Bende niye iç çamaşırı çıkıyor ben birikimci değil miyim 2 ay önce pijama almıştım unutamıyor heralde penti beni
Al buna bak, hadi bu kiyagimi da unutma

Ya
Sana zahmet çıktığında birkaç tane al da kenarda dursun, bizim kızlar peşpeşe ev alacak malum, hediye işi aradan çıksın.
Ben sana parasını yolluyorum, watsaptan IBAN at
kızlar bende almıştım baya oluyo.Bu yedek bezleri takımla gelenden sanmıştım ama baktımfa duvar,cam,banyo,yer diye ayrı ayrıymış.Yer dışında sildiğiniz oldumu hiç?bende pazartesi bakıcam a101 e inşallah kalmıştır yedekleri.Kalmadıysada artık netten söylerim

Canım neden satıyormuş adam biliyormusunuz?Evde kiracı olması benide düşündürdü.Kahvemsinin dediği gibi, acaba kiracı çıkarmı?Kiramı ödemiyorda adam kurtulamadı da ondanmı satıyor acaba ay bende felaket tellali gibiyim belki ama, bunları mutlaka öğren.Arkadaşının ailesi tanıyormu kiracıları.En kötü kapora vermeden git konuş kiracılarla, kesin alacaksan bir gör derim.İnşallah hakkında en hayırlısı,en güzeli olur

Sen dörtlü olan yedekten almışsın.
Onlar özel olarak ayrılmış ama yerde de kullanabilirsin diyordu yorumlarda.
Yer dışında hiç kullanmadım ama derin temizliğe başlayınca her yere kullanmayı planlıyorum. Yeterince yedegim var
Bulamazsan bize haber ver belirli bir ücret karşılığı sana yollariz karamelli_turta

Bezlerinhepsi ayni siz cam,yer,duvar olarak belirleyin

sagol canım Allah razı olsun
evı alan kişi buraya tayın olurum diye dusunup almıs. kiraya vermis sanırım (kiracı ıcınde mi aldı onu bılmıyorum) sonra tayini cıkmamıs satmaya karar vermıs.bize soylenılen bu. ılanda evin içi super dosenmıs zannetmıyorum kira veremeyecek biri olsun bu satan kişi de bizim arkadasımız degılde arkadasımızın arkadası.babası ust kattaymıs. bakmaya gıdınce ondan da fıkır alırım insAllah.

Herkese iyi geceler...Bursa'nin Yenisehir ilcesinin bir köyünde satilik bahceler bulduk. 2 donum kadar...Elektrik, su, kanalizasyon var. En azindan bahar, yaz aylarinda koyde yasamak gibi bir istegim hep vardi. Esim sicak bakmiyordu, simdi daha iliman. Sali gunu gidip gorecegiz...
Köy esimin rahmetli yengesinin koyu. Bakalim fiyatlari 65 ila 90 arasinda bir kac bahce varmis...Nasipse olur.

Yok daha almadım işte almak istiyorum çeşit çeşit görünce birde bende büyükçe balkon var komple cam balkon, cam işinide çözüyorsa süper olur diyecektim.Bahar temizliğine onlarla girmek süper olabilir iban yolla sipariş vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…