyecanlandım su tayin bir belli olsaydı keşke temmuz sonunda başlayacak tercihler...
Hoşgeldin hemen pazartesi fiziki mi alirsin bankadan mı alirsin bilmiyorum aldim altınımı yaz bize bekliyoruz... Biz alanları gördükçe sevinip biz de alıyoruzHadi inşallah
Aaaa senin vip Ahmet mopun yok mu yoksaKalkayım az temizlik yapayım
Oraları takipteyim canim sadece gezip takip edemiyorum...Bikac hafta geçsin gezerek bakınayim diyorum...Sen tercih edecegin yerlerde evlere bakmaya basla
Fikrin olur, piyasayı görürsün en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?