- 6 Ağustos 2010
- 41.055
- 73.832
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.181
Bereketli olsun tatlımÇocukları da aldım kocaman bir yerel market var oraya gittim. Şehrin biraz dışında olunca kalabalıkta değildi iyi oldu onlarada değişiklik oldu
Renkliler için ariel 40 tl beyazlar için persil 35 tl 6sar kilo.
60li fairy 48 tiydi ihtiyacım yoktu ama aldım 4 aylık deterjanim var
Familya tuvalet kağıdı 32li ve selpak kağıt havlu 30ar lira
6li niğde gazozu 6.5
6li beypazarı maden suyu 4.5
Fairy elde yıkama 6.5
Çikolata ice tea istedi çocuklar oyuncak istedi küçük pastamalzemeleri derken 275tl harcamışım
Doğum yaptım 3 binlik borcu 5’e böldüm diye hala içim huzursuz bitse de kurtulsam diyorum. 18 ay taksitle tatil dinlendirmez tat kaçırır :))Turizm sektöründe taksit sayısı 18'e çıkartılmış.
Paranız yoksa bile sorun yok, kartınızın limiti olsun yeter.
Bir hafta yer içer, 18 ay ödersiniz.
Borç yiğidin kamcisidir çünkü
Tabi işiniz olursa, maaş gelirse ödersiniz
olmazsa yaptığınız tatili düşünür amaaan bir daha mı dünyaya geleceğim yedim içtim gezdim tozdum sefam olsun diyebilirsiniz.
Kesinlikle aynı fikirdeyimDoğum yaptım 3 binlik borcu 5’e böldüm diye hala içim huzursuz bitse de kurtulsam diyorum. 18 ay taksitle tatil dinlendirmez tat kaçırır :))
Kim gider kız bence bu topikteki altıncı kızlardan kimse o tuzağa düşmezBen böyle tatile gidecek birini tanıyorum
36 ay yapsalar yine gider
Çok iyi fikirHerkesin cebinden kredi kartlari alinsin, o vakit hakikat zuhur eder...
Taze fasulyeyi benim niyetime yermisin ablaBu aksamki yemek listemiz:
Tavuk corbasi
Zeytinyagli taze fasulye
Tavuklu pilav
Ayran
Verilecek paranın tutarına göre değerlendiririz turtiş, hemen kestirip atmaBu yil bana üstüne para verseler gitmem tatil matil,net.
Hepsi cesur, ben tek
Kızlar cebinde parası olmayıp borçla tatile çıkanın aklına şaşarım bir dahaki sene tatile gidecek adam daha bu yılın tatil borcunu ödüyor olacak vay beee
Kim gider kız bence bu topikteki altıncı kızlardan kimse o tuzağa düşmez
Kesinlikle katiliyorumDoğum yaptım 3 binlik borcu 5’e böldüm diye hala içim huzursuz bitse de kurtulsam diyorum. 18 ay taksitle tatil dinlendirmez tat kaçırır :))
Baya şey almışsın canım, artık herşey pahalı malumÇocukları da aldım kocaman bir yerel market var oraya gittim. Şehrin biraz dışında olunca kalabalıkta değildi iyi oldu onlarada değişiklik oldu
Renkliler için ariel 40 tl beyazlar için persil 35 tl 6sar kilo.
60li fairy 48 tiydi ihtiyacım yoktu ama aldım 4 aylık deterjanim var
Familya tuvalet kağıdı 32li ve selpak kağıt havlu 30ar lira
6li niğde gazozu 6.5
6li beypazarı maden suyu 4.5
Fairy elde yıkama 6.5
Çikolata ice tea istedi çocuklar oyuncak istedi küçük pastamalzemeleri derken 275tl harcamışım
Attim kahvemsimVerilecek paranın tutarına göre değerlendiririz turtiş, hemen kestirip atma
Seneye gittiği tatili de öbür sene öder artık
Tuzak doğru kelime abla,
Tatillerde hep kk kullanırım ben puan kazanmak için ama parasını hesapta tutarım
Borç ile büyük eşya alınır, durumun yoktur gıda alırsın ama borç ile tatile gitmek için çok uç noktada birşeyler yaşamış olmam lazım.
Tebrik ederim canımGünlük sporumu bugün de yaptım umarim zamanla üşenmem
Bir dilim pastayı da gömdum.
Kardeşim aradı, haftaya babalar günü ve erkek kardeşimin dogun günü.Attim kahvemsim
Ben anladim ki herkes normalleşir biz en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?