- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.341
O sana tükürdü bana yolla o zaman, rengi de tam benlikNe kadanda iyi bı insanım yaaa tukuruklere rağmen yolluyorum cüzdanı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sana tükürdü bana yolla o zaman, rengi de tam benlikNe kadanda iyi bı insanım yaaa tukuruklere rağmen yolluyorum cüzdanı![]()
Ben istanbuldayken de gezdim dedi övünerekBir de teyze ya.
Deseydin teyze sen rikis gurubusun, apartman komşuna gitmen bile yasak
Olürsün bak yazik
Kadın tutarlı, belirli bir tarzı varYa ben yatcadım
karamelli_turta hep senin yüzünden her gece aynı şeyi yapıyorsun azda farklı şey yap
![]()
yok ya cidden ne temizlik yapmayi, nede yemek yapmayi seve bildim. Eskiden özenirdim ama bu iki yilda anladimki yok olmuyor. Esim benden daha iyi ev hanimiBen kimlik bunalimindayim sanırım
Evde kalmak iyi de, para da bir yandan gelmeye devam etse daha iyi olacak![]()
Biz bu cahillikle on kere korona atlatmisizdir kesinBen istanbuldayken de gezdim dedi övünerek
Bagisiklinin güçlüğüne çok inaniyor.
Cahal.
Tövbe dedim ,hadi turta git surdan.
Tükür tükür sildik de sonra hııhhhhSildik ya beaaa![]()
sen iste yeter kahvemsimO sana tükürdü bana yolla o zaman, rengi de tam benlik![]()
herkes calismiyor, bir kisim ev hanimi veya bir süreligine ev hanimi.
Ayrica birikimin büyügü, kücügü olmaz. O yasda birikime baslaman cokiyi bence.
Enişteyi evinin adamı, çocuğunun babasi yapacaksinyok ya cidden ne temizlik yapmayi, nede yemek yapmayi seve bildim. Eskiden özenirdim ama bu iki yilda anladimki yok olmuyor. Esim benden daha iyi ev hanimiadam benden güzel temizlik yapar, yemekleride zevkle yapar
zaten az kaldi. 4 ay sonra o evde olcak, bende yine calismaya basliyacam![]()
Ya ev işleri bi şekilde yuruyoyok ya cidden ne temizlik yapmayi, nede yemek yapmayi seve bildim. Eskiden özenirdim ama bu iki yilda anladimki yok olmuyor. Esim benden daha iyi ev hanimiadam benden güzel temizlik yapar, yemekleride zevkle yapar
zaten az kaldi. 4 ay sonra o evde olcak, bende yine calismaya basliyacam![]()
Harikasın tatlimBu zmana kadar 20 gram bilezik 4çeyrek bi yarımlık biriktirdim evlendigimden belli tabi
Aynen cnm.Bende cok yoruldum bugun
Rahatlığa ne çabuk alışıyoruz dimi![]()
O da olur inşallahBen kimlik bunalimindayim sanırım
Evde kalmak iyi de, para da bir yandan gelmeye devam etse daha iyi olacak![]()
Ya ben yatcadım
karamelli_turta hep senin yüzünden her gece aynı şeyi yapıyorsun azda farklı şey yap
Pozisyon degistir![]()
firsatciO sana tükürdü bana yolla o zaman, rengi de tam benlik![]()
Aynen öyle,Ya ev işleri bi şekilde yuruyo
Yapamiyosan alıyosun temizleyemiyosan kadın buluyosun
Ama çalışmadan alamıyorsun malesef hiçbişey
Para yoksa nefes alınmıyor günümüzde
Bi vergi alınmayan o kaldı zaar
Hain domdomlar sizi yine tukuruom isteTükür tükür sildik de sonra hııhhhh
sen iste yeter kahvemsim
Tükürüklere karşı tek yürek![]()
süper biriktirmissin!Bu zmana kadar 20 gram bilezik 4çeyrek bi yarımlık biriktirdim evlendigimden belli tabi
Iyi geceler bende kaçtım görüşürüzAdam 40 km yolu gelcek şimdi ben iki adımlık yatak odasına gidip yatamadımhoscakalinnnn
Cahillik diyelim bu zamanki aklım olsaydı hayatta bu yaşımda bile evlenmezdim ama keşkeler geride kalıyo☺Ne derdin vardı kuzum da erkenden bulaştın bu islere![]()
Sümük degilmi o be sümüklüHain domdomlar sizi yine tukuruom iste![]()