Selam kızlar
Misafir paşa 20:00 itibari ile gitti.
Bana güzel bir gun yasattiginiz için teşekkür ederim dedi, ayyyy duygulandım sanırım
Çizgi filmden sonra benimle temizlikcilik oynamak istedi.
Mopu aldı eline bir oraya bir buraya hijyen önemli diyerek epey oyalandi
Annesi trafik nedeni ile geç kalacağını söylemek için aradı, akşam yemegini de Paşa'nın isteği üzerine salçalı makarna ve nugget olarak yaptık.
Bugün biraz sağlıksız oldu ama serbest gunumdu dedi, gül gül karnım ağrıdı.
Annesi teşekkür ede ede bir hal oldu zaten.
Çok şükür kazasız belasız atlattık.
Bize de ilginç bir ani olarak kaldı.

Hesap kitap yapıp, plan cercevesinde ilerleyince her borç odeniyor.
Hepimizin var kötü anıları, boşa giden paraları.
Sen erkenden bütçeyi ele alarak çok iyi yapmışsın.

Zamane çocukları

Benim cimcime de bütün gün ofiste benimleydi bugün, yemek yapan ablanın , 2.5 ay sonra, ilk iş günü hatırına yaptığı limonlu chesecake de bayıldı, abilerine anlat anlat bitiremedi :))

Ilk once satamadıkları icin biraz fiyatı uygun gösteriyorlar ki fiyatlar yine se fazla
Sonra da böyle yapılıyor yazık gerçekten keşke bir yaptırım olsa kesinlikle
Dolandırıcılık ama bu, sonuç itibari ile bakınca alıcı yine aynı parayı ödeyecek ne farketti anlamadım.
Kesinlikle bir cezası yaptırımı olmalı.

Çekirdekten yetiştiriyorsun prensesi, tahtının yeni sahibi

Sevindim canım, maaşallah

Süpersiniz siz yaa
Valla bugün aklıma geldi geldi durdu ama giremedim meraktan catladim
Çok sevindim iyi geçmesine

Valla çok yoruldum eşim bu hafta 4-12 gidiyor işe normalde vardiyalı değil ama haftaya 8-4 sonra yine 4-12 coronadan dolayı bu şekilde bı tedbir almış is yeri bı kaç hafta böyle
En son 3-4 sene önce Bursa'da otururken vardiyaliydi şimdi bı değişik geldi tek başıma oturmak
Bide zamanında çok korku filmi izledim heralde sürekli bı kapı caliyo hissi öbür odadan ses geliyo hissi
Bebemide uyuttum ay benim işim bitmiyo ya
Süt gelmisti 5 kilo onu kaynatıp yoğurt yaptım sütlaç yaptım sütlacı normalde hiççç ama hiçç sevmezdim şimdi çok seviyorum
Ay utandım şu an sutlaca karşı ayıp oldu
Fırında olanını sevdim önce şimdide normalini yedim onuda sevdim
Pişirirken içine krema koyuyorum enfes oluyo ondan sevdim heralde denemeniz lazım kızlar
Ay bu kilolar nolcak bilmem çok şişko hissediyorum kendimi
Bu arada harbi para biriktirmeyi şu okuduklarimdan sonra çok özlediğimi farkettim ama eşimin aldığı ucu ucuna yetiyo işte kendi issizligimden biriktircem artık ama daha almaya başlamadım
O 300 tlyide şimdi CanTorun ablanın yaptığı gibi kullanmadığım cuzdanima koyucam yok sayicam
Bebeğim oldu ya sanki hiç para biriktiremezmisim gibi geliyo artık şu an hayatım onunla ama ilerde çalışmak istiyorum nasıl yaparım nerde çalışırım bilmiyorum ama nasip bakalım hayırlısı
Yazmayı çok özlemişim yaa

Ben hep diyorum bu devirde kredi olmadan birşey sahibi olmak zor değil neredeyse imkansız artık.
Borç bir şekilde ödeniyor çünkü, güzel günlerde oturun.
Çok haklısın canım kredi den korka korka bugüne kadar birşey sahibi olamadık

Maşallah size ya
Öncelikle seni tebrik ediyorum...Dile kolay aylık o kadar para... insallah cok daha guzel birikimin olur.. Para bundan sonra her sekilde sen de zaten
Teşekkür ederim inşallah
Hesap kitap yapıp, plan cercevesinde ilerleyince her borç odeniyor.
Hepimizin var kötü anıları, boşa giden paraları.
Sen erkenden bütçeyi ele alarak çok iyi yapmışsın.

Ne mutlu size. Allah da size misliyle versin insallah

Bence o yaşların bı zorluğu yok bide benimkini bırakayım sana bı güncük bakiver kahvemsim
Ahahahaha arkasına bakmadan kaçar o

Bence o yaşların bı zorluğu yok bide benimkini bırakayım sana bı güncük bakiver kahvemsim
Evde bütün gün bir yabancı alışık olduğumuz birşey değil, bir daha da olmaz zaten.
Oldu olacak tabela yapayım kapiya
Kahvemsi Abla Gündüz Bakimevi
Herkes kendi beybisine kendi baksın, kimse bana guvenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…