- 28 Mart 2020
- 6.410
- 24.843
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.141
1kilo muz 1 kilo kiraz 3 kilo çilek 1 kilo kayısı
1e kilo patlıcan kabak yarim kilo biber yarim kilo dolma biber 2 kilo asma yaprağı yarim kilo taze fasulye 2 kilo domates 2 kilo salatalık kilo patates 3 kilo sogan 1 maydonoz 130 tl harcadim. Birde ince oklava aldım 5 tlde o tuttu
Meyveler çok pahalı
2 kilo çileği reçel için ayirdim yıkadım şekere yatırdım akşam kaynatırım. Asma yaprağını buzdolabı poşetine doldurup dipfrize attım.
Aksama tavuklu şehriye salatası yeşil mercimek ve erişte yapacağım.
Çok yorgunum az dinleneyim ev topluycam daha

1e kilo patlıcan kabak yarim kilo biber yarim kilo dolma biber 2 kilo asma yaprağı yarim kilo taze fasulye 2 kilo domates 2 kilo salatalık kilo patates 3 kilo sogan 1 maydonoz 130 tl harcadim. Birde ince oklava aldım 5 tlde o tuttu
Meyveler çok pahalı
2 kilo çileği reçel için ayirdim yıkadım şekere yatırdım akşam kaynatırım. Asma yaprağını buzdolabı poşetine doldurup dipfrize attım.
Aksama tavuklu şehriye salatası yeşil mercimek ve erişte yapacağım.
Çok yorgunum az dinleneyim ev topluycam daha

resmen açıklanan kredi oranlarıyla fiyatlar değişmiş.
 resmen açıklanan kredi oranlarıyla fiyatlar değişmiş.
		 erkek sanirim
erkek sanirim 

Onunkiler yukte hafif, pahada agir.
 Onunkiler yukte hafif, pahada agir. 

bir kabahat işlediğini öğrendim acı şekilde. Var olan bir borcunu kapatmak için iddia oynamış ve borç ikiye katlanmış. Bu olayla ben inanılmaz sarsıldım hala etkisindeyim, kaygı korku kaldı bende malesef
 bir kabahat işlediğini öğrendim acı şekilde. Var olan bir borcunu kapatmak için iddia oynamış ve borç ikiye katlanmış. Bu olayla ben inanılmaz sarsıldım hala etkisindeyim, kaygı korku kaldı bende malesef