Bizim sektorde birkaç rakip firma dün işbaşı yaptı.
Onların başlamasına güvenerek biz de ay ortasından sonra başlarız diye düşünüyordum.
Bugün iki farklı firmada çalışan arkadaşlar ile konuştum.
Biri temmuz başına kadar tekrar ara vermiş, diğeri haftada bir gün toplanti yaparak 17 temmuza kadar ara vermiş.
Hiç iyi olmadı ama daha yurtdışı uçuşları bile acilmamisken bizim işbaşı yapmamız garip olurdu.
17 temmuzdan sonra işçi çıkartma yasağı kalkacak, muhtemelen eleman çıkartarak kalanlar ile devam kararı alacak tüm sektör.
Hakkımızda hayirlisi

Son düzenleme:
Biz bugun koye giderken, Yenisehir'den gectik. Ohh sosyal mesafe falan hak getire. Kahvehanelerde, sokakta herkes dipdibe, maskeler cenede. Insan herkesi kendi, her yeri de kendi yasadigi yer gibi biliyor. 🤷‍♀️
Mecbur kalıp topluma karışanlar için birşey diyemem ama diğerleri resmen virüs yayılsın diye uğraşıyor gibi.
Bugün kahvehanede yaşlı amcalar masanın etrafına toplanmış, maskeler ağız hariç her şekilde takılı, kimi çay içiyor, kimi sigara😱
Gerçekten çok doğru dedin abla herkes bizim gibi değil, her yer evimiz gibi temiz değil.
Bu cahillikle nasıl atlatacağız bu süreci bilmiyorum

Mecbur kalıp topluma karışanlar için birşey diyemem ama diğerleri resmen virüs yayılsın diye uğraşıyor gibi.
Bugün kahvehanede yaşlı amcalar masanın etrafına toplanmış, maskeler ağız hariç her şekilde takılı, kimi çay içiyor, kimi sigara😱
Gerçekten çok doğru dedin abla herkes bizim gibi değil, her yer evimiz gibi temiz değil.
Bu cahillikle nasıl atlatacağız bu süreci bilmiyorum
Kose baslarinda dikilmisler muhabbet girla...
Ne diyeyim, Allah bize akil fikir versin.
Calismak zorunda olanlar elbet ayri.
Ama bunlar keyfi...Keyfi cik tamam, kurallara dikkat et. E o da yok...:(

Banka sonuçta tabiki kredi verir.
Tüm kamu bankalarında faizler oldukça düştü.
Ödemede sıkıntı olmayacaksa olabilir.
Normalde bu tarz birikimi doğru bulmuyorum ama şu an hem faiz çok düşük, hem de altın. Ytd diyim de🤣
ay sansımıza kahvemsi altın heralde dibe çökecek:KK47: vardır her sey de bi hayır:KK36:

Yeni binalarin ısınma sorunu yok artık, her yer mantoloma, doğalgaz boruları alttan döşeme.
Benim mutfağımda ve koridorda petek yok.
Ama borular alttan geçtiği için sıcacık oluyor.
Ablamında evi yerden ısıtmaydı Petek yoktu güzel ısınıyordu halılar kaldırmıştı ısı kaybı olmasın diye😂

Başka yerde vardır nasibin altından gider Allah başka yerden verir.İnş istediğiniz ev olur Allah işinizi rastgetirsin
amin insAllah okyonuscum olanda bir hayır olmayan da bin hayır vardır ne hayırlıysa oyle olsun cümlemiz için senin de guzel haberlerini beklıyorum

Back
X