- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.681
Adana burmasiyle çeyrek yarışıyor bendeBenim ekranda da külçe altin var ya kaç zamandir
Doğum günün kutlu olsunsekerim00
Şekerim iyiki doğdun
Her geldiğinde fırçalamak istiyorum seni ama kiyamiyorum
Böyle de seviyorum sizi
Teşekkür ederim kizlarrrMutlu yillar caniiiim
Al buna bak, hadi bu kiyagimi da unutmaBende niye iç çamaşırı çıkıyor ben birikimci değil miyim2 ay önce pijama almıştım unutamıyor heralde penti beni
Ona kiyamiyorum zaten oyy minnoş.Teşekkür ederim kizlarrr
Kızma bana turtisim totosu yerde durmayan habire kucak isteyen sevimli mi sevimli bir bal arısı var evde teyzesiii
ınsAllah canım bnım ya
İyiler canım çok şükür bı sorun yokOna kiyamiyorum zaten oyy minnoş.
Kardeşin nasil cnm? Herşey yolundadir umarım.
Çok şükür benimki de iyi, o da bebiş istiyor artik hayırlı vakitte gelir inşİyiler canım çok şükür bı sorun yok ☺
Senin kardeşin nasıl?
Ahh inşallah rabbim gönlüne göre versin istediği zamanda olsun inşallahÇok şükür benimki de iyi, o da bebiş istiyor artik hayırlı vakitte gelir inş
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş kardeşimin de❣Ahh inşallah rabbim gönlüne göre versin istediği zamanda olsun inşallah ❤
Sana zahmet çıktığında birkaç tane al da kenarda dursun, bizim kızlar peşpeşe ev alacak malum, hediye işi aradan çıksın.
Ben sana parasını yolluyorum, watsaptan IBAN at
Canım neden satıyormuş adam biliyormusunuz?Evde kiracı olması benide düşündürdü.Kahvemsinin dediği gibi, acaba kiracı çıkarmı?Kiramı ödemiyorda adam kurtulamadı da ondanmı satıyor acabakaramelli_turta yok kızlar bakmadan mumkun degıl almayız adam hani kiracıdan önce bze ıstedıkleri zaman bakabılırler babında demıs.
kiracı olayını sordugumuzda cıkacak ama vırusten ev gezemıyor o da ondan cıkamadı demısler. bakalım ayrıntılar ne onu bılmıyoruz
gercekten cok tsk ederim size ya
tanımadıgım kız kardeslerımsınız
Sen dörtlü olan yedekten almışsın.Ya
kızlar bende almıştım baya oluyo.Bu yedek bezleri takımla gelenden sanmıştım ama baktımfa duvar,cam,banyo,yer diye ayrı ayrıymış.Yer dışında sildiğiniz oldumu hiç?bende pazartesi bakıcam a101 e inşallah kalmıştır yedekleri.Kalmadıysada artık netten söylerim
Bezlerinhepsi ayni siz cam,yer,duvar olarak belirleyinSen dörtlü olan yedekten almışsın.
Onlar özel olarak ayrılmış ama yerde de kullanabilirsin diyordu yorumlarda.
Yer dışında hiç kullanmadım ama derin temizliğe başlayınca her yere kullanmayı planlıyorum. Yeterince yedegim var
Bulamazsan bize haber ver belirli bir ücret karşılığı sana yollarizkaramelli_turta
sagol canım Allah razı olsunCanım neden satıyormuş adam biliyormusunuz?Evde kiracı olması benide düşündürdü.Kahvemsinin dediği gibi, acaba kiracı çıkarmı?Kiramı ödemiyorda adam kurtulamadı da ondanmı satıyor acabaay bende felaket tellali gibiyim belki ama, bunları mutlaka öğren.Arkadaşının ailesi tanıyormu kiracıları.En kötü kapora vermeden git konuş kiracılarla, kesin alacaksan bir gör derim.İnşallah hakkında en hayırlısı,en güzeli olur
Yok daha almadım işte almak istiyorum çeşit çeşit görünceSen dörtlü olan yedekten almışsın.
Onlar özel olarak ayrılmış ama yerde de kullanabilirsin diyordu yorumlarda.
Yer dışında hiç kullanmadım ama derin temizliğe başlayınca her yere kullanmayı planlıyorum. Yeterince yedegim var
Bulamazsan bize haber ver belirli bir ücret karşılığı sana yollarizkaramelli_turta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?