- 28 Mart 2020
- 6.407
- 24.836
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.601
Katilim bankaları da düşürmüş kar paylarini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım biz seninle yasitiz ama sen benden baya önce evlenmişsin![]()
Kocaeli cnm sel oldu resmen şimdi durduHerkes yağmurdan bahsediyor ankara kupkuru neresi bu yağmurlu şehir :)
Artar şaşırmam rehavet çöktü herkeseSelam kızlar
Yakın ilçemizde kovit 19 vakaları artmış arkadaşlar
Sen saglikcimiydinSelam kızlar
Yakın ilçemizde kovit 19 vakaları artmış arkadaşlar
Normalde çok dikkat etsek bile insanları öyle rahat görünce istemsizce ayak uyduruyoruz sanırımArtar şaşırmam rehavet çöktü herkeseben bile bugün dışarda mağazalarda gezdim eve gelirken bahçeden erik toplayıp yedim.
![]()
Mecbur kalıp topluma karışanlar için birşey diyemem ama diğerleri resmen virüs yayılsın diye uğraşıyor gibi.Biz bugun koye giderken, Yenisehir'den gectik. Ohh sosyal mesafe falan hak getire. Kahvehanelerde, sokakta herkes dipdibe, maskeler cenede. Insan herkesi kendi, her yeri de kendi yasadigi yer gibi biliyor.![]()
Kose baslarinda dikilmisler muhabbet girla...Mecbur kalıp topluma karışanlar için birşey diyemem ama diğerleri resmen virüs yayılsın diye uğraşıyor gibi.
Bugün kahvehanede yaşlı amcalar masanın etrafına toplanmış, maskeler ağız hariç her şekilde takılı, kimi çay içiyor, kimi sigara
Gerçekten çok doğru dedin abla herkes bizim gibi değil, her yer evimiz gibi temiz değil.
Bu cahillikle nasıl atlatacağız bu süreci bilmiyorum
Evet canımSen saglikcimiydin
ay sansımıza kahvemsi altın heralde dibe çökecekBanka sonuçta tabiki kredi verir.
Tüm kamu bankalarında faizler oldukça düştü.
Ödemede sıkıntı olmayacaksa olabilir.
Normalde bu tarz birikimi doğru bulmuyorum ama şu an hem faiz çok düşük, hem de altın. Ytd diyim de![]()
Son ana kadar bekle, biz neler gördükay sansımıza kahvemsi altın heralde dibe çökecekvardır her sey de bi hayır
![]()
Çok dikkat et canım, kolaylıklar diliyorumEvet canım
Ablamında evi yerden ısıtmaydı Petek yoktu güzel ısınıyordu halılar kaldırmıştı ısı kaybı olmasın diyeYeni binalarin ısınma sorunu yok artık, her yer mantoloma, doğalgaz boruları alttan döşeme.
Benim mutfağımda ve koridorda petek yok.
Ama borular alttan geçtiği için sıcacık oluyor.
Başka yerde vardır nasibin altından gider Allah başka yerden verir.İnş istediğiniz ev olur Allah işinizi rastgetirsinay sansımıza kahvemsi altın heralde dibe çökecekvardır her sey de bi hayır
![]()
Evde kaldigimizdan beridir salon hariç tüm halıları yıkayıp kaldırdım ben deAblamında evi yerden ısıtmaydı Petek yoktu güzel ısınıyordu halılar kaldırmıştı ısı kaybı olmasın diye![]()
amin insAllah okyonuscum olanda bir hayır olmayan da bin hayır vardır ne hayırlıysa oyle olsun cümlemiz için senin de guzel haberlerini beklıyorumBaşka yerde vardır nasibin altından gider Allah başka yerden verir.İnş istediğiniz ev olur Allah işinizi rastgetirsin
Ayy yerim ben senide kizinidaUhu çok yakışıklı bir bebiş demekki anası gibi şeker bişeyse hayır denilmez zaten![]()