- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.501
Olmadı ya Pazartesi kesin diyorlar bakalım ne kaldı Pazartesi’yeamin canım ınsAllah sizin de tayın ısı belli olmadı dımı hala
Benim baya düşuk ozamanBenim o zaman hesaplar karışıktı, başka kredi vardı onu da kapattık, bana kalsa biraz daha ara ödeme yapardim ama ne olur ne olmaz diye eşim kenarda para kalsın dedi.
Ara ödeme yapmadan da ödeme tutarı düşer
Ama senin oran zaten düşükmus
Şu an konuşulan 0,74 ikinci el de, yapılandırmada da bu oranı dikkate alıyorlar.
Ben kenarda hiç TL birakmazdim, ya altın yapardım ya da borç kapatirdim ama bu hastalık sürecinde gördüm ki en azından 3 ay normal standartları devam ettirecek kadar TL her zaman ayrı bir yerde durmalı.Benim baya düşuk ozamanBenimde hiç param kalmadı 15binde tapu çıktı sonra eve 2800 ön abonelikler kat mülkiyeti parası yatırdım yönetime.Mayıs maaşından biraz altın hesabına para attım Haziran maaşından da atmak istiyorum kenarda 10-15 bin bulunsun çocuk var dünya hali el atacağımız para bulunsun sıkışınca kullanırız.Tasınma olacak oğlanın okul taksıtleri başlayacak araba bakımı cart curt artık çok gider var.Gidince kış lastiği alınır Aralık’ta kasko sıgorta vergi var düşündükçe çıkıyor bak düşünmeyin bari
Bende öyle düşünüyorum el altında ille birsey olmalı ihtiyaç anında kullanabilmeliyiz.Allah Sağlık huzur versin ins hepsi olur.Allah olmayanlarda nasip etsin insBen kenarda hiç TL birakmazdim, ya altın yapardım ya da borç kapatirdim ama bu hastalık sürecinde gördüm ki en azından 3 ay normal standartları devam ettirecek kadar TL her zaman ayrı bir yerde durmalı.
Acil ihtiyaç olunca o paradan karşılanıp sonra yerine konulur.
İşe başlayınca ilk hedefim o parayı kenara koymak.
Devlet maaşı vermezse ortada kalırım dimdizlakBen kenarda hiç TL birakmazdim, ya altın yapardım ya da borç kapatirdim ama bu hastalık sürecinde gördüm ki en azından 3 ay normal standartları devam ettirecek kadar TL her zaman ayrı bir yerde durmalı.
Acil ihtiyaç olunca o paradan karşılanıp sonra yerine konulur.
İşe başlayınca ilk hedefim o parayı kenara koymak.
Amin canımBende öyle düşünüyorum el altında ille birsey olmalı ihtiyaç anında kullanabilmeliyiz.Allah Sağlık huzur versin ins hepsi olur.Allah olmayanlarda nasip etsin ins
Devlet de maaş vermezse artık hepimiz açızDevlet maaşı vermezse ortada kalırım dimdizlak
1tl bile yok hepsi gramda
Harcamaları kartla yapınca sadece pazar parası çekiyorum birde az harçlık.
Gram bozarsın tl olur hemenDevlet maaşı vermezse ortada kalırım dimdizlak
Birsey olmaz canım maaşı odeyememe durumu Allah korusun. Gram bozdurursun hic olmadı. Ben de dolar bozdururum. Nasılsa kartta bozdurur yaparız alışverişimizi.Devlet maaşı vermezse ortada kalırım dimdizlak
Bak bu daha iyiymiş fiyat olarak.Şok markette 32li familia 34 tl.
Daha uyguna geliyor.
101 papiaya zam yapmış8.95ti.
inşallah bozdurmak zorunda kalmayizBirsey olmaz canım maaşı odeyememe durumu Allah korusun. Gram bozdurursun hic olmadı. Ben de dolar bozdururum. Nasılsa kartta bozdurur yaparız alışverişimizi.
