Selam kızlar
Misafir paşa 20:00 itibari ile gitti.
Bana güzel bir gun yasattiginiz için teşekkür ederim dedi, ayyyy duygulandım sanırım😪
Çizgi filmden sonra benimle temizlikcilik oynamak istedi.
Mopu aldı eline bir oraya bir buraya hijyen önemli diyerek epey oyalandi🤣
Annesi trafik nedeni ile geç kalacağını söylemek için aradı, akşam yemegini de Paşa'nın isteği üzerine salçalı makarna ve nugget olarak yaptık.
Bugün biraz sağlıksız oldu ama serbest gunumdu dedi, gül gül karnım ağrıdı.
Annesi teşekkür ede ede bir hal oldu zaten.
Çok şükür kazasız belasız atlattık.
Bize de ilginç bir ani olarak kaldı.

Kızlar ben de hikayemi anlatmak istedim.

2.5 yıl önce evlendik, evlendikten 3 ay sonra atandım ve çalışmaya başladım. İlk maaşımı keyifle harcadıktan sonra ikinci maaşımı harcayamadan sevgili eşimin 😒 bir kabahat işlediğini öğrendim acı şekilde. Var olan bir borcunu kapatmak için iddia oynamış ve borç ikiye katlanmış. Bu olayla ben inanılmaz sarsıldım hala etkisindeyim, kaygı korku kaldı bende malesef 😔
Sonra o borçları ödemeye başladık aylık 4.500 tl çöpe giden para. Ben bütün maddi yönetimi elime aldım, ikimiz de memuruz eşim her ayın 15’inde maaşını ve ek derslerini bana gönderir. Ben de şu şuraya bu buraya şeffaf şekilde yazar yönetirim.
Borç süresince hiçbir şey alamam hayatımızın 4 senesi ipotek altına alındı diye üzülürken nasip oldu ki oturduğumuz evi aldık, şimdi de araba alıcaz. Yani o ağır imtihanın yanında Allah böyle kolaylıklar da çıkardı karşımıza çok şükür, hala düşününce duygulanıyorum 😔😔🤲🏻

Velhasıl her ay çöpe giden 4.500 liralık o kötü borcun bitmesine 1 yıl kaldı nasipse. Olan oldu artık üzülmemeye çalışıyorum imtihan deyip geçiyorum.
Şuna inanıyorum 24 saatlik bir günün saatlerini çarçur etmeden güzelce kullanırsak nasıl 24 saat bereketleniyorsa eldeki parayı da idareli kullanınca bereketleniyor. Yoksa o borcun yanında hem ev hem araba borcuna giremezdim, artı ufak ufak altındır kumbaradır çok şükür halimize.
🌸
Bu topik de çok etkili oldu açıkçası, ayın 15’inden diğer ayın 15’ine elimizde kuruş kalmazken şimdi kenarda duran birkaç yüzlük, birkaç altın, iki ayrı kumbaram varsa bu topik sayesindedir 💕
🧿 Hesap kitap yapıp, plan cercevesinde ilerleyince her borç odeniyor.
Hepimizin var kötü anıları, boşa giden paraları.
Sen erkenden bütçeyi ele alarak çok iyi yapmışsın.

Selam kızlar
Bana güzel bir gun yasattiginiz için teşekkür ederim dedi, ayyyy duygulandım sanırım😪
Annesi trafik nedeni ile geç kalacağını söylemek için aradı, akşam yemegini de Paşa'nın isteği üzerine salçalı makarna ve nugget olarak yaptık.

Zamane çocukları 😅

Benim cimcime de bütün gün ofiste benimleydi bugün, yemek yapan ablanın , 2.5 ay sonra, ilk iş günü hatırına yaptığı limonlu chesecake de bayıldı, abilerine anlat anlat bitiremedi :))

Ilk once satamadıkları icin biraz fiyatı uygun gösteriyorlar ki fiyatlar yine se fazla
Sonra da böyle yapılıyor yazık gerçekten keşke bir yaptırım olsa kesinlikle
Dolandırıcılık ama bu, sonuç itibari ile bakınca alıcı yine aynı parayı ödeyecek ne farketti anlamadım.
Kesinlikle bir cezası yaptırımı olmalı.

Zamane çocukları 😅

Benim cimcime de bütün gün ofiste benimleydi bugün, yemek yapan ablanın , 2.5 ay sonra, ilk iş günü hatırına yaptığı limonlu chesecake de bayıldı, abilerine anlat anlat bitiremedi :))
Çekirdekten yetiştiriyorsun prensesi, tahtının yeni sahibi 😀

Selam kızlar
Sevindim canım, maaşallah

Selam kızlar
Süpersiniz siz yaa 😅
Valla bugün aklıma geldi geldi durdu ama giremedim meraktan catladim😄
Çok sevindim iyi geçmesine ❤️😅

