- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.081
Iyi geceler canımBen de yatayım en iyisi
Yarın ağır misafirim var, erkenden kalkıp ortalığı elden geçiririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canımBen de yatayım en iyisi
Yarın ağır misafirim var, erkenden kalkıp ortalığı elden geçiririm.
Kopamıyor bizdenSon anda lafa tuttuk gidemedi![]()
14 hafta oluyor
Hadi kızlar kumbara birikimine hepiniz bekleniyorsunuz
Benide ekleyebilirmisin canım kumbarayaOlur, kimler katilmak isterse eklerim yine![]()
EkliyorumBenide ekleyebilirmisin canım kumbaraya
Noo o zaten birikmiş :)
Bence de noooosekerim00 o paraya dokunma
Hiç isime gelmedi turtisim soyledigime pişman oldum
Bence sen çok güzel çocuk bakarsın kahvemsiimmmUzaktan akrabamız da olan bir arkadasim aradı.
Evlerimiz yakin sayilir.
Yarın ise basliyorlarmis eşiyle birlikte.
Çocuğu kreşe göndermek istemiyor haklı olarak, kvyi çağırmış ama sabah yola çıkacakmış izinlerden dolayı.
Görümce korona atlattığı için bakamam demiş.
Bir gün idare eder misin dedi
Hayatımda hiç çocuk bakmadım, yaramazda birşey nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.
Bu saatte aradigina göre gerçekten zorda kalmış olmalı.
Eşimle konuşmam lazım diyip kapattım ama ben bütün gün nasıl çocuk bakarım ki
Allah razı olsun senden canimm ya nasılda sevinmiş kızHadi bakalım yarın yeni bir macera daha
Kezban Paris'te den sonra, yılın en beklenen filmi olacakumarım sonu transformerslara dönmez
Aradım kızı, hiç çocuk bakmadigimi biliyorsun ama şu şartlarda elimden geleni yapmaya çalisirim, gelsin bekliyoruz bizim için de değişiklik olur dedim.
Ağladı yaKimseyi bulamadım aileden, işyeri de ilk gün olduğu için ne bana ne eşime izin vermedi kusura bakma dedi. Sen de olmaz deseydin ise goturecektim dedi.
Sabah 8de getirecek.
EkliyorumKumbaraya beni de ekleyebilirsinizkaramelli_turta
Beni de ekleyebilirsin canım, ben de başlayayımkumbaraya, çeyrek parası oldukça, çeyrek alır, çeyrek kumbarasına çeviririm uzun vadedeEkliyorum![]()
Günaydın kizlar
Sokakta tek bir araba kalmamış, herkes yollara düştü.Günaydın canım, kolay gelsin
Biz de birazdan yola çıkacağız, ben direkt ofise geçeceğim..,
Hadi bakalım, bismillah, ülkenin büyük bir kısmı, normalleşme sürecini başlatıyor, bugün itibariyle, hepimiz için hayırlı olsun...![]()
Beklenen aciklama geldi
![]()
Son dakika... Bakan Albayrak'tan açıklama! Tarihin en düşük faizli kredi paketi...
Kamu bankaları ihtiyaç, konut, taşıt, turizm için kredi paketi açıkladı. Konut alımlarında 12 ay geri ödeme olmazken taşıt kredilerinde de düşük faizler öne...www.hurriyet.com.tr
Yapılandırma içinde açıklama yapılırmı acaba?Nezaman haber alırız heyecan yaptım