- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.541
Canım ya, senin meslek çok kutsal, özveri isteyen bir meslek, ben asla yapamazdımYok yok emekli olmaaabir bana da vu s7rec yetti... Güzel guzel çalışmak daha faydalı olmak istiyorum ogrencilerime...Özledim hepsini...Aileleriyle bile olsalar ne yazik ki tam eğitim aldıklarını düşünmüyorum...
Kafam da deli planlar var ödevler hazırlayıp hediyeler alıp okula bırakacağım gelip alsınlar diye
Ikinci kat benim evde, alt katimiz boştu biz alirken ama bu kış o da satılmış ☺kronikuykucu 1. Kat degil de biraz daha üst kattan mi baksan.. bir de ist katında kim var öğren cnm malum biliyorsun...
Ben de online bakmaya devam cuma belki net kestirdiklerim olursa gidip bakarız...mesafe uzak olunca hemen gitmek istemiyorum
Emekli olmak istersen ben kız buyuyene kadar işlerin başına geçerimCanım ya, senin meslek çok kutsal, özveri isteyen bir meslek, ben asla yapamazdım
Sizler çok özel insanlarsınız...
Öyle dediğime bakma canım, bir gün bile gelmesem özlüyorum, çalışmayı çok seviyorum, mesleğimi çok seviyorum, artı bırakmak istesem bile bırakamam, ofis elemanından, stajyerinden, yemek yapanına kadar, kaç ailenin ekmek kapısı, çok şükür...
Her meslek özel ve gerekli bak kac kişi nasipleniyor seninle birlikte bu bile harika bir seyCanım ya, senin meslek çok kutsal, özveri isteyen bir meslek, ben asla yapamazdım
Sizler çok özel insanlarsınız...
Öyle dediğime bakma canım, bir gün bile gelmesem özlüyorum, çalışmayı çok seviyorum, mesleğimi çok seviyorum, artı bırakmak istesem bile bırakamam, ofis elemanından, stajyerinden, yemek yapanına kadar, kaç ailenin ekmek kapısı, çok şükür...
Kaç katlı cnm orda evler.. mesela benim istediğim yerde 3 katlı genelde...ama şu an oturduğum yerler de yeni yapilarda y katta var 10 katta varIkinci kat benim evde, alt katimiz boştu biz alirken ama bu kış o da satılmış ☺
Üst katimiz zaten önceden satılmış ama onlar da bizim gibi boşta bekletiyorlar.
amin turtişim evet aslında hıc kolay degıl helede benım gıbı kararsız bırı ıcın.Umarım içine siner
Ev kolay kolay alinmiyor çok ama hızlı düşünmek lâzım. Hayırlısi ise olur umarım
Emekli olmak istersen ben kız buyuyene kadar işlerin başına geçerim
Bizim sitenin kat sayilari 5 cnm.K
Kaç katlı cnm orda evler.. mesela benim istediğim yerde 3 katlı genelde...ama şu an oturduğum yerler de yeni yapilarda y katta var 10 katta var
Bi tane daha yapsam mıSon dakika haberi.
Cumhurbaşkanı talimatiyla kamu çalışanlari için doğum izni 8 hafta uzatılmış.
Böylelikle 32. haftada başlayan doğum öncesi izin,
24. haftada başlayacakmış.
normalde daha ust ıstıyordum ama bu gurultu meselesi yuzunden ben de asırı hassaslastım canım aman asagıya gurultu gıtmesın aman soyle olmasın ufacık cocuga bıle yerde ses olmayacak sekılde oynatmaya calısıyorum burda da alt kat kreşkronikuykucu 1. Kat degil de biraz daha üst kattan mi baksan.. bir de ist katında kim var öğren cnm malum biliyorsun...
Ben de online bakmaya devam cuma belki net kestirdiklerim olursa gidip bakarız...mesafe uzak olunca hemen gitmek istemiyorum
burda mesela eski yapılar bıle 5-6 katlı canım.genelde 9-10 sahil kesıme ızın vermıyorlar çok kata bı orda 2-3 kat.K
Kaç katlı cnm orda evler.. mesela benim istediğim yerde 3 katlı genelde...ama şu an oturduğum yerler de yeni yapilarda y katta var 10 katta var
su aralar gramın dusmesı en son ıstedıgım sey tatluKizlar gram dususte bilginiz olsun bazilarimizin maas günü sanirim bu aralar. Benim dr ek derse 3 gün var.. hiç belli olmaz ekşi hesaptan bile 2 gr alabilirim
Krestede çok ses olur bencenormalde daha ust ıstıyordum ama bu gurultu meselesi yuzunden ben de asırı hassaslastım canım aman asagıya gurultu gıtmesın aman soyle olmasın ufacık cocuga bıle yerde ses olmayacak sekılde oynatmaya calısıyorum burda da alt kat kreşısınma sorunu da olmaz dıye dusundum ama bılmıyorum
O zaman ben yola cikiyorum, hemen başlayayımA bak o olur canım, sana gözüm kapalı bırakırım
Sen de angarya işlerden kurtulursun, rahat edersin, muhasebe, vergi , beyanname vs yapmak yok, ticari muhasebe yok, sadece danışmanlık, kendi elemanlarının yaptıklarını denetleme ve rapor var
Özetle; İş az, sorumluluk çok, para gani
Bizim bina 6 katlı girişten aşağı iki kat, yukarı 3 kat seklinde. Biz dubleksin altındaki kattayiz.Bizim sitenin kat sayilari 5 cnm.
En alt otopark zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?