amin canım ınsAllah sizin de tayın ısı belli olmadı dımı hala
Olmadı ya Pazartesi kesin diyorlar bakalım ne kaldı Pazartesi’yePazartesi olmazsa Cuma derler öyle bekle bekle Haziran sonunu bulduracaklar.Bakalım şimdi Pazartesi’ye yoğunlaştım Hem mesai var hızlı geçer Pazartesi evde günlerde geçmiyor

Benim baya düşuk ozamanBenimde hiç param kalmadı 15binde tapu çıktı sonra eve 2800 ön abonelikler kat mülkiyeti parası yatırdım yönetime.Mayıs maaşından biraz altın hesabına para attım Haziran maaşından da atmak istiyorum kenarda 10-15 bin bulunsun çocuk var dünya hali el atacağımız para bulunsun sıkışınca kullanırız.Tasınma olacak oğlanın okul taksıtleri başlayacak araba bakımı cart curt artık çok gider var.Gidince kış lastiği alınır Aralık’ta kasko sıgorta vergi var düşündükçe çıkıyor bak düşünmeyin bari

Ben kenarda hiç TL birakmazdim, ya altın yapardım ya da borç kapatirdim ama bu hastalık sürecinde gördüm ki en azından 3 ay normal standartları devam ettirecek kadar TL her zaman ayrı bir yerde durmalı.
Acil ihtiyaç olunca o paradan karşılanıp sonra yerine konulur.
İşe başlayınca ilk hedefim o parayı kenara koymak.

Bende öyle düşünüyorum el altında ille birsey olmalı ihtiyaç anında kullanabilmeliyiz.Allah Sağlık huzur versin ins hepsi olur.Allah olmayanlarda nasip etsin ins

Devlet maaşı vermezse ortada kalırım dimdizlak
1tl bile yok hepsi gramda
Harcamaları kartla yapınca sadece pazar parası çekiyorum birde az harçlık.

Devlet maaşı vermezse ortada kalırım dimdizlak
1tl bile yok hepsi gramda
Harcamaları kartla yapınca sadece pazar parası çekiyorum birde az harçlık.
Birsey olmaz canım maaşı odeyememe durumu Allah korusun. Gram bozdurursun hic olmadı. Ben de dolar bozdururum. Nasılsa kartta bozdurur yaparız alışverişimizi.

Hamur mayalayıp bisi kızarttım saat 9 dan sonra ve büyük uyanınca 12 den sonra, her iki kızımla da yaptım kahvaltı.
Toz alıp evi sildim, banyo wc temizledim,
Balkon yıkadım, çiçekleri suladım, çamaşır astım,
Tavuk aldım, körili yapalım demişti küçük,
1 çeyrek buldum, küçüğün adı yazıyor kutudundaki kağıdında
Dedim ki bunu bana sat parayı hesabından gram alalım, olur dedi
Düşünüyorum, vergi den dolayı
2004 yılında 40 gr 22 ayar set almışım 825.000.000 liraya
Fiata bakın (duruyor mu eveet)

Bir yandan da anasina babasina gereksiz alisveris yapmayin, paramizi carcur etmeyin diyormus. 7 yasindaki bebe gelecek kaygisina dusup, umutsuzluk yasiyorsa vay halimize...
çok üzüldüm. Başka dert vermesin allah
İnşallah turtiş ya 400-450 TL farkeder ödemede
mali açıdan bakışını seviyorum. Kar/zarar durumu nedir diye bakmaya çalışıyorum artık bende biçok şeye

bunları nasıl hesaplıyorsun

Oranlarmı düşüyormuş kaç olacakmış acaba?Ben yeni çektim yapılandırma olurmu acaba
Temennimiz o yönde
Bin tl az para mi belki 2 aylik faturalar.
Ben faiz orani düştüğünde yapilandirmistim ya 40 bin faizden düşmüştü, bankaci bile en çok kâr edenlerden biri oldunuz demişti.
Biz ona şans diyoruz
Aylik ödemem de 440 tl düşmüştü.
Yine düşse.

Ay çok güldüm
5000e büyükbaş
Kuzum sen bizim gibi sonradan olmamışsın birikimci.,
Dogustanmis maşallah
Mobilyayı satman da süper bir hareket olmuş

Kızlar sorularım var
Kredi yapılandırma yapınca banka bize güncel faiz oranından mı yapılandırma yapar yoksa krediyi çektiğimiz orandan mı. Bu bankadan bankaya değişirmi
Ara ödeme yapınca taksit sayısı mı azalır yoksa ödediğin aylık taksit tutarında azalmamı olur
Ara ödeme yapınca yapılandırmada yapmış olur muyuz
Hiç anlamadığım işler..

yeni mobilyada fikrini almıştır yine satarsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…