ben hala üc saat uykuyla dolaniyorum. Bu halde bide 2 saat tavada yufka yapip kendimi külkedisi ilan etdim bugün.
Ayrica bugün kac kez bulasik yikadim bilmiyorum. Mutfak kücük oldugu icin makineye yer yok. Sizin makinelerinizi pis kiskaniyorum haberiniz olsun. Nazar boncugu filan takin onlara. Sonra demedi, demeyin
Cidden bugün cok yoruldum. Esim bile acimiski, dirdir etmeden cöpü atmaya gitdi
Artik clzdüm olayi hep yorgun oldugumu söyleyip, isleri ona kitliyecegim.
Aksam yemegi cok güzel oldu. Taze ekmek, taze sogan ve ayran yediker annemle esim. Köyde eskiden cok öyle yerlermisde, nostalji yasiyalim dediler kizima krep yapdim kabakli, denemedi bile. Sebze ve meyve karisimi var hippin, zartor onu yedire bildim. Sahi bugün ini kez arka arkaya kahvalti yapti hanimefendi
ben az yedim bugün, annemde daha fazla yesillik yedi kahvaltidada. Tuz sadece ekmek hamurunda vardi. Umarim tansyonu düzelir böyle gidersek. Doktor onunda baya bir kilo vermesini gerektigini söyledi. Tansyon öylece daha iyi olur diyede. Ama kadin zaten kus kadar yemek yiyor yani.
Evet az yiyip ac yatiyorum.
Yarin annemle esim icin bamya planliyorum. Kendime konserve balik kizima sebzecorbasi ve umarim kabakli krepi yer aksama.

Stok olayini bende cok yapiyorum. Özellikle kuponlu ürünler ala biliyorsam.
Esim dalga gecerdi bunula. Bende 1 ay boyunca kupon sayesinde biriktirebildigimi bir kavanoza koydum ve ay sonu ona gösterdim. Ortalama bi 50€ ayda az harciyoruz kupon sayesinde. Ondan beri giki cikmiyor bu konuda

Benim bugün tüm gün migdem bunsldi. Uykusuzluktan herhalde. Bide karnim ve belim agriyor. Adetim artik yarin baslar herhalde.

Benden bu kadar. Yan topigi gözlerim kapanana kadar okuyup bende yatayim.

Tatli rüyalar görün canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…