K kahvemsi mutluluk amanın bize öyle bişey demişti ev sahibi ve emlakçı, uydurma demekki🤣
Neyse çektik bitti artık, ev sahibi hiç indirim yapmayışına saysın🤣
İki yıldan fazla geçtiyse değerleme oranı ile güncel rakam belirleniyor onda seninki 208 olmuştur
Yoksa her kurusun hesabını yapar onlar

İki yıldan fazla geçtiyse değerleme oranı ile güncel rakam belirleniyor onda seninki 208 olmuştur
Yoksa her kurusun hesabını yapar onlar
kahvemsi sence dediğim mantıklımı ya kalanı ıhtıyac konusu bu arada evin yenı degerini de bankadan mı ogrencez mesela 2 yıl olmus ya
cok tesekkurler kızlar bılgıler için

arkadas da yüzde 10 fazlası max demıs cnım o_O
kalanı da ıhtıyac cekerız olmadı dedım aynı paketten
annem emekli cekebılır sanırım
Üstünü ihtiyacla tamamlayabilirsin mantıklı,
Belki de ev sahibinin farklı vergi durumları da vardır, yüksek rakam sorun olmaz

Anlarım tabiki
Saygı duyuyorum düşüncene
O kadar zorluk çektim ki onları büyütürken
Tek başımaydım
Hala da zorlanıyorum kolay değil ki yetiştirmek. karnı tok sırtı pek diyemiyorum. Geleceklerini düşünüyorum yine tek başımayım.
offf gerçekten zor.
Ne vardı oturaydım anamın dizinin dibinde🤣
Bazen bunu bende diyorum kendime 😂😂

kahvemsi sence dediğim mantıklımı ya kalanı ıhtıyac konusu bu arada evin yenı degerini de bankadan mı ogrencez mesela 2 yıl olmus ya
cok tesekkurler kızlar bılgıler için
Eksper rakam belirleyecek canım.
İhtiyaç kredileri 0.79a kadar düştü, senin ev de ikinci el 0.74 olacak.
Çok fazla fark etmez

Eksper rakam belirleyecek canım.
İhtiyaç kredileri 0.79a kadar düştü, senin ev de ikinci el 0.74 olacak.
Çok fazla fark etmez
ıhtıyac kredisi o kadar dustu mu bılmıyodum onu canım
paketteki ihtiyac paketleri yerli uretim yapan firmalardan alınan urun karsılıgındaymıs sanırım

Gözünüz aydin olsun alya:) uzun zamandır yoktun.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim uzun ömürler versin bebise.

Hoşgeldin, aliriz tâbi 😊
Sagol canım uzun zamandır olamadım vakit buldukça nisan annelerine baktım.çok uykusuz bir kızımız var.kuala agac ilişkisi içindeyiz😁çok şükür güzel bir hamilelik geçirmiştim ne kitaplar okudum nasıl rahat huzur doluydum ama bebiş asabi dogdu öttürüyor resmen.neyse alıştık artık daha iyi gidiyor hersey.annelik soru yumagı gibi acabalar hiç bitmiyor.

ıhtıyac kredisi o kadar dustu mu bılmıyodum onu canım
paketteki ihtiyac paketleri yerli uretim yapan firmalardan alınan urun karsılıgındaymıs sanırım
Paket içinde değil canım,
İngde ve enparada şu an kişiye özel verilen tüketici kredi oranları bu şekilde.

Hoşgeldin canım, bebişin kismetine ev olur umarım.
Hastalık çok yogunlasmadan doğum yaptığın için şanslısın bence, çok şükür sağlıkla evede dönmüşsün.
Hastalık yoğunlaşıcak demişti doktor bebişte kilo almayınca sezeryana olur dedim normal dogum olsun diye az mı merdüven indim çıktım pilates topunda zıpladım boşunaymış😂inş bebişin şansına olur artık oturacagımız yer olmasa bile yatırımlık olsun istiyorum gecen yıldan beri bekliyorum.size bişey danışmak istiyorum ihtiyac kredisi cekmiştik onu kapatıp ev kredisi çekmek mi mantıklı?bide ihtiyac kredisini kapatınca anapara kısmımı erken kapatma kısmını ödüycez dimi çok cahilim kredi konusunda

Sagol canım uzun zamandır olamadım vakit buldukça nisan annelerine baktım.çok uykusuz bir kızımız var.kuala agac ilişkisi içindeyiz😁çok şükür güzel bir hamilelik geçirmiştim ne kitaplar okudum nasıl rahat huzur doluydum ama bebiş asabi dogdu öttürüyor resmen.neyse alıştık artık daha iyi gidiyor hersey.annelik soru yumagı gibi acabalar hiç bitmiyor.
Alyaa gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne zaman doğurdun kız ismi ne kızmı ayy yerim onu ben sağlıkla buyusun prenses🥰😍😄

Sağlıklı önümü guzel olsun...Bebeğini icinbkordon harika olmuş.. bol birikimler fırsat buldukça ya
Tesekkür ederiz teyzesi.hamile kaldıgımdan beri aklımdaydı biraz ücreti çok geldi ama deger bebişim için ebru şallının oglunu falan duyunca iyiki yaptırmışım dedim.inş hiç gerek kalmaz.eşimin ailesiyle para mevzunda sıkıntı yasıyoduk o zaman bende aydınlanma basladı şükür kıza birikimde yaptım az çok.eşimden para tırtıklıyorum bide😂hepimizin birikimleri bereketlensin inş gönlümüzden gecenler olsun.evden çıkalım bir an önce yoksa yuvarlancam yakında hamilelikten kalma kilolar 2.5 aydır evdeyim yap ye oh 10 kilo fazlam ve sezeryan göbüşü var

Hastalık yoğunlaşıcak demişti doktor bebişte kilo almayınca sezeryana olur dedim normal dogum olsun diye az mı merdüven indim çıktım pilates topunda zıpladım boşunaymış😂inş bebişin şansına olur artık oturacagımız yer olmasa bile yatırımlık olsun istiyorum gecen yıldan beri bekliyorum.size bişey danışmak istiyorum ihtiyac kredisi cekmiştik onu kapatıp ev kredisi çekmek mi mantıklı?bide ihtiyac kredisini kapatınca anapara kısmımı erken kapatma kısmını ödüycez dimi çok cahilim kredi konusunda
Hadi hayırlısı, internet bankaciliginda krediler bölümünde kredi kapatma rakamı yazar Alya, oradan bal istersen

Alyaa gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne zaman doğurdun kız ismi ne kızmı ayy yerim onu ben sağlıkla buyusun prenses🥰😍😄
Tesekkür ederim canım 27 martta dogdu zeynep elisa ismi.senin minnoşta kocaman olmuştur.Allah razı olsun tüm evlatlar saglıkla büyüsün inş.

Back
X