Kredi ara ödeme ilk yillarda yapıldığında faizden güzel kâr ediliyor.
Aylik ödenen anaparan 500 ise 5000 tl ara ödeme ile 10 taksidin otomatik düşüyor.
Yeni kredi alimlari için geçerli genelde düşük faiz, refinansman faiz orani düştüğünde sen,ben kahvemsi de yapilandirabiliyoruz bu düşüşü banka yaparsa duyuruyor.

Mecburi birikimciydim . Hem annem öyleydi. Memur koca ve 6 çocuk. Pazardan arttirdiklariyla bilezik aldigina şahit oldum daha çocukken. Hemde gelirimiz kısıtlıydı. Harcliklarimi biriktirir kıyafet alırdım. Babama al diyemezdim.
Hâlâ da kıyafet sevdam bitmedi

Mobilyayida şöyle sattım ilk önce baya kavga ettik. Çünkü sahip olduğumuz herşeyi ben aldım ev araba evin içindeki bi çok eşyayı yeniledim. Sen dükkanındaki eşyadan da getirmezsen babanın evine git falan diye delirdim. Günlerce konuşmadım. Baktım hareket yok. Letgodan 3 günün içinde sattım. Bozuldu şaşırdı ama. Salon boş kalınca mecbur getirdi
Buyukbasi 5000e satarsam hedefim samanyolu bileklik olsun

Ben hiç anlamıyorum o işleri ya sadece 2 kere ihtiyaç kredi çektim biri 3 yıl biri 4 yıldı. Ara ödeme yapıp 3 yılda bitirdim onuda

Yapılandırma faiz düşerse olur, sen ara ödeme soruyorsun sanırım.
Elimde para var ödeme yapacağım ne kadar fark eder diye anlıyorum.
İnternette hazir programlar var kredi ara ödeme yaz Google
Kendi bilgilerini yazıp hesap yapabilirsin.
Vadeyi mi kisaltican, ödeme rakamını mi dusureceksin her türlü hesap yapabilirsin.

Canım müstakil bahçeli ev tabiki en güzeli rahat hareket edebilmek bahçesinde bir seyler üretmek ufaktan yeşillik gibisi yok...
Müstakil villalar oluyor nasil beğeniyorum ama kısmet cnm belki bizlerin de olur...
Ek ders biraz daha az yatacak bayramdan dolayı bizim belli oldu

Dikkat edin altın biriktirmek bağımlılık yapar

Teşekkür ederim.
Hoşbuldum:)
Kendimi tanıtayım o vakit:)
Bekarım 26 yaşında öğretmenim:) Şimdilik birikim hedefim aylık bir gram altın.
Nerde çalışyorsun cnm bak benden tavsiye sen zorla kendini 2 gram altın yap öğretmen maaşı öldürmese de yaşatır idareten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…