okyonus okyonus Ya o tayinleri beklemek oyle stresli ki gercekten.. Bir de 6 ay öncesi tercih alıp beklemek daha zor... Ben de bu yıl 2 ay ertelenen tayini bekliyorum..Dediğin gibi açıklanınca taşınmak yer bulmak zor...
Sen cuma açıklanacak diye odakla kendini en iyisi...
Netleşse ben dilekçe veririm ev bakınırım eşimin gelecegı tarih netleşir hepsi arka arkaya gelecek.Hayırlısı diyorum artık sağlık olsun açıklanınca haber gelir yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır diyorum duadan başka elden gelen yok.

Son dakika haberi.
Cumhurbaşkanı talimatiyla kamu çalışanlari için doğum izni 8 hafta uzatılmış.
Böylelikle 32. haftada başlayan doğum öncesi izin,
24. haftada başlayacakmış.
Ben bunu farklı anladım ya, korona sürecindeki idari izin kastedilmiyor mu burada. Şimdi kurumdan mail gelmiş genelgeyi bi inceleyeyim.

edit: inceledim, covid sürecinden söz ediyor evet. Normalde hamileler için öyle bir şey yok eski düzen devam sanırım.

Ben de sanki covid süresince diye anladim...

Bugün internet burada sıkıntılı deli oldum yaa işlerimi halletmek de zorlaniyorum..
Kendi eğitimim var bu hafta onu izlemeliyim. Bir an once izlesem iyi olacak...

Yarın izin günü ama hava çok kapalı 1 saat bari yağmada da o ara çıksak hem bikac ihtiyacim var onları almalıyim😭

Ben de sanki covid süresince diye anladim...

Bugün internet burada sıkıntılı deli oldum yaa işlerimi halletmek de zorlaniyorum..
Kendi eğitimim var bu hafta onu izlemeliyim. Bir an once izlesem iyi olacak...

Yarın izin günü ama hava çok kapalı 1 saat bari yağmada da o ara çıksak hem bikac ihtiyacim var onları almalıyim😭
Herkes yağmurdan bahsediyor ankara kupkuru neresi bu yağmurlu şehir :)

Köye gittik bugun...
Dort yere baktik. Ikisi koyun tam icinde, ikisi de cok disinda...Disinda olanlardan birini cok begendim ama orda da su yokmus. Prefabrik de olsa, bir yasam alani olacak. Susuz olmaz ki. Neyse, arastirmaya devam...
Esimin dayisinin kizi bu istegime pek sasti. Koy sever birine benzemiyormusum. Onun annesinden yerleri varmis, dayisina satmis hep. Bizim yana yikila yer aramamiz tuhafina gitti...🙃Koy sever biri nasil oluyor ki?

kronikuykucu kronikuykucu alt kat kreş ise bilemiyorum...
Yani ısınma kolon yapısı bir cok şeyi palnla yine de...Insallah kalbine gore olsun hayirlisyla tez zamanda...

Dediğim evin fiyatı 10 bin daha artmış bugun. Hiç sağlıklı gormedim bu olayı. Takipten çıkardım...
3 oda kres altında kalıyomus dıger kısım kapıcı dairesıymıs ama dolumu bosmu bılmıyorum
amin canım cumlemızın muradı gercek olsun ınsAllah

Köye gittik bugun...
Dort yere baktik. Ikisi koyun tam icinde, ikisi de cok disinda...Disinda olanlardan birini cok begendim ama orda da su yokmus. Prefabrik de olsa, bir yasam alani olacak. Susuz olmaz ki. Neyse, arastirmaya devam...
Esimin dayisinin kizi bu istegime pek sasti. Koy sever birine benzemiyormusum. Onun annesinden yerleri varmis, dayisina satmis hep. Bizim yana yikila yer aramamiz tuhafina gitti...🙃Koy sever biri nasil oluyor ki?
Hadi hayırlısı abla.
Dayı kızı da biraz enteresanmis, herkes artık doğaya dönmek istiyor, hele ki evde bu kadar kaldıktan sonra.
Bir göz odamız olsa yeter diye bakıyoruz
Altyapı olması önemli, yaşam alanı su olmadan olmaz, haklısın

3 oda kres altında kalıyomus dıger kısım kapıcı dairesıymıs ama dolumu bosmu bılmıyorum
amin canım cumlemızın muradı gercek olsun ınsAllah
Yeni binalarin ısınma sorunu yok artık, her yer mantoloma, doğalgaz boruları alttan döşeme.
Benim mutfağımda ve koridorda petek yok.
Ama borular alttan geçtiği için sıcacık oluyor.

Hadi hayırlısı abla.
Dayı kızı da biraz enteresanmis, herkes artık doğaya dönmek istiyor, hele ki evde bu kadar kaldıktan sonra.
Bir göz odamız olsa yeter diye bakıyoruz
Altyapı olması önemli, yaşam alanı su olmadan olmaz, haklısın
O bana sasti, ben ona...Saskin saskin bakistik donduk. 😂

Fena fırtına sonra yağmur yağdı burda. Sonra Baktım hava sakinledi 1 saat yürüdüm geldim.
Şimdi karışık sebze kızarttım üstüne misket köfte verdim fırına. Yanina spagetti salata yoğurt karpuz
Birde kizcemin canı çekmiş,starbukcs kurabiye yaptık yarısını yemişiz bile🤣

Kızlar bisey sorcam
Katılım bankalarında kredi kârı dusmus.
2 bucuk yıllık 50000 çeksem diyorum.
Altına yatırırım.
Ozamana kadarda artırırım bir miktar ev için peşinat yaparım diyorum.
Kafam karışık
Katılım bankaları para olarak veriyor mu.

Niye o kadar uzadı bizim maksimum 3 günde iade edildi hep
buhar makınası almıstık oglum için actık su doldurdk calıstırdık calısmıyor biz de geri yolladık 1 ay acıklama vs yapmadılar. sonra neymıs kullanmısız da vs.aynı urunden yollamak ıstedıler tamırat yapmıslarmıs bız de ıstemedık bir ay gecti para ıadesi istıyoruz dedık kargoladılar teslim almadık en son kargoda kaybolmus ürün.yüz defa aradık ettik para ıadesı yaptılar. normalde bız de devamlı kullanıyoruz bu urunde cok sorun yasadık

Kızlar bisey sorcam
Katılım bankalarında kredi kârı dusmus.
2 bucuk yıllık 50000 çeksem diyorum.
Altına yatırırım.
Ozamana kadarda artırırım bir miktar ev için peşinat yaparım diyorum.
Kafam karışık
Banka sonuçta tabiki kredi verir.
Tüm kamu bankalarında faizler oldukça düştü.
Ödemede sıkıntı olmayacaksa olabilir.
Normalde bu tarz birikimi doğru bulmuyorum ama şu an hem faiz çok düşük, hem de altın. Ytd diyim de🤣

Banka sonuçta tabiki kredi verir.
Tüm kamu bankalarında faizler oldukça düştü.
Ödemede sıkıntı olmayacaksa olabilir.
Normalde bu tarz birikimi doğru bulmuyorum ama şu an hem faiz çok düşük, hem de altın. Ytd diyim de🤣
Yani 3 yıl önce 1.13ten cektigimi düşünürsek oldukça uygun bencede hem 3 yıla kadar altin iyice artar. Bu evden gitmek istiyorum en azından elimdekileride koyup peşinat yaparım diyorum

Back
X