• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılıyım diyemem ama mesela iş yerinde sürekli aletlerin yeriyle düzeniyle ilgili yardımcımı darlarım istemeden, bunun yeri burası değil, burayı sildin mi vs vs diye.Evde de öyleyim sürekli her yer dağınık ve pis gibi gelir bana. Tabii instagramdaki cetvelcilere bakıyorum onlara göre ben çok gerideyim🤣

Burcun özelliğinde mükemmeliyetçilik var o bende daha çok var. Mükemmel değilim tabi 🤣Yapamayacağımı düşünüyorsam hiç bir şeye başlayamıyorum.Bir şey almadan günlerce araştırıyorum.Kendimi her konuda aşırı Eleştiriyorum.Ömür törpüsü bir burç yani🤣

Oğlakların gözünü seveyim🤣 Eşim de oğlak. Uyumlu sakin yardımsever duygusal. Pek kötü özelliği yok 🤣 Kocamı beğendim bak şimdi 🤣🤣🤣
Ben çok da başak değilim deme sakın🤣
Nerde görsem tanirim seni basaksin 🤣🤣

Ben çok da başak değilim deme sakın🤣
Nerde görsem tanirim seni basaksin 🤣🤣

Zaten azcık burçlarla ilgili olan birini görsem sen kesin başaksın der bana küçüklüğümden beri🤣
Keşke benim yükselenim oğlak olsa. Oğlak olmak için saat kaçta doğmak gerekiyor turtiş sen bilirsin 😅

Zaten azcık burçlarla ilgili olan birini görsem sen kesin başaksın der bana küçüklüğümden beri🤣
Keşke benim yükselenim oğlak olsa. Oğlak olmak için saat kaçta doğmak gerekiyor turtiş sen bilirsin 😅
Oğlak çok inatçı ve otoriterdir,disiplinlidir, düzene çok onem verirler. Lider ruhludur. Sert bir mizaca sahiptirler. Demişler oğlak için uyuyor bunlar bana.

Burcundan sıkıldıysan değiştirelim bir süre sen oğlak ol ben başak🤣

Oğlak çok inatçı ve otoriterdir,disiplinlidir, düzene çok onem verirler. Lider ruhludur. Sert bir mizaca sahiptirler. Demişler oğlak için uyuyor bunlar bana.

Burcundan sıkıldıysan değiştirelim bir süre sen oğlak ol ben başak🤣
Kahvemsi bu özellikler eşimde yok pek ,Çok şükür ki yok 🤣Hiç çekemem otorite bana ters😅 Bende olsun o özellikler tamam değişebiliriz🤣

Salidan beri bir başağrısı, meğer sebebi tutulmaymis 😧

Oo tebrikler witt 👏

Harikasin tatlu ben 56yi en son 6 yil önce gördüm,s bedensin artik o zaman 👏

Bereketli olsun kahvemsim 👏
Bir alışveriş turu bize de gerek.

Titiz başak olabilir misin😃
Ablam başak ve küçük oğlum.

aaa, o baş ağrısı kaç gündür bende de var. hele dün elim kolum kalkmadı, üzerime toprak atılmış gibiydim desem yeri.
bu arada ben de yayım. oğlum ve eşimde. ailecek yayıyoruz derdim ama yükselen başak. :KK70:

gelelim diğer konuya. kronikuykucu kronikuykucu yamacıma gel cağnım. bankadan geldim, eksper için imzayı attım.
sana kredinin az çıkma sebebi muhtemelen kullandığın diğer kredili ürünler. ek hesap, kk, kredi vs bunların limitini minimuma indirir ya da kapatırsan, daha fazla kredi çekebilirsin. bunu teğit etmek için bankaya da sordum. sen de kredi çekeceğin bankayla konuşup diğer kredili ürünlerin limitlerini düşürürsen, konut kredisi limitin artacaktır. bir kredi kartının limitinin 26 bin civarı olduğunu söyledin, bunlar hep etkiliyor.

hayat sigortasını peşin verdim ve diğer masraflarla birlikte toplam kesinti 5000 oldu, ziraat bankası.

Back
X