- 6 Ağustos 2010
- 41.046
- 73.820
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.141
Benim fatura haftaya gelir şimdiden 65 civarıDogalgaz faturasi da 37.50 TL geldi...
Kapıları gördüm sadece ama içerisi hayale açıkAda mutfakliydi ama evler dimi
Tabi canım villadir o yoksa benim evim 3. Kat demezsinKapıları gördüm sadece ama içerisi hayale açıkVilla komşusuyduk herhalde diye düşünüyorum
Bizimki ocak ve sicak su...Benim fatura haftaya gelir şimdiden 65 civarı
Mayıs ayı içerisinde soğuk günlerde kombiyi yakmıştık
Abla doğalgazın birim fiyatı ne kadar baktın mı?Bizimki ocak ve sicak su...
Faturayi telefonuma gelen bildirimde gordum. Birim fiyatini bilmiyorum...Abla doğalgazın birim fiyatı ne kadar baktın mı?
Ben de bekleyemedim, d.gaz ve su faturalarini, KK odedim gitti...Kredi kartı borcumu da ödedim; ayın 15 ni beklemedim.
Bölge bölge birim fiyat değişiyor mu varsa değişiklik fark çok mu o yüzden sordumFaturayi telefonuma gelen bildirimde gordum. Birim fiyatini bilmiyorum...
Her bölgenin fiyatı farklı ablaBölge bölge birim fiyat değişiyor mu varsa değişiklik fark çok mu o yüzden sordum
biz de bir hafta on gün aksamları yaktık 77 gelmiş ablaBenim fatura haftaya gelir şimdiden 65 civarı
Mayıs ayı içerisinde soğuk günlerde kombiyi yakmıştık
Ne yapalım seninle ben kuzucukları hasta etmiyelim diye uğraşıyoruzbiz de bir hafta on gün aksamları yaktık 77 gelmiş abla
En iyisini yapmissin canım. Başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin.Kolay gelsin canım
Ben benim ufak oğlan sınava girecek ona manen destek olmak adına görev istemedim
Senin kıza da Allah'tan zihin açıklığı diliyorumEn iyisini yapmissin canım. Başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin.
Ben görev istemedim ama sıkıntı değil benim kız 27 28 haziranda tyt ayt te girecek.
Benim de dondurucuya ihtiyacim var cnm yeni evde alirim kısmetse.Günaydin canlar,
kizimla kanepede keyf yapiyoruz
Cayi koydum. Annemde uyansin kahvalti hazirliyacam.
3 gündür hep disardayim yada bilgisayarda islerle ugrasiyorum, evle hic ilgilenemedim. Bugün iyce bi eve girisecegim. Aksamada kuzu incik haslamasi yaparim.
Dün etler geldi hepsini yerlestirdim. 10kg et 120€ tutmus.
Annemde kahvaltilik kavurma yapti ic yagila. Bende ögrenmis oldum. Dolaba koyduk, bugün onuda buzluga doldurcam.
Buzluk doldu. Üc kasali benimki. Ev bulunca bi kpcük buzluk daha almak istiyorum. Ekmegimiz azaliyor misal, yapsam buzluga koyamiyacam.
Havada kac gündür yagmurlu burda. Kizimi parka götüremiyorum.
Dün 4 saat disardaydim onsuz. Aklim hep ondaydi. 4 ay sonra 9-10 saat onsuz olcam. Nasil dayanirim hic bilmiyorumalismisim onla yapisik yasamaya
Allah zihin açıklığı versin ablacimLiseye geçiş sınavı
Artık nasipse liseli olacak küçük kuzum da teyzesi
Bugün bende bir buçukta yaptimCanlı dersim bitti
Kahvaltı hazırlıyorum
Pek bi erken ya neyse
Ne güzel niyetiniz kabul olsun cnm.Hepimizin rüyaları hayr olsun.
Ben de anlatayım rüyamı
Evin tavanları akıyordu, eşime soyleniyordum artık üst katın ev sahibine yaşlı maşli demeyip mahkemeye vereceğim ben, yeter bıktım.
Kalktigim gibi bütün evi kontrol ettim tabi, çok şükür birşey yok.
Kahvaltı yaparken sigorta sorketinden msj geldi.
Tutarı hesabıma yatirmislar.
Buna delaletti demek ruya dedim.
Gelen parayı birikime atacaktım, çünkü evin boya badana yapılması şart artık onun parası olsun dedim.
Sonra her türlü boyanacak zaten diyip, üniversiteli bir gence destek oluyoruz elimizden geldiğince ona yolladım.
Oo büyük işler başlıyor sizdeEvin boya işini eşimle birlikte yapmaya karar verdik.
Hastalık nedeni ile dışarıdan birinin gelmesini istemiyordum zaten
Kullanılacak malzemeyi eşim hesapladı, boyacı işçilik dahil *3 fiyat söyledi.
Ben yaparım sen de yardım edersen dedi
Tabiki ederim fazla para vermeye gerek yok
Banyo, mutfak kapı ve tavanlari
salon, küçük oda duvarlari boyanacak.
Mutfak silinebilir boya duvarları sileceğiz.
Sonra da detaylı temizleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?