Evet canım doğru.Sen ev alıcaktın dimi?hemen ev bak fiyatlar çok yükselir bence.En azından piyasayı bil ona gör3 pazarlık yaparsın
Bereketli olsun. Ben de 5-10-25 krs attigimiz kumbarayi acacagim. Torunumun dogum gunu hediyesine katki parasi.
Oyy kuzum depresyon yasar gibi. Bayram parasi 200 tl verdik dedesiyle ikimiz. Gecen bayram aa pembe para diye cok sevinmisti. Bu sefer para umurumda degil vs konusuyor. Dayisi da ugramis dun, o da 200 tl vermis. Yuzunde yine hic bir ifade olmamis. Hayal bile yok...
Surekli olur olmaz seylere icli icli aglamalar, kaybetme ve incitme korkusu, ölüm ve yalnizlik korkusu...
Acik havayi, dogayi cok seviyor ama cikamiyor, ona bagladik biz. Cok uzucu...
çok üzüldüm. Başka dert vermesin allahBir yandan da anasina babasina gereksiz alisveris yapmayin, paramizi carcur etmeyin diyormus. 7 yasindaki bebe gelecek kaygisina dusup, umutsuzluk yasiyorsa vay halimize...
mali açıdan bakışını seviyorum. Kar/zarar durumu nedir diye bakmaya çalışıyorum artık bende biçok şeyeİnşallah turtiş ya 400-450 TL farkeder ödemede
bunları nasıl hesaplıyorsunAynen oyle, geçen düşüş olunca ara ödeme de yapıp aylık taksidi 1000 TL civarı dusurmustum.
Ben ziraatten çektim vadeden düşürme yapmadılar o zaman.
Yine olursa 400 TL civarı aylık taksit düşer diye hesapladim.
Senin yeni kredi daha güzel fark cikar
Yine mali bakışlı yorumlar500 TL iyi para, mesela 1,30 gram altın alınır
Ya da faturalar ödenir.
En azından daha az faiz ödemiş oluruz
Temennimiz o yöndeOranlarmı düşüyormuş kaç olacakmış acaba?Ben yeni çektim yapılandırma olurmu acaba
Bin tl az para mi belki 2 aylik faturalar.Aynen oyle, geçen düşüş olunca ara ödeme de yapıp aylık taksidi 1000 TL civarı dusurmustum.
Ben ziraatten çektim vadeden düşürme yapmadılar o zaman.
Yine olursa 400 TL civarı aylık taksit düşer diye hesapladim.
Senin yeni kredi daha güzel fark cikar
Ay çok güldümbenimki mobilyacı oluca dugunde salon takımı fabrikadan hediye gelmişti ama hiç sevmedim geldi geleli. YEnisini getirmiyordu bi türlü. Önce cinnete bağladım. Geçen yaz bi çılgınlık yapıp yemek odasıyla beraber letgodan sattim. Yaz sonunda mecbur yenisi geldi
bende görmek istiyorum K kahvemsi mutluluk fitmiymiş degilmiymis
Benim evdeki buyukbasi da alirlarmiki 5000de yeter
hosgeldiniz
Ya ne diyosun uniye giderken 2 yerden burs alıyodum 450tl toplam ailemin yanında okuduğumdan Bir kısmını anneme veriodum çeyiz yaptiriodu. Bi kısmını bankada biriktirdim mezun olduktan sonra laptop aldım. Bir kısmınıda bolca harcadım hatta ilk kameralı telefon almıştım nokianın kenarları yanar donerli. Ne bereketiymiş param.
Atanınca da hiç unutmuyorum 750tl maaş alıyodum. 550 tl tokiye ödeyip kalanla hem yol parası hem yemek parası hem harçlık yapmıştım. 1 yıl sonrada biriktirdiklerimden bulaşık makinesi almıştım. Sonra çeyrek falan alıp ev tadilatinda kullanmıştım. Kendimi bildim bileli birirktirirm anlayacağın
benimki mobilyacı oluca dugunde salon takımı fabrikadan hediye gelmişti ama hiç sevmedim geldi geleli. YEnisini getirmiyordu bi türlü. Önce cinnete bağladım. Geçen yaz bi çılgınlık yapıp yemek odasıyla beraber letgodan sattim. Yaz sonunda mecbur yenisi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?