Tesekkür ederiz teyzesi.hamile kaldıgımdan beri aklımdaydı biraz ücreti çok geldi ama deger bebişim için ebru şallının oglunu falan duyunca iyiki yaptırmışım dedim.inş hiç gerek kalmaz.eşimin ailesiyle para mevzunda sıkıntı yasıyoduk o zaman bende aydınlanma basladı şükür kıza birikimde yaptım az çok.eşimden para tırtıklıyorum bide😂hepimizin birikimleri bereketlensin inş gönlümüzden gecenler olsun.evden çıkalım bir an önce yoksa yuvarlancam yakında hamilelikten kalma kilolar 2.5 aydır evdeyim yap ye oh 10 kilo fazlam ve sezeryan göbüşü var
O bendede var hatta kilo kısmı fazla bile 😂

sekerim00 sekerim00 erkek anası olarak senin kıza gozmu koydu ne🤣
Ay hiç aklıma gelmemişti fena fikir değil oğluma doğduğundan beri kız bakıyorum malum kız doğuran çok az etrafim erkek kaynıyor 😂😂 bu zamanda zor kız bulmak yani helal süt emmiş falan onları gecsek bile zor 😂😂

Zor zor :) bugün bebeğime sordum kaç yaşına kadar nefesini dinlicem acaba :) 17 gün öncesine kadar totomu devirip yatardım o kanepe senin bu koltuk benim. 17 gündür nefes dinliyorum 😁
benimki haftaya 2 yasina gircek, ben bazen övlen uzun uyudugunda halen dinliyorum 😀

1591045727513..webp

😂😂 Kumbarayada ilk defa bu kadar para atıyorum yalnız bı daha atamam ona göre 😂😂

Back
X