Valla çok yoruldum eşim bu hafta 4-12 gidiyor işe normalde vardiyalı değil ama haftaya 8-4 sonra yine 4-12 coronadan dolayı bu şekilde bı tedbir almış is yeri bı kaç hafta böyle
En son 3-4 sene önce Bursa'da otururken vardiyaliydi şimdi bı değişik geldi tek başıma oturmak
Bide zamanında çok korku filmi izledim heralde sürekli bı kapı caliyo hissi öbür odadan ses geliyo hissi 😂😂
Bebemide uyuttum ay benim işim bitmiyo ya
Süt gelmisti 5 kilo onu kaynatıp yoğurt yaptım sütlaç yaptım sütlacı normalde hiççç ama hiçç sevmezdim şimdi çok seviyorum
Ay utandım şu an sutlaca karşı ayıp oldu 😂😂
Fırında olanını sevdim önce şimdide normalini yedim onuda sevdim😅
Pişirirken içine krema koyuyorum enfes oluyo ondan sevdim heralde 😂😂denemeniz lazım kızlar
Ay bu kilolar nolcak bilmem çok şişko hissediyorum kendimi😂
Bu arada harbi para biriktirmeyi şu okuduklarimdan sonra çok özlediğimi farkettim ama eşimin aldığı ucu ucuna yetiyo işte kendi issizligimden biriktircem artık ama daha almaya başlamadım
O 300 tlyide şimdi CanTorun CanTorun ablanın yaptığı gibi kullanmadığım cuzdanima koyucam yok sayicam 🥰
Bebeğim oldu ya sanki hiç para biriktiremezmisim gibi geliyo artık şu an hayatım onunla ama ilerde çalışmak istiyorum nasıl yaparım nerde çalışırım bilmiyorum ama nasip bakalım hayırlısı 🥰
Yazmayı çok özlemişim yaa❤️❤️

Ben hep diyorum bu devirde kredi olmadan birşey sahibi olmak zor değil neredeyse imkansız artık.
Borç bir şekilde ödeniyor çünkü, güzel günlerde oturun.
Çok haklısın canım kredi den korka korka bugüne kadar birşey sahibi olamadık🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Rabbim yardimcin olsun canım vardır mutlaka bir hayır gerçekten herşey insanın elinde biz evde üç kardeş birde anne hepimiz daha küçüğüz babam ben liseyi bitirdikten sonra evlendi ve bize hiç bir şekilde destek olmadı köyde olduğumuz için ev bizimdi kız kardeşim liseye gidiyordu bende yeni universiteye gidecektim bakan olmayınca dışardan yazdım bir sene sonra çalışmaya başladım kız kardeşim liseyi bitirdi dersaneye göndermeye çalıştım o yoklukta gitmedi hadi o zaman ise dedim kendimle goturdum onuda çalıştırdım borçla harçla annemede inek aldık o da evde ona baktı sütünü falan satıp değerlendirdi evlenene kadar tek kurusumu ziyan etmedim kardeşlerimin de anneminde gözünde bisey bırakmadım şükür kız kardeşim savurgandı gidip altın alırdım üstüne atardım bunu oduceksin diye öyle öyle birikimimiz oldu şimdi anneme ev aldık işte Rabbim güle güle oturmayı nasıp etsin tırnağını tasa degdirmesin annelerimizin başımızda durup babamız gibi bizi bırakmadığı için minnettarız
Maşallah size ya 💕
Öncelikle seni tebrik ediyorum...Dile kolay aylık o kadar para... insallah cok daha guzel birikimin olur.. Para bundan sonra her sekilde sen de zaten
Teşekkür ederim inşallah 💕
🧿 Hesap kitap yapıp, plan cercevesinde ilerleyince her borç odeniyor.
Hepimizin var kötü anıları, boşa giden paraları.
Sen erkenden bütçeyi ele alarak çok iyi yapmışsın.
🤗💕

Rabbim yardimcin olsun canım vardır mutlaka bir hayır gerçekten herşey insanın elinde biz evde üç kardeş birde anne hepimiz daha küçüğüz babam ben liseyi bitirdikten sonra evlendi ve bize hiç bir şekilde destek olmadı köyde olduğumuz için ev bizimdi kız kardeşim liseye gidiyordu bende yeni universiteye gidecektim bakan olmayınca dışardan yazdım bir sene sonra çalışmaya başladım kız kardeşim liseyi bitirdi dersaneye göndermeye çalıştım o yoklukta gitmedi hadi o zaman ise dedim kendimle goturdum onuda çalıştırdım borçla harçla annemede inek aldık o da evde ona baktı sütünü falan satıp değerlendirdi evlenene kadar tek kurusumu ziyan etmedim kardeşlerimin de anneminde gözünde bisey bırakmadım şükür kız kardeşim savurgandı gidip altın alırdım üstüne atardım bunu oduceksin diye öyle öyle birikimimiz oldu şimdi anneme ev aldık işte Rabbim güle güle oturmayı nasıp etsin tırnağını tasa degdirmesin annelerimizin başımızda durup babamız gibi bizi bırakmadığı için minnettarız
Ne mutlu size. Allah da size misliyle versin insallah
Selam kızlar
🥰🥰🥰🥰
Bence o yaşların bı zorluğu yok bide benimkini bırakayım sana bı güncük bakiver kahvemsim 😂😂😂
Ahahahaha arkasına bakmadan kaçar o🤣🤣

Bence o yaşların bı zorluğu yok bide benimkini bırakayım sana bı güncük bakiver kahvemsim 😂😂😂
Evde bütün gün bir yabancı alışık olduğumuz birşey değil, bir daha da olmaz zaten.
Oldu olacak tabela yapayım kapiya
Kahvemsi Abla Gündüz Bakimevi
Herkes kendi beybisine kendi baksın, kimse bana guvenmesin 🤣

Back
X