- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.701
Ya bugün ne güzel haberler bunlarHerkese iyi geceler...Bursa'nin Yenisehir ilcesinin bir köyünde satilik bahce bulduk. 2 donum kadar...Elektrik, su, kanalizasyon var. En azindan bahar, yaz aylarinda koyde yasamak gibi bir istegim hep vardi. Esim sicak bakmiyordu, simdi daha iliman. Sali gunu gidip gorecegiz...
Köy esimin rahmetli yengesinin koyu. Bakalim fiyatlari 65 ila 90 arasinda bir kac bahce varmis...Nasipse olur.
Sana link atıyorum sayfayi yukarı kaydirarak sipariş olusturabilirsinYok daha almadım işte almak istiyorum çeşit çeşit görüncebirde bende büyükçe balkon var komple cam balkon, cam işinide çözüyorsa süper olur diyecektim.Bahar temizliğine onlarla girmek süper olabilir iban yolla sipariş vericem
Yok yahu, hemen deme...Ama köy cok guzel be...Ya bugün ne güzel haberler bunlar
Ben şimdiden hayirli olsun diyorum
Abla hayırlısıyla olsun.Herkese iyi geceler...Bursa'nin Yenisehir ilcesinin bir köyünde satilik bahceler bulduk. 2 donum kadar...Elektrik, su, kanalizasyon var. En azindan bahar, yaz aylarinda koyde yasamak gibi bir istegim hep vardi. Esim sicak bakmiyordu, simdi daha iliman. Sali gunu gidip gorecegiz...
Köy esimin rahmetli yengesinin koyu. Bakalim fiyatlari 65 ila 90 arasinda bir kac bahce varmis...Nasipse olur.
Bir de çardak, yazın çayımı demler serin serin oturursunYok yahu, hemen deme...Ama köy cok guzel be...Bahcenin ortasina 3+1 bir prefabrik ev, cesitli meyve agaclari. 3 yildir hep bakiniyorum ben ama bir turlu kismet olmadi.
Ince islerde damadima guveniyorum, elinden her is gelir. Hatta bir gun bahceme ekerim diye minik bir elma fidesi ekti saksiya. Insallah hem yeri, hem fiyati bize uyan yerlerdir...Bir de çardak, yazın çayımı demler serin serin oturursun
Hadi inşallah abla, ne guzel olurInce islerde damadima guveniyorum, elinden her is gelir. Hatta bir gun bahceme ekerim diye minik bir elma fidesi ekti saksiya. Insallah hem yeri, hem fiyati bize uyan yerlerdir...
Şans getirsin sizeMutfak camından içeri muhabbet kuşu girdi.
Geldi kafama kondu
Şimdi de Mutfak dolabının tepesinden bana bakıyor.
Eşim kapat cami gitmesin, bakarız ona diyor
Getirsin ve geri gitsin bir zahmet.Şans getirsin size
Ben enişte beyi destekliyorum
Evet evet, yazik kacmistir o...Bakimi da hic zor degil. Kismet getirsin insaallah...Şans getirsin size
Ben enişte beyi destekliyorum
Baskı yapmayın ama cam açık geldiği gibi gider oEvet evet, yazik kacmistir o...Bakimi da hic zor degil. Kismet getirsin insaallah...
Gider ama sabaha kalmaz ölür. Sabaha kalirsa kesin kediler avlar zaten. Yaziiik, nasil kiyacaksin? Kismetini tepme...Baskı yapmayın ama cam açık geldiği gibi gider o
Abla yaGider ama sabaha kalmaz ölür. Sabaha kalirsa kesin kediler avlar zaten. Yaziiik, nasil kiyacaksin? Kismetini tepme...
Sabah evin onunde, balkonda kanli tuylerini gormek de var. Allah vermeye...Abla ya
Abla çok aciyltasyon oldu bu amaSabah evin onunde, balkonda kanli tuylerini gormek de var. Allah vermeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?