- 28 Mart 2020
- 6.408
- 24.836
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.361
Ben bu yaşımda bile evlenmezdim kız ne diyosun yaş 34 bu aradaCahillik diyelim bu zamanki aklım olsaydı hayatta bu yaşımda bile evlenmezdim ama keşkeler geride kalıyo☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu yaşımda bile evlenmezdim kız ne diyosun yaş 34 bu aradaCahillik diyelim bu zamanki aklım olsaydı hayatta bu yaşımda bile evlenmezdim ama keşkeler geride kalıyo☺
Ben burnumdan tukuruyomSümük degilmi o be sümüklü![]()
Allah bağışlasın canım, çok genç evlenmişsin
Görücü usulüyle oldu ☺☺Belki sevmiştir
Erken yaşta sevme mi diyorsun![]()
Aynen öyleNefesi de maske ile aldığımiza göre artik o da parayla![]()
evet ama benimki evde olmanin güzel oldugunu düsünüyorEnişteyi evinin adamı, çocuğunun babasi yapacaksin
Helal sana bacım![]()
Zaten sonra da evlenmesen de olurBen bu yaşımda bile evlenmezdim kız ne diyosun yaş 34 bu arada![]()
Nefeste nefes olsa aldığımız nefeste bogulcaz yakindaaNefesi de maske ile aldığımiza göre artik o da parayla![]()
Genelde o yaşlarda oluyor ,Cahillik diyelim bu zamanki aklım olsaydı hayatta bu yaşımda bile evlenmezdim ama keşkeler geride kalıyo☺
He 6 duyu organım var 6. BuruBuru ne yeni bı organ mi çıktı![]()
O yaştan sonra alanda olmazdı zaten seniBen bu yaşımda bile evlenmezdim kız ne diyosun yaş 34 bu arada![]()
Her bitli arpanın kör alıcısı bulunurO yaştan sonra alanda olmazdı zaten seni![]()
Hayırlı olsun bol tükürcüklerHe 6 duyu organım var 6. Buru![]()
Evinde mutlu, huzirluysan en büyük servet o.Görücü usulüyle oldu ☺☺
Anam sana lafmi yetişir totom acıdı burda otura otura gidiyom benHer bitli arpanın kör alıcısı bulunur![]()
Dagilmiyoruz hanfendiii burdayiz dahaGüzüMDen yaş geldi artık dağılın bea![]()
öhm ben 40 imda evlendimZaten sonra da evlenmesen de olur![]()